Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 free, open source idi sanırsam. böyle bir satır mevcut idi, execute'e basıp satırdaki işlemi gerçekleştirirdin felan. sanki paticikte daha önce topiği açılmıştı da, bulamadım, silinmiş olabilir. bilen var mı bu programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eger acil bişeyse bana yaz işlemi su an yanımda bulunan makinayla yapma ihtimalim var :) (casio fx-82MS) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 he he walla ben de yaparim bende de makina var.. Ti-83 :D benimki döver evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bende google var. O hepsini daatir ezer gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sizin makineler kötüymüş bende casio classpad 330 var mario sudoku bile yükleniyo alete. classpad manager die program var casionun sitede classpadin aynısının bilgisayar ama free degil sanırım ama trialı var bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 aa ne ilginç bende de hesap makinesi varmış yav? hesap makinesi olan var mı diye sormadım ki. programı bilen yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 amacının tam olarak ne olduğunu söylersen oturup yazabiliriz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 menopozdayım, bone'a sataşmadan duramıyorum.. lütfen bana bir çare. orjinal mesaj Bone said: aa ne ilginç bende de hesap makinesi varmış yav? hesap makinesi olan var mı diye sormadım ki. programı bilen yok herhalde? menopozdasın edik: müm: bu genel bir uyarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar