bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 karar verdim hipne hakem olucam. Çok hoşuma gitti geçen gün bi çocukla muhabbet ettik amatör kümede maç yönetiyor.Çok zevkli bunun kursu varmış kursa gitmek gerekiyormuş.Nette araştırdım bulamadım. Hiç merak eden soran soruşturan var mı aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hakem olmak için bu derneiğin sitesi, burdan bilgilere ulaşabilirmişsin , amatörde hakemlik yapan arkadaşım var , kursla ilgili bilgileri o siteden alabilir dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Başarılar Kaseyi sigortalatmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hangi şehirdesin? öncelikle bu yıl oturduğun şehrin il hakem kurulunun aday hakem kursu açıp açmayacağını öğrenmelisin. açıyorsa son başvuru tarihine kadar başvurmalısın. son başvuru tarihinden 1 hafta sonra kurs açılır, kursa gidersin ve bitiminde 2400 metre - 12 dakika testine, ayrıca bir de yazılı sınava girersin; 17 kuraldan sorumlu olduğun, bu kolay çünkü doğru yanlış şeklinde sorular. ama antrenmansızsan futbol sahasında 6 tur zor gelebiliyor 12 dakikada. önceden koşman lazım olabilir sporla meşgul bir insan değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya mersinde olucam şu an istanbuldayım. Yarın geçicem gidip konuşucam nette rastlayamadım kurs tarihine açılıyor mu açılmıyor mu bilmem.Umarım açılıyordur. Ateletizmde zorlanacağımı sanmıyorum.Hemen hemen hersabah koşuyorum haftada 2-3 kez halısaha maçı yeter herhalde kondisyonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hakem olmadan once adam olman lazim ama.... :P geyik yapiyorum, basarilar sana, bir rugby hakemi olarak bu olayin bayagi zevkli oldugunu soyleyebilirim, sana basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Lise 2 deyken 4 arkadaşım karar vermişti hakem olmaya, gel seni de hakem yapalım dediler ne işim olur dedim. geçenlerde bir gs maçında yan hakemlik yaptı hatta telefon açıp sövdüm maçtan sonra. 2 seneye kadar ortaya da geçer. iyi ki gitmemişim derim çok küfür ediyoruz çünkü elemana o da alışmış artık kekekek diye gülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ya kursun açılması için o bölgenin takım sayısının 2 kat eksiği hakem olması gerekiyormuş veya başvuranların 30u geçmesi gerekiyormuş. bakalım bekleyeceğiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 blackchaos' future http://www.youtube.com/watch?v=xdGlE5id_NA asdfasfas bu arada ben de düşünüyorum yaw .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İzmir'de ki kursu kaçırdık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dEaThMooN said: blackchaos' future http://www.youtube.com/watch?v=xdGlE5id_NA asdfasfas bu arada ben de düşünüyorum yaw .. Bu adam bu şekil hareketlerle gelerek,Hasan Şaş'a kırmızıyı gösterse nolur acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 şöyle bir baktım, bu sezon kurs açılması planlanan iller burdur, bursa, çorum, diyarbakır, edirne, izmir, kütahya, sivas, tekirdağ, yozgatmış. koyu ile yazdıklarımın başvuru tarihi geçmiş sanırım. ama sen sor yine il hakem kuruluna, bakarsın senin gibi soranlar 40-50 kişi olursunuz açarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar