Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finallerden sonra Ankara buluşması

DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

1) hangi dost?
2) plan yapalım mı? ( yok planlı bi adam olduğumdan diil, orda buluştuktan sonra en az yarım saat nabıcamızı karar vericez, donacaz.. ondan yani :) en azından şimdiden ilk kapalı mekanı seçelim (donmak istemiyorum lan ) )
3)saat bana uyar. güzel

edit : imlâ kılavuzu
Sosyal ağlarda paylaş

1 ) karanfil sokaktaki dost
2 ) Buuk olasilikla dostun içinde tartişiriz bu konuyu.
3 ) Ben om atayim ahaliye durum hakkinda.

Herhangi bir problemle karşilaşmaniz ya da geç kalmaniz durumunda, lutfen haber verin bizi orada bekletmeyin...

NO : 0 506 340 56 08 ( Baluu, Doğan )
Sosyal ağlarda paylaş

ahah felaket bi buluşmaydı, gülmekten ciddi anlamda boğazım ağrıdı. kadro imbaydı,

fede
baluu
laraken
spastik_serce
lexius
kingpin
bi de ben

2-3 saat içinde kültürel şok yaşadık. burger kingte emo bebeleri gördük, bi anda yaşlandığımızı hissettik. içki felan içemez olduk, hatta baluu ve spastik_serce baba figürü olup, barkod gibi sakaryan metal ve bira ortamında çaya dadandılar. börekçide bi anda delikanlılığın göbeğine düştük, 30+ bi mekan, naapcaamızı bilemedik, milli piyangocu teyze efsaneydi sdfsgf. ama en deli olay kesinlikle zenci rektördü ahah.

-selçüüüük, olüm selçüüük, vay kerim abi, naber abi, saygılar. selçüük dur lan gelsene
-(selçüküm ama hayata karşı belli bi duruşum var, emoyum ben, saçlarım önde, asosyal olmalıyım, insanlarla iletişim mi? ne iletişimi ya? evet evet. pısayım köşeme ben. davamı satmam arkadaş. alala.)
Sosyal ağlarda paylaş

güzel buluşmaydı, normalde saat 14.00 civarı gibi buluşacaktık ben 14.30 gibi kalkınca biraz yalan oldu tabi önce dedim başım ağrıyor gelmiyorum ben diye ince bir yalan atayım baktım yemiyorlar, gittim lexlere ordan otobüs bekledik ankara soğuğunda baktık yine olmuyor taksi ile geldik kızılaya. saat 16.30-17.00 gibin barkod a geldik yinem böyle nedjima gibi duman altı bi rockbar başta almadılar beni kapıda salça oldu güvenlik saçım uzun değil diye sonra belediye onaylı metalci kimliğimi gösterince girdik problem olmadı. biraz demlendik sonra karaköy börekçisine gittik börek yedik de ekibin geri kalanı burger yediği için tıkandı hala aç olan biz(lex-ben) gittik bide tavuk döner yedik (gereksizdi kabul ediyorum dffd) sonra ps3 çevirdik biraz ardından dağıldık. zenci rektör lol. akabinde piyangocu teyzeye rep veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

- bilader çay varmı ?
garson1 - var
- 2 tane alabilirmiyiz
garson1 - ok
-çaylar nerde kaldı
garson2- hallederiz.

eleman bariz trip yaptı bize orda. içmiycez kardeşim belki sanane.

selçük, tamamen dönen helikopter, zenci rektör,limonlu bira, burger kingte utku nun emo karakter tahlilleri bombaydı ya bugün

abi o yanımızdaki razienmiydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...