Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aday hakemlik kursu

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

hangi şehirdesin? öncelikle bu yıl oturduğun şehrin il hakem kurulunun aday hakem kursu açıp açmayacağını öğrenmelisin. açıyorsa son başvuru tarihine kadar başvurmalısın. son başvuru tarihinden 1 hafta sonra kurs açılır, kursa gidersin ve bitiminde 2400 metre - 12 dakika testine, ayrıca bir de yazılı sınava girersin; 17 kuraldan sorumlu olduğun, bu kolay çünkü doğru yanlış şeklinde sorular. ama antrenmansızsan futbol sahasında 6 tur zor gelebiliyor 12 dakikada. önceden koşman lazım olabilir sporla meşgul bir insan değilsen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mersinde olucam şu an istanbuldayım.
Yarın geçicem gidip konuşucam nette rastlayamadım kurs tarihine açılıyor mu açılmıyor mu bilmem.Umarım açılıyordur.
Ateletizmde zorlanacağımı sanmıyorum.Hemen hemen hersabah koşuyorum haftada 2-3 kez halısaha maçı yeter herhalde kondisyonum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 2 deyken 4 arkadaşım karar vermişti hakem olmaya, gel seni de hakem yapalım dediler ne işim olur dedim. geçenlerde bir gs maçında yan hakemlik yaptı hatta telefon açıp sövdüm maçtan sonra. 2 seneye kadar ortaya da geçer. iyi ki gitmemişim derim çok küfür ediyoruz çünkü elemana o da alışmış artık kekekek diye gülüyor
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir baktım, bu sezon kurs açılması planlanan iller burdur, bursa, çorum, diyarbakır, edirne, izmir, kütahya, sivas, tekirdağ, yozgatmış. koyu ile yazdıklarımın başvuru tarihi geçmiş sanırım. ama sen sor yine il hakem kuruluna, bakarsın senin gibi soranlar 40-50 kişi olursunuz açarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...