Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conan the Barbarian....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanirim daha once boyle bi forum acilmistir ame genede bi acayim dedim....evet favori kahramanim olan bu kisiligin ad&d statlarini bilen varmi yada kendisi hakkinda ne bilirsiniz...[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Conan cok başkadır o frpye giden bir temel taşıdır barbar sözcüğü onula beden bulmuş ve onun mütiş gücüyle hayran toplamıştır bu gün barbar dendiğinde akla gelen ilk isim Conandır
Conan ile barbar bir sitil kazanmıştır bu günkü frp kitaplarındaki savaşçıların bir çoğu ondan esinlenrek yaratılmıştır.Arnold amca
Conanı beyaz perdeye taşımıştır ve bu Conan okurlarının pek hoşuna gitmeyen bir film olmuştur ama bence gayet güzeldi tama Conan köle deyildi savaş meydanlarında savaşarak büyümüştü çizğiromanda ama filmdede ayrı bir hikaye yazımış
ve kölelikte fena olmamış bu her çizği romanda böyledir ona kalsa hep deyişirler bi adamın başına gelen olay başka bir seride
daha deyişik anlatılır bazem şeyi cıkıyor misal wolveren ama olsun sonuçta her yazar ve çizerin farklı yorumu var ha Conana
biraz olayın dışına çıktık :) ama Conan babadır her iki hikayeside ayrı güzel bence ama çizğiromanı daha iyi hep öyledir.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
epic olduğu dışında istatistiksel bi bilgim yok
adı elric, babayaga, gılgamış gibi karakterlerle bir arada anılıyor güç bakımından.

statlarını bulamassak biz yazalım. ben barb25/ftr5/rog5 derim[hline]Endure. In enduring, grow strong...

[Bu mesaj Grudge tarafından 01 May 2003 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok ilginc demek yapmamıslar ha bu sırada sıze manyak guzel bı haber vereyım Izmırde bı arkadas Wızardsın Conanın dunyasının patentını faeruna almaya calıstıgını soyledı sıtesınde henuz bı bılgı yok ama yenı harıta hazırmıs falan cok manyak olur bole bı sey olursa...stat bakımından sanırsam Barbar lvl 26 ranger lvl 7 rog lvl 6 her turlu yakın dovus ve ok featı str 21 dex 18 cons 20 ınt 16 wıs 12 chr 18 gıbı bı sey olabılır butun cızgı roman ve romanlarını okudugum ıcın boyle bı sey az bıle adama yanı spell resıstance yuzde 80 falandır zaten :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
yani Conanla wulfgarı omuz omuza göre biliriz ama bu bence güzel deyil Conan kendi dünyasında kalmalı böyle olayın şeyi çıkar he-man de dl :) neysede Conan bir klasik ve bu adamlar onu elmisterın dostu yaparlarsa gözüm döner aptal elminsterı keserse nerde o günler o zaman para bile bağışlarım alsınlar diye :) ama ne bileyim sanki Conanı almalarını çok hoşuma gidiyor diyemem ben hep Conanı sanki geçmişte yaşamış gibi düşünürdüm kimmerya falan gerçek ülkeler olunca öyle izlenim veriyorlar olay harbi dünyada geçiyor olarak düşünürdüm şimdi
dandik olucak bence

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
18 str, 17 dex, 18 conla başlamış olsa o levela kadar
24 18 20 oluyo
ama mental statlarını abartmışsın bence int 13 wis 15 cha 13 uygun. zekadan çok sağduyu ve irade sahibi bence conan. karizmatik de diil. konuşmuyo fazla. olay adamı ayrıca. çok yakışıklı da sayılmaz.

bi de bence chosen of crolm gibi bişey yapmamız lazım gelir.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
Ya tmm durun ben yapmıyorum kı bole bıseyı alla alla hem neden mentaller dusukkı yanı herıf cok zekı degıl ama bır cok zor durumla guclu ırade ve uyanıklıkla basa cıkıyor bilge bir insan desil zaten ama bir cok konuda bılgılı oluyor macera hayatı boyunca son okudugum macerasında 70 ıne yakındı ve harbıden cok mantıklı olarak artık bazı yerlerde yaslılıgı bellı oluyordu ve wısdom da artmıstı falan yanı....bence fr ye gecmesı guzel olur sırf conan yonunden degıl conanın realmı bakımındanda fr ye buyuk katkısı olur[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Zamanında D&D oyuncusu bir Howard hayranı tarafından yapılan bir sitede Conan'ın Venarium savaşından Kral olduğu zamana[Kılıçtaki Anka Kuşu] kadar ilerleyişi ve istatistikleri vardı, fakat o site kapandı galiba. Bir de İnquest Mag'in 50th anniversy sayısında yazmışlardı ikisi de hemen hemen aynıydı ve bana göre baya dengeliydi, eve dönünce bir bakayım bulursam yazarım.
Mesaj tarihi:
Hatta eskiden bir yazı için notepad'e kaydetmiştim.Buyrun bakalım, 3rd edition içindir ve lütfen 'Conan öyle olur mu, bence budur' gibi geyikler yapmayın yapan adam da ben de RPG profesörü değiliz .)

Medium-sized Human, 43+ years old
Barbarian/Rogue/Fighter
Level 11/3/6

Hit Dice: 11d12+3d6+6d10+80 (215 hp)
Initiative: +3 (+3 Dex)
Speed: 40 ft.
AC: 18 (+3 Dex, +4 chain shirt, +1 dodge)
Attacks: Longword+24/+19/+14/+9 melee
Damage: Longsword 1d8+6
Face/Reach: 5 ft x 5 ft./5 ft.
Special Attacks: Rage, sneak attack +2d6
Special Qualities: Fast movement, Evasion, Uncanny Dodge, Damage Reduction 1/-
Saves: Fort +16, Ref +13, Will +7
Abilities: Str 22, Dex 17, Con 18, Int 13, Wis 12, Cha 18
Skills: Climb +24, Craft (blacksmithing) +5, Hide +7, Intuit Direction +9, Jump +24, Listen +9, Move Silently +13, Ride +12, Search +8, Wilderness Lore +17, Profession (seaman) +3, Swim +8, Diplomacy +8
Feats: Track, Lightning Reflexes, Combat Reflexes, Power Attack, Cleave, Great Cleave, Mounted Combat, Mounted Archery, Dodge, Mobility, Spring Attack, Improved Bull Rush

Climate/Terrain: Aquilonia
Organization: Solitary
Challenge Rating: 20
Treasure: Standard
Alignment: Chaotic Good
Advancement: By Character Class.

Conan is now King of Aquilonia, the mightiest empire of the Hyborian Age. Conan is fair, and, true to his barbaric heritage, somewhat blunt in his dealings with others. He tries to be just, but will do what is necessary for the good of his kingdom. He cares about the people of his kingdom, and is loyal to them. This period lasts four to five years. He was temporarily deposed twice during this period of his rule. His rule was characterized by a certain level of religious tolerance. He had no wife at this point, but did maintain a large seraglio for his pleasures.

Combat
Conan's fighting style has gained his well known deadliness at this period of time. His combat reflexes give him quite the advantage in mass battles, with up to four attacks of opportunity as soldiers pass through his threat zone. His Great Cleave skill allows him to further wade through lesser warriors, crushing them left and right.

Rage: Thrice per day, Conan can go into a rage and increase his Strength and Constitution by +4, and gains a +2 morale bonus to Will saves. He suffers a -2 penalty to AC.

Fast movement: Conan's speed is increased by +10 feet when wearing no armor, light armor, and shields.

Sneak Attack: Conan strikes a vital spot for extra damage whenever he catches an opponent flat footed or when he flanks an opponent.

Evasion: If exposed to an effect that allows a Reflex save for half damage Conan takes no damage if that save is successful.

Uncanny Dodge: Conan retains his dexterity bonus to his AC even when caught flatfooted or surprised. He can sense danger before it even becomes apparent. Conan at this point cannot be flanked.

Damage Reduction: Conan gains the extraordinary ability to shrug off some amount of injury from each blow or attack

[Bu mesaj Narsil tarafından 01 May 2003 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
whirlwind attack eksik kalmış :)
bi de filmdeki kılıç greatsworddu. en azından bi bastard sword vardı. çizgiromanlarda da çift silah kullanıyodu.

[hline]Endure. In enduring, grow strong...

[Bu mesaj Grudge tarafından 01 May 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence (Conandan bahsediyorsanız uzun yazıyı okumadım)8)
natural good daha uygun gibi gözüküyor lawful olmaz o fazla iyiye kaçıyor.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 May 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya ben bı hıkayesınde bara gırıp kım var kım yoksa kestıgını hatırlıyorum o sırada bı korsan kaptanın adamları vardı tavernada herıf gırdı nasılsa herkes kaptanın adamı dıye bartender dahıl herkesı kestı harıkaydı :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Ben Kral Conanda bu ülkesinin pazarında gezerken yanında vezirleri falan efendim çok güzel tertipli falan derken buna haber geliyordu bir adamın isyan ettiğin yada oğlu Con un kayıp olduğunu öğreniyordu herifin bir anda gözü döndü pazarda cam çerçeve ne varsa indirip üç beş pazarcıyı dövdü orda kopmuştum Conandan kral olusa böyle olur diye :) ama yinede natural good sayılır aslında onların hiç birine tam olarak girmiyor.
Mesaj tarihi:
CG ya da CN derim ben de
"unpredictable" tanımına tam olarak uyuyor.
lawful asla diil
conanı oturup kılığını kıyafetini düzeltip kılıcını parlatırken göremessiniz asla mesela. her olayda durup bisürü durum etüdü yapmaz. doğaçlama gider. gözü karadır. acımaz...
ayrıca barbarian olması için nonlawful olması gerekliliğini de unutuyorsunuz.
rage zaten bitiriyo.

good olabilir. arkadaşlarının yaşamını önemsiyo. gerekmedikçe öldürmüyo falan. ama kızarsa keser. hiç düşünmez. dolayısıyla neutral da olabilir.[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
chaotic nasıl olabılırkı hah tmm good ona bı sey demıyorum ama neutral good olur chaotıc good dıgıl zaten savaslarındada bellı eder bunu....[hline]A little less conversation a little more action please
  • Yeni Oluştur...