aramil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 TCP/IP protokolü diye düşünüyorum ben fakat arkadaşım aksini iddia ediyor, başka birşey diyor fakat hatırlayamadığını söylüyor. Bilenler bizi aydınlatırsa seviniriz. Gugıl fazla yardımcı olmadı = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tcp/ip gibi protokoller zaten platform bağımsız oluyor, haberleşir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 TCP / IP Protokolu universal neden TCP/IP ile haberle$emesinler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aynı şeyi söylemenin başka yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tcp/Ip ile işletim sisteminin alakası yok, yani haberleşmemesi için bir neden göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 peki ben daha da kıllandırayım o zaman.. linux'dan macos'a , macos'tan windows'a ve windows'tan linux'a ve macos'a (aynı $ekilde tam tersleri de olacak $ekilde) backdoor açmanın bi yolu var mı? linux'tan linux'a açılıyor biliyorum geçen gün hatun "açalııım" diye tutturdu hatta (opensuse kullandığı dönemde, nıhahah artık o da ubuntu kullanıyo nuauhaha).. ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 açılır tabi ama ne kullanırsın hiç bilmiyorum. aklıma gelen en kolay yok, web üzerinden remote control programları. burda zaten istersen iphone falan ile de kontrol edebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 XML ile calisan bir trojan yaz, yenilikci olsun bari. o da evrensel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahah di mi hatta windows ile birlikte gelen remote admin (uzaktan eri$im) dalgasını falan ne çabuk unuttuk :) te$ekkür ederim hatırlattığın için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Samba sunucuymuş, yeni aklına geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Samba çok güzeldir. Windowstan Linuxu normal Windowsmuş gibi görürsün, dizinleri paylaştırırsın. Hayvani ayarları vardır, hayatında göremeyeceğin dizin paylaşım ayarları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar