slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Abi haftanın 2-3 günü çık her seferinde farklı mekanlarda takıl ne millet seni tanır nede sen milleti.hiç gitmediğin yerlere git dene.İzmir aslında çok eğlenceli bir şehir herşeye ulaşabiliyorsun.Gerçi ben yapmıyorum ama olsun paso ritz deyim genede memnunum eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sen izmiri gezmesini bilmiosun gardaşşş git çeşmeye, yap tatilini oh miss bornovada hayat mı gecer yaff (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti. 25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok. Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi yannış konuya gelmişsin ascşklmascşlasva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,3056416,3251649 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 AHAHAHAHAHUAHAUHAUHAHUAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAUHFUAHFUHAFUHAHFHAHFHAFHAHFHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi HAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 DUR LAN GÜLME AHAHHAHAAHAHHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahahahahahah harbi :) izmirle ilgili bu önemli düşüncelerine katılmakla beraber bir an önce uyumanı tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence "izmir kücük değil benim gözlerim keskin cok uzaklara baktım oralar bile hala izmirdi." demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 AHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 HAYKIRDIM EVDE HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 LathspeLL said: 13 senedir asiri bilgisayar kullanirim, 90-91'den beri hayvan gameboy oynadim, 80'lerde de amiga maceramiz oldu. Herkes senelerce "gozlerin bozulur" diyerek beni cihazlardan men etmeye calisti. 25 yasima geldim henuz hic sorun yok, zimba gibi 1 km oteden, 100 kisi arasindan arkadaslari gorur yer tespiti yaparim. Yakinda da problemim yok. Enteresan geliyor bu mevzular. Hepsi bunyede bitiyor, "sigara icmeyin, oleceksiniz!" diyorlar, sigara sonerken yenisini yakanlar 90 yasina kadar yasiyor falan. ABİ MESAJIN İÇERİĞİYLE YANNIŞ KONUYA MESAJ ATMAK MÜTİŞ Bİ İRONİ "benim gözlerim bozulmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lathspell alt+f4 yaptı galiba asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dimi GZ de böle turuncu görünce direk ALT-F4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 epic fail motivatorı çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben artik diyecek laf bulamıyorum. konuyu sapitmayın dicem de AHAHH. ama yine de sapitmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gül işte bi kere de, gül kendini serbest bırak! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben gittim boğazına bakıyodum izmirin böle güzeldi sonra bitti... hikayenın anafikri izmirin boğazı bitiyo bizimki gibi devam etmiyo, dolayısıyla mutluluktan huzurdan hayak kırıklığına anı bir geçişe hazır olmanızı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 veştitsa said: sen izmiri gezmesini bilmiosun gardaşşş git çeşmeye, yap tatilini oh miss bornovada hayat mı gecer yaff (: bana nededi yaaa get.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 lol bi sökede yaşasanıza siz. bir hafta falan kalın sonra izmire dönün. düşünceleriniz ne olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ahahaha çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bir de eskisehir i gorsen sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya istanbuldada olsam oraya küçük derdim yok şurayı görsen buraya görsen demek çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben bornova'dan da İzmir'den de çok memnunum. 8 senedir k.parkta oturuyorum, 10 yıldır aynı arkadaslarımla takılıyorum neredeyse hergün. Halen birbirimizden sıkılmadık. Bence sen yeni bişey arıyosun serkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar