Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 etiraf et rahat ol! ahaha lol azeriler :D http://etiraflar.com/ bu azerilerin konuşmasına çok gülüyorum nan. halbüsü komik değil gibi, komik gibi. zıah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kursant said: ne qeder elleşdim qiz mene raziliq vermedi aehaehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 PAHAUAHA atlaya atlaya okuyodum kaçırmışım onu ahuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sırada yemeqsepeti ve hexiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 said: gnc_turk yaşı : 17 şəhər : uşak cinsiyyət : Kişi Tarix : 2007-12-23 15:17:33 men bir gıza çok aşıhtım çok baqlanıb faqat bunun tek taraflı oldugun düşünürdüm etiraf ettib rahatlayıb ER NEFER ETİRAF EDER !!...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 said: HUMMER yaşı : 28 şəhər : cinsiyyət : Kişi Tarix : 2007-12-13 01:29:00 MEN BURDA BIR EHVALAT OXUDUM MEKTEBLI QIZ HAQDA. MEN BU YAXINDA OLKEYE GELECEM HANSI BIR QIZ MENI OLKE ILE TANIS ETSE MENDE ONA BASQA DIL OYREDEREM OZUDE 1 GECEDE EN AZI 5 ""SOZ"" ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 gece gündüz girerim ben şimdi buraya eheaha süper lan "Sene ehtiyacim var..." len büne bile güldüm ehaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sdfs dil öğretecem diyor işte anla, lilili, dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 said: Raqif yaşı : 24 şəhər : Baki cinsiyyət : Kişi Tarix : 2007-12-19 13:34:33 BU SHEHER SIZE GORE DEYIL, YUNGUL QADINLARIN AGIR KISHILERI BU QADINLAR SIZE GORE DEYIL, AGIR QADINLARIN YUNGUL KISHILERI YUNGUL KADINLAR NE YAAA aheufaheufaehufaheufahufhuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 haehhaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 COK MU KOMİK LAN ONLARDA BİZE GÜLÜYO :/(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 www.petacik.com'da mı gülüyolar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Gülsünler güle oynaya kaynaşırız. Bir Millet İki devlet hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Salam.Necesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar