Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanktan DPS'e


ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

Efendim bir adet iri kıyım ORc Warriorum vardı. Karazhan falan yapan ufak bir guildde off tanktım. Bir süre ara verdim; malum dersler birde tez yazmam lazımdı falan; şimdi yeniden açıcam ama tank falan istemiyorum artık. DPS olacağım. Professionlarımda boşta. Ne önerirsiniz? Pvp gearımı kasayım, profession silahımı kasayım? TwoHanded Hammer hastasıyım bu arada... Lütfen yardım; DPS warrior ile ilgili hiç bilgim yok, armory linkinizi falan verirseniz ben gerisini çözerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

95 hitten fazlası gereksiz mi demişim ben yahu? sadece 95e kadar en iyi dps stat olan hit 95den sonra en kötü stat haline gelir dedim ki bunu uydurmuyorum gerçek bu.illa kanıt istiyorsanız EJ forumları veya nihilumun warrior guide'ında da yazar aynıları.

ombakkombak said:
Çok teşekkür ederek bir soru daha sorayım. MS warrior iş yapar mı? Yoksa sadece PvP'de mi işe yarıyor?

raidde tek dps warrior varsa bunun arms spec olması raid dps için daha iyi, başka bi konuda hesabı yapılmıştı bunun. arms dps + blood frenzy >>> fury dps raidde en az 4-5 physical dps class olduğu düşünülürse. tabi 2h oynamak için iyi ping lazım, 400 msle slam vurmak işkence haline geliyo biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...