Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevilla FC

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

Sevilla 2007 de yılın takımı olarak seçilmiş..
Sevilla iyi takım gerçekten , ama Milanodaki Inter maçı haricinde(avrupanın tek namağlup takımı) hiç bir üst düzey maçı kaybetmeyen Fenerbahçeyide yabana atanlar kesinlikle futbol bilgisinden yoksun insanlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Milan-Juve tartışması aslında çok sağlıklı olmaz.İkiside ekol,Avrupanın en hall of fame 5 takımından 2si...Juve ligde ezici üstünlüpe sahip ama daha zor bir arena olan CL'de Milan Juve'den daha iyi,Juve ordada iyi gerçi ama Milan'ın başarısı inanınlmaz CL'de.
Ayrıca İtalya'da basın vs. herşey Milan odaklı döner,en prestijli takım yıllardır...Delle Alpi büyük stad falan diyoruz tamam ama Juve gibi bir devin kaç maçının full çektiğini gördük.Hatta başarısız Torino şehrin asıl takımı olarak görülüyor tamamen,Juventus İtalya'dan çok dünyada seveni olan bir takım ama prestiji Milan'la tartışılmaz bence.

Tabi en büyük Real Madrid'dir gerisini tevazü ediyoruz işte =]
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
LucifeL said:
Luinir senin gibi adamların futbol konuşması beni rahatsız ediyor artık neden her konuda fenere bok atmak zorundasın kuyruk acın ne abi senin söle bilelim ya.

Düşüncelerimi söylüyorum sorun mu var ?
Düşüncelerini sölemiyorsun sen fer fenerbahçe topicinde yok fener elenir yok gs gibisi gs dünyada tek olayına çevirme abi ya burada tartıştığımız sey çok farklı senin yaptığın sey çok farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
Luinir said:
LucifeL said:
Luinir senin gibi adamların futbol konuşması beni rahatsız ediyor artık neden her konuda fenere bok atmak zorundasın kuyruk acın ne abi senin söle bilelim ya.

Düşüncelerimi söylüyorum sorun mu var ?
Düşüncelerini sölemiyorsun sen fer fenerbahçe topicinde yok fener elenir yok gs gibisi gs dünyada tek olayına çevirme abi ya burada tartıştığımız sey çok farklı senin yaptığın sey çok farklı.

ee adam sevilla topiğinde gelip fb 29.olmuş diyor daha sonra ben cevap veriyorum.

adam sevilla topiğinde gs nin paraguay takımının ardından 41.olması üzücü diyor daha sonra ben cevap veriyorum.

konuyu ben çekmiyorum, çekenlere cevaplarını veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
A-R-E-S said:
Avrupa'nın en önde gelen ırkçı,faşist tarftar grubuna da sahip olduğunu dipnot olarak söylemek isterim.

lazio dan daha ırkçı olamazlar bence. mussolini'nin takımı sonuçta...

+1

her lazio roma maçında 30 kişi hastaneye kaldırılıyor zaten dsfgdfsgp.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
ee adam sevilla topiğinde gelip fb 29.olmuş diyor daha sonra ben cevap veriyorum.

konuyu ben çekmiyorum, çekenlere cevaplarını veriyorum.

kıt mısın arkadaşım ?

ben GS diye bir şey demiş miyim?

adam sevilla burda 1. demiş
ben de fb'de orda 29. dedim

GS ile alakası ne?

şu TOPIC'le en ufak alakanı anlatır mısın bana, sevilla hakkında ne biliyosun? Biliyosan ondan 2 önceki uzun mesaja veya konunun geneline niye cevap yazmadın?

Amacın ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
dünyanın demek saçma, son zamanların. ona bakarsak fenerbahçe dünyanın en iyi 29.takımı galatasaray 80 küsuruncu mu ?

mesajıma bak bir. burada siteyi veren arkadaş dünyanın en iyi takımı demiş. ben de bunu söyledim ve örnek verdim. kk ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...