aramil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 TCP/IP protokolü diye düşünüyorum ben fakat arkadaşım aksini iddia ediyor, başka birşey diyor fakat hatırlayamadığını söylüyor. Bilenler bizi aydınlatırsa seviniriz. Gugıl fazla yardımcı olmadı =
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tcp/ip gibi protokoller zaten platform bağımsız oluyor, haberleşir yani.
Waqas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 TCP / IP Protokolu universal neden TCP/IP ile haberle$emesinler ki ?
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tcp/Ip ile işletim sisteminin alakası yok, yani haberleşmemesi için bir neden göremiyorum.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 peki ben daha da kıllandırayım o zaman.. linux'dan macos'a , macos'tan windows'a ve windows'tan linux'a ve macos'a (aynı $ekilde tam tersleri de olacak $ekilde) backdoor açmanın bi yolu var mı? linux'tan linux'a açılıyor biliyorum geçen gün hatun "açalııım" diye tutturdu hatta (opensuse kullandığı dönemde, nıhahah artık o da ubuntu kullanıyo nuauhaha).. ne dersiniz ?
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 açılır tabi ama ne kullanırsın hiç bilmiyorum. aklıma gelen en kolay yok, web üzerinden remote control programları. burda zaten istersen iphone falan ile de kontrol edebilirsin :)
Leath Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 XML ile calisan bir trojan yaz, yenilikci olsun bari. o da evrensel.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahah di mi hatta windows ile birlikte gelen remote admin (uzaktan eri$im) dalgasını falan ne çabuk unuttuk :) te$ekkür ederim hatırlattığın için..
aramil Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Samba sunucuymuş, yeni aklına geldi :D
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Samba çok güzeldir. Windowstan Linuxu normal Windowsmuş gibi görürsün, dizinleri paylaştırırsın. Hayvani ayarları vardır, hayatında göremeyeceğin dizin paylaşım ayarları...
Öne çıkan mesajlar