adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ohooo aldım sigaramı misler gibi içiyorum YAŞASIN ERKEN ÖLÜM!!!111BİRBİRBİRONE
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ayaktayım hala gözler literatürdeki O_o smileysinin karşılığı direk
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 lan ne pislik adamlarsınız.KÜCÜKLERİ ETKİLİYOSUNZ SİGARA SİGARA DİYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKP ÜLKEYİ SATSA DA ABUK SUBUK İŞLER YAPSADA SİGARA YASAĞI TASARISI İÇİN OY VERİRİM LAAAAAAAAANNNNNN
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çepiş said: sakin,relax ol yak bi cigara:P
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Overseer said: çepiş said: sakin,relax ol yak bi cigara:P
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Xaenin said: Kısmi bırakışımın 8. günündeyim. Yapmayın. Genelde kısmi bırakış halk arasında, paket almayı bıraktım otlanmaya başladım demektir. Ben öyle anladım, halkın içindeyim ben halkım.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Olursun tabi iğrenç organlar görmek istemeyenler açmasın referans için bu da normali
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bence içtikten sonraki hali daha güzel. siyahlaşmış iyice. metalci adamın siyah ciğeri olur, hayata karşı belli bi duruş sergilenir o ciğerle. hey yavrummm
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sigara kullanmıyorum üstüm bok kokmuyo mutluyum oh mis
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 benim sigaram gül kokuyor bi kerem hıh!!! not: bu bir şakaydı! ztn gül kokan sigara içmem! alır kıza veririm sana gül aldım diye! ahahahaha be aha tmm ya sustum ben of..gece gece noldu lan bana...
Öne çıkan mesajlar