Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim de bir foto bölümüm olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Abso, f number'ı yükseltirsen macro çekerken öyle açılardan.
Her yeri daha net olabilir, yada tam tepeden çek f number bağlamasın DOF'ı.

Ya o böcek kanatlı yaratıktı yani çok yaklaşamadım uçar yapışır üstüme falan diye böyle insta shotla çektim kaçtım resmen. Hatta vizörden bakmadan kör çekiş oldu 3 tane biri yakalamış :)
Mesaj tarihi:
Buyrun kısıtlı ankara koşulları ile time lapse.

[video]http://s238.photobucket.com/albums/ff218/Ozgurus/?action=view¤t=sokak.flv?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
D80de içinde time lapse yok o yüzden nikon camera control pro diye deneme sürümü bir yazılımı indirdim ve laptop üzerinden kontrolle çektim fotoları.
Mesaj tarihi:
Bizim 3 gün boyunca tek gördüğümüz böcek o yaratıktı diyebilirim. Ya hepsini yemiş tek kalmış ya da dönem olarak böceksiz bir zamana denk geldik.
Mesaj tarihi:
Truva ve şehitlik dışında (şehitlikte kurbağa falan da vardı ama 2 boyutluydu, çok sorgulamadım) ben de rastlamadım.

Zaten sıkıntı böcek te değildi, ben deli gibi korkarım böcekten de dışardaysan yürüyüp geçiyorsun sonuçta =) ama çok arı vardı ve baya harasslıyordu arılar. Ama saldırgan değillerdi en azından.
Mesaj tarihi:

Ufak bir operasyon geçirdim ve evde yatmaktan sıkıldım biraz sanat yapayım dedim :)
Kızların su damlalığı, çay bardağı ve biraz çeşme suyu :)
Yarın eşim izin verirse :P süt ile deneyeceğim hehe

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Damla fotografi icin bir istek ya da fikir diyelim:

Yansima ile damla icinde damla ya da bir isik kaynagi gosterebilirsen ilginc olabilir. Mesela bir masa lambasi olsun caprazda, uygun bir aci ile cekmeye calis damladan dogru fisheye goruntusu yakalayabilirsin.
  • Yeni Oluştur...