Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 o kadar komik deilki ardeth artık yazmıyoruz topiğe bak
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben biyokimya çalışıyodum geride kaldım :( o kızın akciğerleri ile sorunları olur ilerde ayrıca omurgası muhtemelen yamulur, kamburlaşır ve omurga sorunları olur
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eğer calışmak senı geride bırakıyosa neden calışıyosun
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Another brick in the wall (bkz: projeleri ile ilgilenebilse süper şeyler yapacak olan fakat not yükseltmesi gereken sina)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "Kendimi arattım, pek alakalı bi şey bulamadım. Fakat başka birini arattığımda her şeyi buldum. O yüzden Google'ın tanrı olup olmadığından emin olamayız." - Şüpheci "Google tanrı olamaz çünkü.. Bence değil yani." - Türk "Aramaya inanıyorum ama Google değil bu. Hem, Google'ın özellikleri pek hoşuma gitmiyo." - Deist "Google vardır, ama Altavista da vardır, Yahoo da vardır." - Politeist "İşim olmaz aramayla falan. Arkadaşlar link verirse falan anca." - Ateist
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Lexius said: google - goodle - godle - god .. googlenin tanrı olduğuna inan bi çok insan var. google tarikatına katılmak için kişi baş 1ytl verilecek verilen para google arge ye aktarılacak...
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Google tektir ve Firefox onun elçisidir.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ginaly said: son derece mantıklı. katılıyorum. nereyi imzalamam gerekiyo? +1 her boku buluyosun görüyosun bu tanrılık değilde nedir? hahaha googlem tanrım
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Farinal said: Google tektir ve Firefox onun elçisidir. hahahahahahahahha hahsgdadsgasasf süper hahaha öldüm gülmektyen süper laf uhzauzhahahhaha off ağrılar girdi gülmetekten yılın topic bu olmalı yaa. rolf
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 onsuz nasıl var olurduk bi düşündükçe hala diorum nasıl göremedim nasıl oldu google sen affet emi beni sen bağışlayan bilen gören yerinde cvplarım olansın.. ulu google !!!
venom Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Google'ın kutsal kitabı da budur aha: Kutsal Kitap
Öne çıkan mesajlar