Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 belcika kendi sorunlariyal zor basediyor yunanlialr aliyor ama cikican turkler 500000000000 kurtu kesip takunya yapti diycen nobel bile veriyorlar denendi onaylandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Abi Yunanistan vatandaşlığa alırken Hristiyan olmayı şart koşuyor diye biliyorum ben ki ize verirken insanı bayağı bi kastırıyorlar.Sabahın 6 sında falan sıraya girmen gerekiyor demek ki vatandaşlığa almak için domaltıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 belçika bölünüyordu bi ara noldu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bölünecek herhalde böle giderse ama birkaç zamandır ses soluk yok ama iyi değil bu sessizliğin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yunanlar alır. Ben Rum kökenliydim TÜrkler bizi zorla müslüman yaptı de, yüce isa falan de alırlar. Belçika işi yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 3-5 tane Türk aleyhi laf edersin mülakatta sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ben mesela zorunlu askerlik yapmak istemiyorum. Bir insana zorla başka bir insanı öldürmeyi öğretmek kötü birşey. Kaldı ki dincilerin yönettiği bir Türkiye'de yaşayamam. Kimse de bana doğarken sormadı yani burda yaşar mısın diye. Bilimsel faaliyetleri ve yaşam standartları daha gelişmiş bir yerde yaşamak isterdim. Bana vatan haini diyin, ne derseniz diyin ama fırsatım olursa gayet giderim, askerlik de yapmam mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 işin kötü yanı belli bi yaşa kadar gidemezsen seve seve askerlik yaptırıyorlar ve askerde de seve seve ne derlerse yapıyorsun :P sonra bi bakıyorsun ki bambaşka bir insan olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 nileppezdel said: Ben mesela zorunlu askerlik yapmak istemiyorum. Bir insana zorla başka bir insanı öldürmeyi öğretmek kötü birşey. Kaldı ki dincilerin yönettiği bir Türkiye'de yaşayamam. Kimse de bana doğarken sormadı yani burda yaşar mısın diye. Bilimsel faaliyetleri ve yaşam standartları daha gelişmiş bir yerde yaşamak isterdim. Bana vatan haini diyin, ne derseniz diyin ama fırsatım olursa gayet giderim, askerlik de yapmam mis. cogu insan onu istiyo gidebilirsen git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 It's not too easy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gerçekten istersek olur bence. Ayrıca patates kızartmasının kalorisi kaldırılsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 LucifeL said: vatansız diye bir şey yo.başka ülke vatandaşlığın olmadan ve askerliğini yapmadan ülke vatandaşlığından çıkamazsın çıkmak istersen mahkeme sana suç duyurusunda bulunuyor diye biliyorum ben. http://en.wikipedia.org/wiki/Heimatlos "ben artık bu ülkenin vatandaşı olmayı reddediyorum, alın ülkenizi başınıza çalın" dediğinde bitmiyor olay evet, ama mümkün vatansız (stateless/heimatlos) olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Birkaç sayfa önce TC vatandaşlığından çıkmanın yolunu açıkladık; vatandaşlık kanunumuza göre. O tartışmanın sürmesinin alemi yok. Haymatlos olmak ise çok çok spesifik bir durum. Dünyada Sayılı adam var böyle. ombakkombak said: Türk Vatandaşlığından kendi isteği ile ayrılabilmenin şartları: 1- Mümeyyiz ve reşit olmak (madde 20/a) 2- Herhangi bir nedenle yabancı devlet vatandaşlığını kazanmış olmak veya başka bir devlet vatandaşlığını kazanacağına ilişkin inandırıcı belirtiler bulunmak. (madde 20/c) 3- Herhangi bir suç nedeniyle aranan kişilerden olmamak. (madde 20/c) 4- Hakkında herhangi bir mali ve cezai tahdit bulunmamak. (madde 20/d) Yani askerliği yapmış olmak şartı yok. 18 yaşında askerliğini yapmamış bir vatandaşımız; askerlik yapmamak için; isterse vatandaşlıktan çıkıp başka ülke vatandaşlığına geçebilir ve yine de ülkemizde yaşamaya devam edebilir. Ama memur olamaz ve oy kullanamaz. Herşeyin bir bedeli vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dasaaa said: matematiği bi kenara bırakalım hemen. yahu bunun -ne olursa olsun- evlenmesi var, evlenecek kız bulması var, aile kurması var falan.. 30'dan sonra ne zaman kimle tanışıcam, çocuk ne zaman olur, çocuk 20sinde iken ben dedesi gibi durur muyum yanında? hani çocuğunla bi halısah maçı yapamadıktan sonra ne zevki kaldı ki bu işin? nedense birden bu cümle geldi aklıma 10 dkdır bu mesajı arıyorum, o yüzden upluyorum uhh bu cümle çok romantik, gay olsam verirdim, anam ne diyom ben yaw aslında bunun kızımla/oğlumla evcilik, sek sek, dansa davet, ip atlama ne bilim işte kızların hoşuna giden oyunlar oynayamadıktan sonra versiyonunu çıkartsak nası olur late game pick up line bence tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 askerliği yapmamayı düşünüyorsanız, ülkeyi belli bir süre içerisinde terketmeniz lazım, zira yolda çevirseler kaçaksanız direk askere alırlar acımadan. ha ama diyelim ki yurt dışındasınız, asker kaçağısınız, bir süre sonra yurda girişinizde havaalanından direk askere gidersiniz. gelmezsem nolur diyenler de, uzun süre aranırsınız, tam süresini bilmiyorum ama sonunda da vatandaşlıktan çıkarılırsınız. türkiyeye de zor girersiniz. vicdani red diye bişey vardı sanırım askerliği reddetmek için fekat o direk vatandaşlıktan atılmanıza sebebiyet veriyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mumu said: askerliği yapmamayı düşünüyorsanız, ülkeyi belli bir süre içerisinde terketmeniz lazım, zira yolda çevirseler kaçaksanız direk askere alırlar acımadan. ha ama diyelim ki yurt dışındasınız, asker kaçağısınız, bir süre sonra yurda girişinizde havaalanından direk askere gidersiniz. gelmezsem nolur diyenler de, uzun süre aranırsınız, tam süresini bilmiyorum ama sonunda da vatandaşlıktan çıkarılırsınız. türkiyeye de zor girersiniz. vicdani red diye bişey vardı sanırım askerliği reddetmek için fekat o direk vatandaşlıktan atılmanıza sebebiyet veriyor sanırım. vatandaşlıktan atılmıyorsun. Hapse giriyorsun. Çıkıştada askerliği silah zoruyla yaptırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar