Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 istediğin kadar gez ama bende olamayn bi kral conan bulamazsın *!gaz olur*[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 feci gaz oldum yalnız. her ay conan the barbarian ve conan the destroyer filmlerini tekrardan izliyorum. conan'ın dark horse çizgi romanlarını baştan okuyorum. bi de bir yandan marvel çizgi romanları da var, ama dark horse versiyonlarının verdiği tadı vermiyor bana. oturup eski siyah beyaz conan'ları toplamaya başlıyacam. ama sanırım orjinalleri renkliymiş onların. bir de robert e. howard'ın asıl weird tales hikayelerini okumak lazım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 türk mü şimdi bu kas yığını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 türk değil. kimeryalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 kimeryalı lar anadolu medeniyeti bi tane biz gelemden cok önce varmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar