asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 herkese teker teker teşekkür ederim :) mutlu oldum :) sina ve eren sağolun ya, sayenizde uğur hocanın yanına, "hocam boğaziçili öğrencileriniz beni pek doldurdu, korkuyorum sizden" diyerek girerim sanırım :P o molekül modelleme programını da istiyorum mümkünse, merak ettim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Arthur_HellsFire said: @ardeth beni de biyoinformatikçi yapmaya çalıştı, dedim ben üşenirim eheh sen ne zaman nerde konuştun adamla yahu :D üşenirim ne lan helm belanı vermesin, genome projesinde asistanlık yapmış adama naz çekilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ouu hepi pörtlek kaşınanyavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 @ardeth bi karmaşa olmuş abi :) sinan çalıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hem ben ai kasmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hippi pörtlek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 happy birthday tu yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kutlu olmuştur inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar