Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 resimlerin hepsi güzel. bi öneri, bi istek tarzında bişi söylicem hem sen için hemde diğer fotocular için; konsepti biraz değiştirsek mesela kadıköy , taksim , beyoğlu böyle insanlar kalabalıkken falan resimler çekseniz çünkü bi çok resim hep aynı temayı güdüyo ya günbatımı manzarası ya bi çiçek çekiyosunuz( güzeller mi evet güzeller ama değişin biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 öyle de çok foto var ki konsept farkı mı oldu şimdi dediğin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Tripodla mutfaktan çekim, arkamda eşim ve çocuklar nefeslerini tutmuş bekliyorlar o an sanki ses çıkacakmış gibi. 333 derken 4 yıldır inatla hoparlörü kısmayan imam amcanın evi. Sıradan bir çam ağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ilk makro çekimin (çiçek), cami (kadraj hafif eğik sanki) ve çam (diğer fotoğraflara bakınca gariban durmuş) hariç çok çok sevdim. bide aslında ilk çizgili balık makrosu pek net olmamış ama süper yinede. ...ve n95 mükemmel aletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 hisar fotoğrafı çok hoşuma gitti. arkaplan olarak yer buldu hatta kendine. sırf o değil tabi ötekilerin çoğu, son ikisi hariç belki, gayet güzel. özellikle treni pek beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Eğmir gölü 04/02/2008 (yoksa eymir diye mi yazılıyordu) Dikmen Vadisi projesi sojn kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 babacım fotolar süper de senin bızdıkları özledik ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Birde onların birer fotosunu koyalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ama ben bunları ısırır yerim? nazar değmesin ya tütütütü. süperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ...ve D80 gucunu gosterdi. x) Ilk fotograf kesinlikle guzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geçen hafta Artvin civarı çekilmiş 2 foto. Renkleri hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 son foto ile microsoftta çalışmaya başlayabilirsin abso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çanakkale Bababurnu (En batı noktamız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 artvin'in ikincisi çok hoşuma gittide yerşeklini kavrayamadım, hemen dibindeki yer niye bulanık çok mu yakın kameraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Araba hareket halinde iken oldugundan bulanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 amma geziosun sen de yaw ben de hisar fotosunun özelliklerini istiyorum hala mail mi wereyim napayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hoş fotolar birkaçını çaldım arkaplan olrk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 çok güzel fotolar cidden. Türkiye de ne yerler varmış beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Çanakkaleden ilginç bir böcek Eymir gölü, börek yiyen kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oha modifiye hamamböcee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Böcek kübizm akımından sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bocekte olta iğnesi aradım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Abso, f number'ı yükseltirsen macro çekerken öyle açılardan. Her yeri daha net olabilir, yada tam tepeden çek f number bağlamasın DOF'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar