Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir ne kadarda küçükmüş

Llama

Öne çıkan mesajlar

Abi haftanın 2-3 günü çık her seferinde farklı mekanlarda takıl ne millet seni tanır nede sen milleti.hiç gitmediğin yerlere git dene.İzmir aslında çok eğlenceli bir şehir herşeye ulaşabiliyorsun.Gerçi ben yapmıyorum ama olsun paso ritz deyim genede memnunum eğleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti.

25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok.

Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti.

25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok.

Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan.

ABİ MESAJIN İÇERİĞİYLE YANNIŞ KONUYA MESAJ ATMAK MÜTİŞ Bİ İRONİ
"benim gözlerim bozulmaz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...