slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 overseer tam kendime bakıp utancam ama seni görünce vazgeçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slickers said: Laraken said: slickers said: 2 tane mahalle karısı war burda onlara sormak lazım oha pardon o zaman, büyüğümüzdür onlar. yani saygılar, teyze mi diyim abla mı? nese anlayamassın sen zaten. anlatamadığın içindir belki yok biz gülüyoruz arkadaşlarla ama sen ekrandaki turuncuya kitleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Overseer said: son kelime bana bi laf bırakmamış saeros saol. bunu kabullenmekte bi başarı ^^ ona kelime değil cümle denir HIA tamam mı yov her parmağına bi rakam koy da saymayı öğren adamım HA huh YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 zaten bu kadar kelimeyi tek başına bir araya getiremyeceğini biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çok bilen çok yermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 verceğimi biliosunda daha nie konuşuyosun..ağzınımı doldurmam lazım illa.. ayrıca o elime aldığım şeyle oynayan kızların sayısını unuttum..sende onlara katılmak için can atıyo olmalısın.. dimi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers : algıları gözden geçir büyük bi hasar var. menenjit doğru gibi ha? @saeros: vay büyük insan o wisdomın karşısında dizlerimi titrettin. CLUAConsole:SetCurrentIntelligence("0") yazmasaydın bide =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: verceğimi biliosunda daha nie konuşuyosun..ağzınımı doldurmam lazım illa.. ayrıca o elime aldığım şeyle oynayan kızların sayısını unuttum..sende onlara katılmak için can atıyo olmalısın.. dimi dimi hep vericem diyosunda gelmiyosun ondan. vere vere büyüttün kalkamıon yerınden. korkum bize gelmeden patlaması, olmayan seyleri ele vermekte ustasın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slickers said: zaten bu kadar kelimeyi tek başına bir araya getiremyeceğini biliyordum sen harfleri yanyana dizemiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tükürsem boğulursun dostum..neyi ayarıyla oynuyosun hala ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tek başımayım ondandır bi kaç arkadaş olsa yardım alırdım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 en son tükürdüğün adamı hatırlatırım. 15 tane e posta atmıstı sana hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @ slickers emo 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: tükürsem boğulursun dostum..neyi ayarıyla oynuyosun hala ! onu bilmem de sen joystick ayarıyla oynuyosun gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @eisenheim:hahah o fotoya o laf büyük cesaret @ardeth:kapasiteye bakılırsa gen ayarıyla oynamışın gibi sende lab da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @mike ağzını doldurduğumda böyle konuşamicaksın dostum..bunu o kalın kafana sok tamammı ! yov zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: @mike ağzını doldurduğumda böyle konuşamicaksın dostum..bunu o kalın kafana sok tamammı ! yov zenci bak sen azın doluyken nası konusabılıyosun zenci hatun? cok buyutmusler azını yow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: @mike ağzını doldurduğumda böyle konuşamicaksın dostum..bunu o kalın kafana sok tamammı ! yov zenci çalmayalım konsepti hıa HUH yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @saeros: evet bişey başardı çocuk almayın elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @laraken şu edit düğmesi olmasa napardın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @slickers sana basardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @mike benden aldığını bana satma dostum.. bırakta içinde kalsın..hoşuna gidicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 edit düğmesi olmasa yediğin ayarlar fazla gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slickers said: @laraken şu edit düğmesi olmasa napardın sen senin düğmeye basardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eisenheim said: @mike benden aldığını bana satma dostum.. bırakta içinde kalsın..hoşuna gidicektir senden almayıp sana sattıgım cok şey var zenci hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar