ginaly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi çok azmışız ya bu ne. 15i bulması lazım. bulur bulur hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 heh, abi millet yazmaya useniyor galiba, yada bu topik yogun saatlerde guncel basliklarda gorunmedigindendir felan.. Gerci bu ankara'da da kimse bulusma yanlisi degil, ne var ne yok Istanbul'da abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi kesin değil benim olay,cuma günü çalıyo olursam biyerde gelemem yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tanıdıklarınızı arayıp haber versenize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baluu said: Gerci bu ankara'da da kimse bulusma yanlisi degil, ne var ne yok Istanbul'da abi :D baluu dogru demis, zaten ne yapacaksiniz bulusup, sonra bulusursunuz, mesela haziranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 temmuz, haziranda sna özel buluşma sadece ankara olmucak olm, tüm patiler bulundukları şehirlerden akın akın ankaraya gelcekler, 78 kişilik dev organizasyon yapcaz. nedjimayı kapatırız lan. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yahu acelen ne seneye amarikanyaya gelcem belkide yanına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben isvece gelicem asil, yengenin arkadaslarindan ayarla bi duzine bana onurcum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tamam da nerde buluşuyoz gençler.yer saat de ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 heh guzel soru, kizilay mi bahceli mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kızılay pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hmm evit ya kizilay iidir.. Kacta bulusalim, 14,15,16,17 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hepsi uyar, siz diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Oha ciddi ciddi buluşuyor millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Laraken said: kızılay pls. ulan bütün buluşmalara geldiğin yetmiyormuş gibi bir de kızılay diye ısrar etmiyor musun :D insaf pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahahha : ) LoL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ortaam napalım gelmeyelim mi : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gel tabi kankut ayıpsın, ben sadece insanların "yeter lan, kızılay kızılay nereye kadar ağke!" isyanını dile getirdim dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bahçelide yapın ben gelmiyim olm işte, kurtulursunuz : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bak ya, trip'e bak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yok mesaj verdim de anlamadınız olm : ). bahçelide yapmayın işte : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 valla bişey demiyorum, baluu gel poker atalım sen olmadan kazanamıyorum dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bahçeli ne abi nabıcaz bahçeli de alanı seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tiki mekan abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 içelim dicem ben kızılaya gidersek, ondan tırsıyolar. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar