Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir ne kadarda küçükmüş

Llama

Öne çıkan mesajlar

dün gerçekten bunu anladım çözümsüzlükler şehri burası artık benim için, bornovadan sıkıldık yeter dedik aynı insanlar aynı yüzler başka şeyler yapalım 2 3 aydır kaçıyoruz alsancağa 2 3 4 kafadar kaç kişi olursak ne kadar çok takılırsan o kadar suratın eskiyor bu ortamlarda.. gereksiz adamların masaya dolması gereksiz insanların selamları gereksiz insanların konuşmaları dolanıyor sonrada etrafta.

gerçekten sıkıcı bı durum aldı artık..
birini yeni insanlar tanımak çok kolay devam ettirmek çok zor arkadaşlıklarını. o onun tanıdığı o onun hiç ortamdan uzak yok herkez birbiri ile bağlantılı mutlaka bağlantılı çok enteresan bi durum yaa bu. başka şehirdemi yaşamaya cesaretimde yok evde oturacak halimde yok suratımızımı değiştircez illa ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilirim o isleri. Alsancak bitik artik zaten, sirf alsancaga gitmis olarak gidiyosun anladigim kadariyla. Ben fazla eglenimiyrm alsancakta, soyle ki ; arkadaslarla beraber arada gidiyoruz o zaman sadece kendi ortamimizdan dolayi zevkli geciyor.Kibris sehitleri vs. Guzelyali ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:
Bilirim o isleri. Alsancak bitik artik zaten, sirf alsancaga gitmis olarak gidiyosun anladigim kadariyla. Ben fazla eglenimiyrm alsancakta, soyle ki ; arkadaslarla beraber arada gidiyoruz o zaman sadece kendi ortamimizdan dolayi zevkli geciyor.Kibris sehitleri vs. Guzelyali ftw

bizde arkadaş ortamı ile gidiyoruz ortam yapma kaygımız yok yani insan tanıma kaygımız yok biraz alkol biraz sohbet biraz insan içine girme isteyi sadece bu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi birazda seninle alakalı.

16 senedir İzmir'deyiz.

10 yıllık arkadaşlarım var ben halen sıkılmıyorum.(hepsiyle neredeyse hergün görüşüyoruz.) Ha, millet küçükparka gezmeye, tozmaya, kız araklamaya geliyoken biz oralardan kaçar olduk. Arkadaşların ne kadar senin kafandan olursa o kadar çok şey paylaşırsınız.

Biraz yalnız kalmayı dene bence solo gez toz. Gitmediğin yerlere git. Eski ortamı özlüyorsan, değişiklik istiyosun demektir. Takıl bikaç hafta öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
Olivies said:

bizde arkadaş ortamı ile gidiyoruz ortam yapma kaygımız yok yani insan tanıma kaygımız yok biraz alkol biraz sohbet biraz insan içine girme isteyi sadece bu

senin icsel sikintindir o zaman, yani ne bileyim gayet guzeldir izmir.
Sosyal ağlarda paylaş

küçüklükten bahsederken yüzeysellikten bahsetmiyorum insanları tanımasından ve daraltılmasından bahsediyorum.. eskişeyir bornovadan bile güçük koca şehiri 5 dkda dolana biliyorsun evet istanbula gidiyorsun çok büyük ama ordada kaybolma derecesindesin ama bi yere takıl yine alan daralıyor bu direk kişisellikle ilgili sanırsam sorun bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...