Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Karinna'dayim ben, 2. bolgeye koyim iptal ettiler son anda Grand Yazici rezervasyonumuzu Sen nerdesin? //penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben ak oteldeyim oyle boş pc buldum takılıyorum :) çık deme dısarı ....sen çıkmam :P (bi kere cıktım zaten oluyodum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Uludağ' kadar gelsen, bize uğrama... peki bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 uğrarız(üstüme alındım ama... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Perşembe gecesi bir pati buluşması yapalım o zaman. Eşim ve oğlum dahil olamaz ama ben istediğiniz yere gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kumadam said: Uludağ' kadar gelsen, bize uğrama... peki bakalım..Goktug abi ben bilmiyordum ki buralarda oldugunu, bu arada karakter isminden tahlille Goktug Abi diyorum, degilse komik olacak hehe Bursa'da falan misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 1. bolgede di mi o? Abi disari cikilir gibi degil zaten, bi de dun kufrediyoduk kar yok diye Kumadam said: Perşembe gecesi bir pati buluşması yapalım o zaman. Eşim ve oğlum dahil olamaz ama ben istediğiniz yere gelebilirim. Biz persembe donuyoruz ama, cars falan olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben yarın gidiyorum yanlız 4 gun yeter bana zaten tipi mipi bişeyler var ogleden beri iptalim :D, evet dün heryer buzdu adım atılmıyodu bugun her yer kar adım atılmıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kaymaya gitmediniz mi buzdan şikayet ediosunuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 buz ama nası buz... adımımı attıgım anda dusup wow oynıyan organlarımdan birini kırma tehlikesi atlattım (dusmedim ama) buz kotu kar kotu buzlu kar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yeni açanlar rogue açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Gültün adını KIROES falan yapın ya, VAY AK ne, rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ayrıca guildbankteki eşitsizliğe karşı mücadeleler başlayacak, stay tuned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Saeros'un guyildmastırı olduğu guyildden hayır gelmez arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 priest açıyorum ama trol, alırsınız di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çılgın gült runlar yapılıyor. aralıksız sethekk, shattered, durnholde,black moras.. 0 wipe. yok böle gült. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Benim gibi Tank / DPS warrior olcak, üstüne bi de wipe yicez, yok ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 recruitmenti bağlayalım artık ya. classlar bir yana da, mesela male alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 male alınsın da male BE alınmasın OMFG lok at teh GAY! ben droodumu kara'da OT/dps yapıcam sorna karadan gear toplayıp ssc de oomkin olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Agas, Karazhan'a baslayalim ben donup 70 olunca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ne zaman donuyodun? ben bugun donemye calısıcam ama bakalım :d yollar kapalıymıs filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Attune olmak da lazım karazhana falan şimdi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben 70 olıyım hepinizi attune ederim gençler merak etmeyin.. sadece lvl 66 civarındayken durnholde u yapın da aradan cıksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 baglantı acayip kötü. çok pis sövecem telekoma. kar yagdı da böle oldu mu diyecekler yine acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar