Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efendim bir adet iri kıyım ORc Warriorum vardı. Karazhan falan yapan ufak bir guildde off tanktım. Bir süre ara verdim; malum dersler birde tez yazmam lazımdı falan; şimdi yeniden açıcam ama tank falan istemiyorum artık. DPS olacağım. Professionlarımda boşta. Ne önerirsiniz? Pvp gearımı kasayım, profession silahımı kasayım? TwoHanded Hammer hastasıyım bu arada... Lütfen yardım; DPS warrior ile ilgili hiç bilgim yok, armory linkinizi falan verirseniz ben gerisini çözerim.
Mesaj tarihi:
fury gitceksek ve SSC planlıyorsan şu statlere ulaşmaya çalış.

200 hit
%27+ crit
2k+ AP self buffed(rampage+battle shout)

Daha sonra ekler çıkartır daha güzel bir şekle sokarsın gearını.
Mesaj tarihi:
rampage + bshoutla 2k ap az ssc için bile. 95 hitten sonra crit ve AP daha fazla dps verir, yani hiti en az 95 yap, sonra gem seçimlerini fln crit + str olarak kullan.
Mesaj tarihi:
yanlış anlaşıldı biraz heh. 95 hit specialların misslememesi için gereken rakam. 95de bırak demiyorum, zaten sscye gelene kadar 140+ yapılır hit en iyi dps itemlarıyla. dediğim sadece 95 hitten sonra 1 str >= 1 crit >> 1 hit
Mesaj tarihi:
95 hitten fazlası gereksiz mi demişim ben yahu? sadece 95e kadar en iyi dps stat olan hit 95den sonra en kötü stat haline gelir dedim ki bunu uydurmuyorum gerçek bu.illa kanıt istiyorsanız EJ forumları veya nihilumun warrior guide'ında da yazar aynıları.

ombakkombak said:
Çok teşekkür ederek bir soru daha sorayım. MS warrior iş yapar mı? Yoksa sadece PvP'de mi işe yarıyor?

raidde tek dps warrior varsa bunun arms spec olması raid dps için daha iyi, başka bi konuda hesabı yapılmıştı bunun. arms dps + blood frenzy >>> fury dps raidde en az 4-5 physical dps class olduğu düşünülürse. tabi 2h oynamak için iyi ping lazım, 400 msle slam vurmak işkence haline geliyo biraz.
  • Yeni Oluştur...