adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 tanrı güneş mi ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 god is a dj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 life is a dance floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 and britney is a bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 godlike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 o kadar komik deilki ardeth artık yazmıyoruz topiğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tanrı olarak kabul edenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben biyokimya çalışıyodum geride kaldım :( o kızın akciğerleri ile sorunları olur ilerde ayrıca omurgası muhtemelen yamulur, kamburlaşır ve omurga sorunları olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 eğer calışmak senı geride bırakıyosa neden calışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Another brick in the wall (bkz: projeleri ile ilgilenebilse süper şeyler yapacak olan fakat not yükseltmesi gereken sina) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 god? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bence deccal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 "Kendimi arattım, pek alakalı bi şey bulamadım. Fakat başka birini arattığımda her şeyi buldum. O yüzden Google'ın tanrı olup olmadığından emin olamayız." - Şüpheci "Google tanrı olamaz çünkü.. Bence değil yani." - Türk "Aramaya inanıyorum ama Google değil bu. Hem, Google'ın özellikleri pek hoşuma gitmiyo." - Deist "Google vardır, ama Altavista da vardır, Yahoo da vardır." - Politeist "İşim olmaz aramayla falan. Arkadaşlar link verirse falan anca." - Ateist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 google - goodle - godle - god .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Lexius said: google - goodle - godle - god .. googlenin tanrı olduğuna inan bi çok insan var. google tarikatına katılmak için kişi baş 1ytl verilecek verilen para google arge ye aktarılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ..:: God ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 My life is for the Google! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 SELAM HEY İNSANLAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Google tektir ve Firefox onun elçisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 firefox sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ginaly said: son derece mantıklı. katılıyorum. nereyi imzalamam gerekiyo? +1 her boku buluyosun görüyosun bu tanrılık değilde nedir? hahaha googlem tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Farinal said: Google tektir ve Firefox onun elçisidir. hahahahahahahahha hahsgdadsgasasf süper hahaha öldüm gülmektyen süper laf uhzauzhahahhaha off ağrılar girdi gülmetekten yılın topic bu olmalı yaa. rolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 onsuz nasıl var olurduk bi düşündükçe hala diorum nasıl göremedim nasıl oldu google sen affet emi beni sen bağışlayan bilen gören yerinde cvplarım olansın.. ulu google !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Google'ın kutsal kitabı da budur aha: Kutsal Kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 öeh artııkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar