slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 en son benim düğmeye bastığında yaşadıkların az mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 konu dışıdır bu mesajıma ayar vermeyin ban kokuları almaya başladım ben..dikkat! montla sıçmayalım cümleten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Overseer said: edit düğmesi olmasa yediğin ayarlar fazla gelirdi ben olmasam sen kime ayar verirdin overseer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ilk okul muhabbetine girmeyim, ayrıca ona düğme diosan, sana iltifat etmişim bamya diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: konu dışıdır bu mesajıma ayar vermeyin ban kokuları almaya başladım ben..dikkat! montla sıçmayalım cümleten montla ilgili fantazilerini burda anlatma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slickers said: Overseer said: edit düğmesi olmasa yediğin ayarlar fazla gelirdi ben olmasam sen kime ayar verirdin overseer emo 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @OVARSEAR hahaha-haa HAHAHA-HAA, HI-A dostum bu kahkahalarımın hepsi SANA gülerim ben bu ayarlara direkman KIÇIMLA, sen git teyzen gelsin yetmedi deden gelsin, tüm sülale gelsin ama yeter ki bana ayar verebilsin! yeah UH konseptte eksikler var lan, kapatamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @mike kızlığın gibimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers: kara kara düşünüyorum zaten sen olmasan egomu kim tatmin etcek @Saeros: mesajın sonundaki small yazılar özgüven eksikliğini belli etmiyomu? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 button desem şaşırırdın arkadaşların arasında ingilizce bilende yoksa motoru yakmasın dedim çocuk sonra kime ayar vericez biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Saeros said: @OVARSEAR hahaha-haa HAHAHA-HAA, HI-A dostum bu kahkahalarımın hepsi SANA gülerim ben bu ayarlara direkman KIÇIMLA, sen git teyzen gelsin yetmedi deden gelsin, tüm sülale gelsin ama yeter ki bana ayar verebilsin! yeah UH konseptte eksikler var lan, kapatamıyorum :( yowww. heyy diss baslıyor simdiden ulan azımı actım geceden. geldim buraya verdim hertelden. simdi gelmis ufacık beyninle sarkı yaparsın. sen bu alemde donatılmıs bı aptalsın. sülale mülale gelmezki buraya. aldın yıne ayarı kafana kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @laraken bu emolarla ilgili kötü bir anın var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok dövdüm, üzülüyorum sonradan ama. en çok anım odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: @mike kızlığım gibimi.. evet onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 benimki seninkini döver mike, bırak allasen. asf. yatayım ben, ayar kotam doldu :(8.(.88 byz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @overseer ilkokul önleri ne güne duruyor orda tatmin ederdin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers: senin kadar keyif vermiyoki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 kız kardeşinde başka dövebildiğin kişilerde mi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @mike :D git uyu hadi.. ayarı aldın.. dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sen kız kardeşim değil miydin? ohoo. aile tartışması çıkacak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 babanız olarak acıklıyorum siz kardeşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 baba bunca yıl sonra sen ha gay olduğunu açıkladıktan sonra hangi yüzle geri geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben gidiyom yatmaya hepinize iyi geceler..iyi ayarlar..kolay gelsin..hadi byebye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 evet ben gayım. evet evet. sen erkekten dogdun ondan böylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar