Kaç kare var total o time lapse'de abso?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Benim de bir foto bölümüm olsun
680 veya 780 olması lazım. Hedef 1000 idi ama dayanamadım :)
Resimleride yer kaplıyor diye sildim o yzden tam rakam emin değilim.
Resimleride yer kaplıyor diye sildim o yzden tam rakam emin değilim.
kumanda?
aha hoş olmuş tebrikler.
D80de içinde time lapse yok o yüzden nikon camera control pro diye deneme sürümü bir yazılımı indirdim ve laptop üzerinden kontrolle çektim fotoları.
Çanakkale'de özellikle Truva'da bir sürü böyle böcek vardı, o aklıma geldi şimdi.
Kayaydı surdu bakınırken bir yandan da yere bakıyordum korka korka ehe.
Kayaydı surdu bakınırken bir yandan da yere bakıyordum korka korka ehe.
çanakkaleye hayatım boyunca bidaha gitmicim
Bizim 3 gün boyunca tek gördüğümüz böcek o yaratıktı diyebilirim. Ya hepsini yemiş tek kalmış ya da dönem olarak böceksiz bir zamana denk geldik.
Truva ve şehitlik dışında (şehitlikte kurbağa falan da vardı ama 2 boyutluydu, çok sorgulamadım) ben de rastlamadım.
Zaten sıkıntı böcek te değildi, ben deli gibi korkarım böcekten de dışardaysan yürüyüp geçiyorsun sonuçta =) ama çok arı vardı ve baya harasslıyordu arılar. Ama saldırgan değillerdi en azından.
Zaten sıkıntı böcek te değildi, ben deli gibi korkarım böcekten de dışardaysan yürüyüp geçiyorsun sonuçta =) ama çok arı vardı ve baya harasslıyordu arılar. Ama saldırgan değillerdi en azından.
Motorla son gunlerin keyfini çıkarayım derken incekteki pistte yarışma benzeri birşee rastladım. Eldeki olanaklarla (N95)bunu çekebildim :)
BOOOOOO
Ufak bir operasyon geçirdim ve evde yatmaktan sıkıldım biraz sanat yapayım dedim :)
Kızların su damlalığı, çay bardağı ve biraz çeşme suyu :)
Yarın eşim izin verirse :P süt ile deneyeceğim hehe
Stop motiona devam :P
Ada baba beni de çek dedi.
- 1 ay sonra ...
Resimleri fazla editleyecek vaktim yoktu. Buyrun size roma ve floransadan görüntüler :)
- 1 yıl sonra ...
Ankarada bu akşamki yıldırımların dansından ufak bir enstantene :P
Yaklaşık 40 fotodan 2si paylaşmaya değer.
- 2 hafta sonra ...
- 1 ay sonra ...
- Admin
Damla fotografi icin bir istek ya da fikir diyelim:
Yansima ile damla icinde damla ya da bir isik kaynagi gosterebilirsen ilginc olabilir. Mesela bir masa lambasi olsun caprazda, uygun bir aci ile cekmeye calis damladan dogru fisheye goruntusu yakalayabilirsin.
Yansima ile damla icinde damla ya da bir isik kaynagi gosterebilirsen ilginc olabilir. Mesela bir masa lambasi olsun caprazda, uygun bir aci ile cekmeye calis damladan dogru fisheye goruntusu yakalayabilirsin.
Öne çıkan mesajlar