ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Efendim bir adet iri kıyım ORc Warriorum vardı. Karazhan falan yapan ufak bir guildde off tanktım. Bir süre ara verdim; malum dersler birde tez yazmam lazımdı falan; şimdi yeniden açıcam ama tank falan istemiyorum artık. DPS olacağım. Professionlarımda boşta. Ne önerirsiniz? Pvp gearımı kasayım, profession silahımı kasayım? TwoHanded Hammer hastasıyım bu arada... Lütfen yardım; DPS warrior ile ilgili hiç bilgim yok, armory linkinizi falan verirseniz ben gerisini çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,2989427 işine yarayabilecek bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Teşekkürler Bone baya bir fikir sahibi oldum. Talent konusunda tabii. Birde gear tavsiyesi lazım. Hangi statlara yüklenmek lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 s1'leri ve vindicator'lari kas ilk adimda. Tier 2 weaponlari kas Blacksmithingden. Sonrasi raidlerden topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ombakkombak said: Birde gear tavsiyesi lazım. Hangi statlara yüklenmek lazım gibi. http://www.wow-loot.com/warrior.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fury gitceksek ve SSC planlıyorsan şu statlere ulaşmaya çalış. 200 hit %27+ crit 2k+ AP self buffed(rampage+battle shout) Daha sonra ekler çıkartır daha güzel bir şekle sokarsın gearını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 rampage + bshoutla 2k ap az ssc için bile. 95 hitten sonra crit ve AP daha fazla dps verir, yani hiti en az 95 yap, sonra gem seçimlerini fln crit + str olarak kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 95 hitle level 5 critter'a bile vuramaz ne yaptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yanlış anlaşıldı biraz heh. 95 hit specialların misslememesi için gereken rakam. 95de bırak demiyorum, zaten sscye gelene kadar 140+ yapılır hit en iyi dps itemlarıyla. dediğim sadece 95 hitten sonra 1 str >= 1 crit >> 1 hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 95 hit furry için anlamsız yalnız MS warrior için olabilir, Furrynin minimumu 200 olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hit 250 nin altına düşünce bi huzursuzluk kaplıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Çok teşekkür ederek bir soru daha sorayım. MS warrior iş yapar mı? Yoksa sadece PvP'de mi işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 pvp işidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 95 hitten fazlası gereksiz mi demişim ben yahu? sadece 95e kadar en iyi dps stat olan hit 95den sonra en kötü stat haline gelir dedim ki bunu uydurmuyorum gerçek bu.illa kanıt istiyorsanız EJ forumları veya nihilumun warrior guide'ında da yazar aynıları. ombakkombak said: Çok teşekkür ederek bir soru daha sorayım. MS warrior iş yapar mı? Yoksa sadece PvP'de mi işe yarıyor? raidde tek dps warrior varsa bunun arms spec olması raid dps için daha iyi, başka bi konuda hesabı yapılmıştı bunun. arms dps + blood frenzy >>> fury dps raidde en az 4-5 physical dps class olduğu düşünülürse. tabi 2h oynamak için iyi ping lazım, 400 msle slam vurmak işkence haline geliyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 sırf blood frenzy için her raide 1 adet ARMS War alınmalı bence %4 fiziksel hasar artımı en azından raiddeki 6 adamın DPS ini coşturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 gerçekten yüksek pingle arms oynamak zor. ayrıca benim gibi saçma bir shoot cycle yapıp tankla yarışabilirsin dps'te sadasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar