Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 edit: daha typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 lisede sigara içmezd,m bu üni hayatı bozdu bizi.P yok len hala içmiorm(post kasıorm galiba caktırmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yiğit Özgür http://img250.imageshack.us/img250/6596/orspq4.jpg Bende lisede içmiyordum ama arkadaşlar içerken hep aynı mekandaydım. Yani yakalanınca ''Hocam ben içmiyodum arkadaşları izliyodum. Çok güzel içiyorlar. Arada da alkışlıyom'' ayağı tutmaz tabii ama işte arkadaş ayağına yakalanmayı göze alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 -Wissy said: 4 kisi tuvalette[kabin] sigara iciyor, hoca basiyor... Ogrenciler[Sigaralari attiktan sonra] : Valla sigara icmiyorduk. Mudur Yardimcisi : Daha kotu... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 okuldayken içmiyordum,okul bitti bir sene sonra ziyarete gittik, o zaman herkes dersteyken içtiydik :) hoş şimdi de içmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Benim öğretmen kankam vardı sigara aldırırdı bana ilk ben açardım ;) Hep 19 tane olarak geri verirdim kendisine :P Ayrıca babamda aynı lisede öğretmendi, gençlik cesareti işte sdf PS : En bombası bizim okulda esrar yakalanmış bir dönem o yüzden sıkı denetim var.Arkadaşta paket vardı hocalar bir çevirdi etrafımızı direk üstümüzü sorgusuz sualsiz aradılar.Böyle hepimiz kıpkırmızı boku yedik modundayız.Hade çabuk sınıflarınıza lafını duydum göz bebeklerim büyüdü ne oluyoz die =) Eleman paketi elinde tutmuş (eller havada modda) süper hoca çakmamış köfteyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 spor salonunun girişindeki 15 civarı basamak merdivenin altındayız daha önce de çok içmişiz mekanda ama bu sefer 7-8 kişiyiz dışardan görünmediğimizi sanıyorken öğrendik ki kalabalık olunca dışarı çıkan duman farkedilir boyuttaymış din kültürü öğretmeni yakalamıştı tabi biraz azarla geçiştirildi olay (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 okulun cardagında sıgara ıcıyorduk bekcı dıye gorevlendırdıgımız nobetcı hocaya kas goz yaparak cagırdı kolay gelsin beyler diip gitmisti.sonra bokunu cıakrdık cardagı yaktı hayvanın biri. yaklasık bes aydır ıcmıyorum super bi duygu sınıf atladım fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 okul çıkışında yaktığım günün ilk sigarası balgam söktürdü. içimden çıkan şeyin üstünü sigara pakediyle kapadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ad3m said: Benim öğretmen kankam vardı oha bende istiorum öretmen kanka kjsffdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 SDGŞLKSADGLASDGŞLASKGDAŞLSÖASHİSAÖHSAHSADHSADSAHSA LARAKEN'LE APACHE'NİNKİLER SÜPER YA SGDSK. BU ARADA UTANMIYO MUSUUNZ LAN MİLLETİ OZENDİRMEYE.YOK SİGARAYMIŞ YOK ESRARMIŞ ELİNİ HAVAYA KALDIRMIŞ CARDAĞI YAKMIŞ.PÜÜ KALIBINIZA BÜYÜYÜPTE ORNEK OLCAKSINIZ BİDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 oops caps demeyi unuttun sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bu gün az kalsa yakalanıodum tualette sigara içiodm kapıdaki nöbetçi hoca gelio dedi sigaranın ucuna bastım ve tekrar cebime koydum( lisedeki sigara kıtlığı yüzünden) tam dışarı çıkıorm hoca gelin üstünüzü arıcam dedi. ilk benim arkadaşı aldı tam onun paçasını aramaya eğilirken müthiş bir refleksle cebimdeki sigarayı alıp arka cebime cüzdanın arkasına attım ve bir operasyonuda başarıyla atlattım:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kralsın orti€ sfdgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 eyv. fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar