Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Arkadaşlar bende aranıza katılıyorum ilk olarak su 14gün trial'i deniyicem sonrasındada tam olarak aranıza giricem ( tabi bütün duyduklarım ve okuduklarım dogruysa :) ) neyse sizden yardım istedigim şudur henüz oyundaki skill ve att tam çözemedim bu yüzden bana güzel bir template söylemeniz mümkünmü? eğer mümkünse oynayış tarzım olarak şunları söyleyeyim.. Tamamen grup içinde oynamayı severim.Buna Ragmen Oyunda Bounty Hunter sistemini duydum ve buda baya ilgimi çekti. Mümkünse Hızlı,Kuvvetli ve Güclü Bir Gemi İstiyorum. Bunun Dışında Grup İcince Asla Support Olamam :) Birazda Deli Doluyumdur Yani Arka Hatlardan Kafadarlarla Bütün Milletin Ortasına Balıklama Giredebilirim :) Bu Tip Bişi Olmak İstiyorum :) Bunun İçin Bana En İyi Stat Ve Skilleri ve Gemiyi Önerebilirmisiniz? Şimdiden Çok Teşşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?53,668329 surda zamanında Leila Kanz ın yazdığı turkce olarak bilgiler var baya acıklayıcı.neyin ne olduğu. Burdan ogrenmek istediklerine bir nebze de olsa cevap alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu arada notdüşeyim Primary atributeler Gunleri etkiler secondary ler de saatleri. yalnız yukarıdaki bilgilerin coğu eskimiş ama genel bir bakış acısından, hala yararlı biligiler var içinde. bu arada Charın atrıbuteleri size herhangi bir damage veya benzeri fayda saglamaz,(Yani ,wilpower damage artırmaz gunnery de) Attributeler sadece ogrendiğin skilin süresini kısaltır o anda calısıtıgın skile gore attributen yuksek veya dusuk ise ona gore daha uzun yada daha kısa surede skili train edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bu arada hoşgeldin, ve sunu soyleyeyim atributeleri dengeli bir char acman daha mantıklı bana gore ,ama bu konuda cok cesit fikir var.Umarım oyunu beğenirsin ama bounty sistemi SWG dekine benzemez, illa yapacam dersen adamı bulmakla biraz zorlanırsın.:) genelde bounty si yüksek olan adamlar Pirate corpundadır, onlarda tek basına etrafta gezmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Evet Yazdıkların Baya Faydalı Oldu Diyebilirim :) Bu Arada Beni Mining Cok Sardı Nedense Simdide Mining Icin Template Arıyorum :) BH Olayını Cözdüm Gibi Bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?53,2899406,2958240#msg-2958240 aslında bolumun tepesinde stiky olarak su var. Miner olacam diyorsan Mem int perc will char git o zaman. da ben hala dengeli acılması gerektiğini dusunuyorum. oda Caldari achura 9 9 9 9 3 , yada Minmatar vherokior 8 8 8 7 8 , Achura da 3 charisma dır Mimnatar da ise 7 perception. http://forum.paticik.com/read.php?53,2958113 achura surdaki gibi acılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hacı salla, ordaki informationları oku nası bi char açmak istiyosan nası biri olmak istiyorsan o şekilde seç hiç bakma attribute falan, sonuçta bu oyunda var oluyorsun, sırf daha hızlı orenıcem dıye sevmedıgın tıplerle oynamak bayar bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hmm bi bakıma dogru ama yani deneme yanılma yöntemide güzel aslında :) caldari ırkının bütün frigatelerini denetim hepsinden aldım bol bol güzelmis hepside :D sevdim yani :) simdi destroyer train ediyorum bi destroyer alıcam kapasidesi yüksek mining icinde güzel olacak diye tahmin ediyorum :) ama gel görki char Special Force :) neyse olsun hepsini yapıyorum suan icin adı üstünde trial dönemindeyim zaten :) cruiser alma pesindeyim ama fiyatlar pahalı geldi hafiften sorun ordan cıkıyor :) neyse ben baya baya ilerliyorum kafama görede olsa sonuc olarak ögrenicem yavas yavas zaten herkezin dedigi ortak sey en azından 2 ay gibi bir sürecte oyunda bazı seyleri farkedebiliyormussun :) neyse ben gene bi soruyla bitiriyim olayı :) bu skilleri train ederken bi sınır varmı yani bütün kitapları oyu buyu okuyupta hepsini level 5 yapabilirmiyiz? yani ben navigation okudum ordan afterburner falan onun üstüne learning okuyum zamanlar kısalsın falan diye üstüne gunnery falan yani en kıza zamanlı olan herseyi okuyorum :D en abuk seyi bile okudum :D olurda beynim bir gün isyan ederde daha baska bisi alamaz olurmu yoksa herseyi fulleyebilirmiyim yani train babam train yaparak hem Battleship kullanan bir psiko pvpciyken diger gemime gecip psiko bi maden gemisiyle madenimi cıkartabilirmiyim bir sınırlamam varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Valla bu oyun hayattaki gibidir okumanın sınırı ve yaşı yoktur. Ne istiyorsan onu oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 peki istedigim kadar okuyabiliyomuyum yani Skill cap dedigimiz sey yok demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hoşgeldin umarım eve dünyasında kalıcı olursun... evet istediğin gibi skill öğrenebilirsin.eve in gzl yanıda o zaten.tek fark eden skil time ına etki eden attributies lerin kaç olduğu oda gün saat bazında etkileyecektir.kısacası eve de bir sınırlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 http://wiki.goonfleet.com/ http://www.battleclinic.com/forum/index.php/topic,3510.0.html (burdan pdf dosyasını çek) bide eve-online ın offical sitesindeki tutorial ları oku kesinlikle. özellikle combatla ilgili olanlar cidden önemli. cunku silahların ve silahlara ek olarak onları destekleyen module lerin bir sürü özelliği var. o bakımdan offical sitedeki tutorial cidden aşmış. ayrıca EveMon ve eve fitting tool programlarınıda indir. evemon skill lerini planlamayı saglıyor. tabiki oyun dısında. kafana gore skill ayarlayıp ne kadar sureceklerini ve hangi gün biteceklerini. server down time a denk gelip gelmediklerini gorebiliyorsun. oyunun bu yanıda cok iyi o yuzden. karakterini geliştirmek için saatlerce bilgisayar başında oturmana gerek yok. eve fitting tool ise sectiğin bi gemiye fitting yapıyorsun. ve yaptıgın fitting sonucu tanking durumunu dmg durumunu vs kesin olarak goruyorsun. devamlı oku. forumları tutorial ları.market i kurcalaman çok önemli. itemlara skill lere devamlı bakarak ezberliyorsun bazı şeyleri ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 cvplar ve yardım icin çok teşekkür ederim :) bu arada Destroyer aldım onla takiliyorum mining falan yapıp duruyorum bi yandanda skilleri ilerletiyorum kredi kartımda biraz sorun yaşıyodum bugun iptal ettirdim başka bi karta başvurdum :) yani kalıcı olucam diyim ben :) edit : evet kötü haberi veriyim ben size :)) bu 1. verdigin link üzerinden tavsiyeleri okudum ve yaptigim herşeyin yanlış şekilde yaptıgımı ögrendim...hayallerim suya bum oldu falan filan :) neyse new char ==> new life eski char ==> dursun o kasıyo kafasına göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar