adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ohooo aldım sigaramı misler gibi içiyorum YAŞASIN ERKEN ÖLÜM!!!111BİRBİRBİRONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ayaktayım hala gözler literatürdeki O_o smileysinin karşılığı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 lan ne pislik adamlarsınız.KÜCÜKLERİ ETKİLİYOSUNZ SİGARA SİGARA DİYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKP ÜLKEYİ SATSA DA ABUK SUBUK İŞLER YAPSADA SİGARA YASAĞI TASARISI İÇİN OY VERİRİM LAAAAAAAAANNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sakin,relax ol yak bi cigara:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çepiş said: sakin,relax ol yak bi cigara:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Overseer said: çepiş said: sakin,relax ol yak bi cigara:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Xaenin said: Kısmi bırakışımın 8. günündeyim. Yapmayın. Genelde kısmi bırakış halk arasında, paket almayı bıraktım otlanmaya başladım demektir. Ben öyle anladım, halkın içindeyim ben halkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Olursun tabi iğrenç organlar görmek istemeyenler açmasın referans için bu da normali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fotoşop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 cık, kanser ve zift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence içtikten sonraki hali daha güzel. siyahlaşmış iyice. metalci adamın siyah ciğeri olur, hayata karşı belli bi duruş sergilenir o ciğerle. hey yavrummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sigara kullanmıyorum üstüm bok kokmuyo mutluyum oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim sigaram gül kokuyor bi kerem hıh!!! not: bu bir şakaydı! ztn gül kokan sigara içmem! alır kıza veririm sana gül aldım diye! ahahahaha be aha tmm ya sustum ben of..gece gece noldu lan bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar