Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aday hakemlik kursu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karar verdim hipne hakem olucam.
Çok hoşuma gitti geçen gün bi çocukla muhabbet ettik amatör kümede maç yönetiyor.Çok zevkli

bunun kursu varmış kursa gitmek gerekiyormuş.Nette araştırdım bulamadım.
Hiç merak eden soran soruşturan var mı aranızda.
Mesaj tarihi:
hangi şehirdesin? öncelikle bu yıl oturduğun şehrin il hakem kurulunun aday hakem kursu açıp açmayacağını öğrenmelisin. açıyorsa son başvuru tarihine kadar başvurmalısın. son başvuru tarihinden 1 hafta sonra kurs açılır, kursa gidersin ve bitiminde 2400 metre - 12 dakika testine, ayrıca bir de yazılı sınava girersin; 17 kuraldan sorumlu olduğun, bu kolay çünkü doğru yanlış şeklinde sorular. ama antrenmansızsan futbol sahasında 6 tur zor gelebiliyor 12 dakikada. önceden koşman lazım olabilir sporla meşgul bir insan değilsen.
Mesaj tarihi:
ya mersinde olucam şu an istanbuldayım.
Yarın geçicem gidip konuşucam nette rastlayamadım kurs tarihine açılıyor mu açılmıyor mu bilmem.Umarım açılıyordur.
Ateletizmde zorlanacağımı sanmıyorum.Hemen hemen hersabah koşuyorum haftada 2-3 kez halısaha maçı yeter herhalde kondisyonum.
Mesaj tarihi:
hakem olmadan once adam olman lazim ama....

:P geyik yapiyorum, basarilar sana, bir rugby hakemi olarak bu olayin bayagi zevkli oldugunu soyleyebilirim, sana basarilar.
Mesaj tarihi:
Lise 2 deyken 4 arkadaşım karar vermişti hakem olmaya, gel seni de hakem yapalım dediler ne işim olur dedim. geçenlerde bir gs maçında yan hakemlik yaptı hatta telefon açıp sövdüm maçtan sonra. 2 seneye kadar ortaya da geçer. iyi ki gitmemişim derim çok küfür ediyoruz çünkü elemana o da alışmış artık kekekek diye gülüyor
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:
blackchaos' future

http://www.youtube.com/watch?v=xdGlE5id_NA

asdfasfas

bu arada ben de düşünüyorum yaw ..

Bu adam bu şekil hareketlerle gelerek,Hasan Şaş'a kırmızıyı gösterse nolur acaba..
Mesaj tarihi:
şöyle bir baktım, bu sezon kurs açılması planlanan iller burdur, bursa, çorum, diyarbakır, edirne, izmir, kütahya, sivas, tekirdağ, yozgatmış. koyu ile yazdıklarımın başvuru tarihi geçmiş sanırım. ama sen sor yine il hakem kuruluna, bakarsın senin gibi soranlar 40-50 kişi olursunuz açarlar..
  • Yeni Oluştur...