varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 donanım ve yazılım bölümüne açtığım ama hiç umursanmayan msn sorunumun çözümünün diğer adları bunlar yardımcı olmalı pati dediğin
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi söylediklerinde hiçbi şey anlaşılmasa da, baktım bi neymiş derdin diye, var onun çözümü. birazdan hallederler
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eternalus şu çabanı harbiden takdir ettim çok teşekkürler aga be
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Voys said: bunlardan başka var mı?? bende de bi 8-9 tane var da devamını istiyorum varsa eğer.
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İMDAK DİYORUM AAAAA çatıya çıkacam artık bi bakın yahu
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 C:Documents and SettingsKullanıcı AdınLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts said: içini boşalt düzelior sanırım demişler bak
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 donanım yazılımda msn ile ilgili bi sorunum var ki ne çare düzelemiyor
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 urmesin söylediği dizini hepten temizlemiştim düzelmişti. benzer bi durum yaşamışız ama hata kodunu hatırlamıyorum belki de sana derman olmaz orayı silmek. neyse belki ciddi ciddi bilen biri çıkar. silme hemen
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eisenheim said: çatıya çık montla aşşa sıç Bu "montla sıç" mesajı bence her topice açılır açılmaz auto-message olarak eklenmeli. İnsanları zahmetten kurtarmalıyız.
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Senin de botunu yapsalar da her başlıkta toplumsal mesaj verme kaygısından kurtarsak?
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 birbirinizi yemeyi bıraksanız da benim msn olayını çözsek ?
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 msn i sil format at git macbook al bir tane onda msn in yandan yemiş versiyonu var onu kullan hadi bay.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 herhangi birsey yaptında mı sorun olustu yoksa durup duruken mı meydana geldı? eger biseyler yaptıysan sisten geri yuklemeyi dene olay oncesı bı tarihe al bilgisayarı yemezse msn ı uninstall eyle ustune windowstakı msn klasorunun kellesı ucurula en nıhayetınde tekrar msn kurula edt:imla
Öne çıkan mesajlar