heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 thelegbra said: ay tatlım benim sen bu kadar içten ve şeker bi şekilde açıkladıktan sonra seni banlıcak adminin alnını karışlarım ben. çıktığın varmi? :( inan kendimi zorla güldürmeye çalışıyorum ama olmuyo be yalancıktanda olsa gülemiyorum..
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 iyi ki masanın üzerinde değilmişin baban bunu dediğinde...
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ombakkombak said: iyi ki masanın üzerinde değilmişin baban bunu dediğinde... la havle
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Daesu said: kapıdamı hala yok gitti nabacan?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cep telefonu bozulduğundan tamir etmek veya yenisini almak için babasından sadece biraz yardım istedi diye durup dururken babasından "stirip gitsen de kurtulsam senden artık" diye laf duyan birini tanıyorum. Haline şükret, mızıldanmayı kes.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yaa git "baba bak seni dövmüyosan şunca yıllık hukukumuzdandır yoksa alırımdım seni ayağımın altına adam gibi dur" de odana dön kapıyı kitle çarşafları hazırla camdan kaç telefon hattını yok et yanına nakit para almayıda unutma
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 super topik oldu ama, en sevindim o acıdan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu topicte postum olmalı. ayrıca 22 yaşındasın yaptıklarınla büyük tezat oluşturuyor
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamınbiri said: yaa git "baba bak seni dövmüyosan şunca yıllık hukukumuzdandır yoksa alırımdım seni ayağımın altına adam gibi dur" de odana dön kapıyı kitle çarşafları hazırla camdan kaç telefon hattını yok et yanına nakit para almayıda unutma :)
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sparkcaster said: bu topicte postum olmalı. ayrıca 22 yaşındasın yaptıklarınla büyük tezat oluşturuyor ne gibi tezatlar bunlar
Öne çıkan mesajlar