varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 donanım ve yazılım bölümüne açtığım ama hiç umursanmayan msn sorunumun çözümünün diğer adları bunlar yardımcı olmalı pati dediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi söylediklerinde hiçbi şey anlaşılmasa da, baktım bi neymiş derdin diye, var onun çözümü. birazdan hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eternalus şu çabanı harbiden takdir ettim çok teşekkürler aga be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Voys said: bunlardan başka var mı?? bende de bi 8-9 tane var da devamını istiyorum varsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İMDAK DİYORUM AAAAA çatıya çıkacam artık bi bakın yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 C:Documents and SettingsKullanıcı AdınLocal SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Contacts said: içini boşalt düzelior sanırım demişler bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 donanım yazılımda msn ile ilgili bi sorunum var ki ne çare düzelemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 urmesin söylediği dizini hepten temizlemiştim düzelmişti. benzer bi durum yaşamışız ama hata kodunu hatırlamıyorum belki de sana derman olmaz orayı silmek. neyse belki ciddi ciddi bilen biri çıkar. silme hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sildim bile düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çatıya çık montla aşşa sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eisenheim said: çatıya çık montla aşşa sıç Bu "montla sıç" mesajı bence her topice açılır açılmaz auto-message olarak eklenmeli. İnsanları zahmetten kurtarmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Senin de botunu yapsalar da her başlıkta toplumsal mesaj verme kaygısından kurtarsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 birbirinizi yemeyi bıraksanız da benim msn olayını çözsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 msn i sil format at git macbook al bir tane onda msn in yandan yemiş versiyonu var onu kullan hadi bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hiç bişi anlamadım nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 herhangi birsey yaptında mı sorun olustu yoksa durup duruken mı meydana geldı? eger biseyler yaptıysan sisten geri yuklemeyi dene olay oncesı bı tarihe al bilgisayarı yemezse msn ı uninstall eyle ustune windowstakı msn klasorunun kellesı ucurula en nıhayetınde tekrar msn kurula edt:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar