heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 thelegbra said: ay tatlım benim sen bu kadar içten ve şeker bi şekilde açıkladıktan sonra seni banlıcak adminin alnını karışlarım ben. çıktığın varmi? :( inan kendimi zorla güldürmeye çalışıyorum ama olmuyo be yalancıktanda olsa gülemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 iyi ki masanın üzerinde değilmişin baban bunu dediğinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kapıdamı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ombakkombak said: iyi ki masanın üzerinde değilmişin baban bunu dediğinde... la havle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Daesu said: kapıdamı hala yok gitti nabacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cep telefonu bozulduğundan tamir etmek veya yenisini almak için babasından sadece biraz yardım istedi diye durup dururken babasından "stirip gitsen de kurtulsam senden artık" diye laf duyan birini tanıyorum. Haline şükret, mızıldanmayı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Füks'ten ders alman lazım arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 last one alive lock the door Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yaa git "baba bak seni dövmüyosan şunca yıllık hukukumuzdandır yoksa alırımdım seni ayağımın altına adam gibi dur" de odana dön kapıyı kitle çarşafları hazırla camdan kaç telefon hattını yok et yanına nakit para almayıda unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 super topik oldu ama, en sevindim o acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu topicte postum olmalı. ayrıca 22 yaşındasın yaptıklarınla büyük tezat oluşturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamınbiri said: yaa git "baba bak seni dövmüyosan şunca yıllık hukukumuzdandır yoksa alırımdım seni ayağımın altına adam gibi dur" de odana dön kapıyı kitle çarşafları hazırla camdan kaç telefon hattını yok et yanına nakit para almayıda unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sparkcaster said: bu topicte postum olmalı. ayrıca 22 yaşındasın yaptıklarınla büyük tezat oluşturuyor ne gibi tezatlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 biraz sansur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar