Baluu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 abi o limonlu bira neydi harbiden yaa iğrenç.. Baluu : Abi o biralar nie sari bi de o limon ne kattin mi biraya.. Onur ( yan masa ) : Hii kafa yapar boyle.. Limon istenir, biralara katilir.. Can : Yemiş olm adam sizi.. Ahali : shfshahash.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Spastik_Serce said: abi o yanımızdaki razienmiydi? aga çok benziodu ya, bi kaç kez de baktı herif, gözler felan sürmeli, aynı raziendi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ginaly said: ayrıca "pes2008de kapışalım olüüüüüm" diyen bazı arkadaşlar da rezil olup sustular sdfgsf fırtına öncesi sessizlik oolum ddfs tarttım seni ben sevinme hemen öyle basmadık diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 heh, tabi utku'nun taraf biraz agir basti, hem enine hem boyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 güzeldi. (bilgisayarı olmayan otlakçı insandan seçmeler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 wapdan mi yazdin :D sddaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ciddi çok güzeldi. (şimdi yazayım bari) buluşmalara fantasy land ve ps3 eklemek farz oldu :D piyangocu teyze ne lan resim yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 fantasy land in driftking i benim! :D ayrıca bombadan kaçtım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 semihin elinde silah. tribe girmiş. adamları vuruyor patır patır. bir anda actionun ortasında buldu kendini. baktı bomba geliyor. kendisini sola attı ( oyun otomatik, semih manuel attı kendini) bizde sağa attık kendimizi gülmekten ) ayrıca tekkendeki paul vs christie de superden sonraki semihin canlı replayini unutmayalım :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ahahah tekken bombaydı yaa serçe bi gün yenicem abi seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hehe erken keyife kaçtık biz de, 26 sında olursa buluşma takılırız yahu : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 olmami aga, 26 sinda da geliyoruz :D edit : can abi bi de az ve oz olan fotolari da sooole koysan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hehe takılırız o zaman : ). arkadaş gönderecek işte bana fotoları ben de koyacam azizim : ). du bakalım yarın falan gönderir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 tmm o zmn azizim. Yoklama başlasin. :D 26 Ocak Ankara Pati Bulusmasi. Baluu Laraken Başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 add Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 soldan sağa; non pati, ginaly, kingpin, fede, non pati, ben, baluu, lexius larakensiz olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 laraken ve lexiustan sonra şapka bende. kavuk da bende. hepsi bende. dağılın lan şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ikinci foto ne öyle ya dsdfsa ben çekilmiyor zannettim, fede kadar rahat olamadık şu foto çekimlerinde :D o değilde sonradan aklıma gelen çakma barış manço ve air time ı hatırlatmak isterim utku dfdsagf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 uahsuadh eet ya ilk resimde benim solumdaki hatun reenkarne olmuş barış mançoydu sdfgsf. çok heycanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi ben yanımdaki kızdan çok korktum. bildiiğin azıma etti hatun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 korkulmucak gibi değildi abi sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 26 Ocak Laraken Spastik_serce Baluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahauhah 26 sı net yalan oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bence de oyle oldu : ) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şubatta yapalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar