Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara eryamandaki Kaza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kötü yav ruhsuz bir insan olarak az da olsa içim acıdı kadın çok kötü bağırıo sanırım çocuğuna bişi olcak sanıyor
sonradan polisler fln taksicinin altına zıçmasına sebep oluo gerçi
Mesaj tarihi:
yannız arkasdaşlar, kimsenin dikkat etmediği bişeyi göstermek istiyorum.

1- olay kadının hatasından haytnaklanıyo. taksici gayet de kendi yolunda yavaş yavaş gidiyo. kadın cart diye kayıp yyola düşüyo

2- kadın taksinin altında kaldıktan sonra, elindeki bebeği de ordan bi adam aldıktan sonra şöle bişiy oluyo: herkes taksiciye laf söylüyo salak salak (haberdeki insanalra ve kalabalığa diorum) ama aslında taksici kadının hayatını kurtarıyo. kadınla beraber (bize göre sola doğru) kaldırıma doğru hızla ilerleyen aracı, taksici (usta şoför) ani bir hareketle kırarak sağa yönelndiriyo. hiç dikkat ettinizmi, eğer o adam o taksiyi sağa kırmasaymış (bize göre sağ, taksiciye göre sol), o kadın kaldırım taşlarının başladığı noktada arabanın altında pastırma olurdu.. adam aracı bilerek durdurmayıp sağa kırıp yolu ortalayıp öyle durduruyor.

3- aracın o soldan sağa ani dönüşünde gördüğünüz gibi lastikler de kar lastiği. çatır çatır döndürüyo arabayı. yani o taksiyi okadr aşağıya doğru yolu ortalicak şekilde götürmesi bilinçli taksicinin.. yoksa cidden kadın giderdi

4- taksici bütün bunlarkadının hatası olmasına rağmen 15 sn boyunca soğuk kanlılıkla yapması gerekeni yapıp, kadını öldürmemeyi ezmemeyi başarıp, kadının da hayatını kurtarıyor, sonra da her önüne gelenden azar işitiyor. orda bulunanların ve sonradan videoyu izleyenlerin gözüne tüküriyim..
Mesaj tarihi:
adam tekerleri sola kırmış işte durmak için daha yapabileceği bişey yok öyle yolda istese zaten duramaz, yavaş gidiyor ayrıca. tek suçu eğer tekerlekleri uygun değil ve zincir takmadıysa.
Mesaj tarihi:
tamam işte, adam kırıyo sağa, ama araç kadınla beraber kaldırıma doğru gidince, kadın da kaldırımla arabanın arasında "VIŞIKCH" diye sıkıp kafası patlicaa için adam sola kırıp gaza basıyo, arabayı sola yönlendirip ondan sonra duruyo. taksici ftw..
Mesaj tarihi:
o çocuğun o karda soğukta ne işi var dışarda onu anlayamadım ben.

ayrıca dragonmazin dediği gibi taksici bariz usta şöför. farkındaysanız tekerler kadını ezmiyor, araba sadece sürüklüyor. Eğer o an yanlış bir hareket yapsa kadın ezilebilirdi de ama ezilmiyor.
Mesaj tarihi:
ya bi de yavaş kayıyo araba, kimse önüne atlayıp ittirmeye falan çalışmıyo, hadi bu cesaret isteyen bişey diyelim, belediye kazadan hemen sonra gelip temizliyo orayı. Negzel ya :/
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:
tamam işte, adam kırıyo sağa, ama araç kadınla beraber kaldırıma doğru gidince, kadın da kaldırımla arabanın arasında "VIŞIKCH" diye sıkıp kafası patlicaa için adam sola kırıp gaza basıyo, arabayı sola yönlendirip ondan sonra duruyo. taksici ftw..

ben de iyi yapmış dedim zaten aa
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Dragonmax said:

ben de iyi yapmış dedim zaten aa
yerim seni =)
Mesaj tarihi:
taksici hatalı :P zincir takmalıydı hoş pek bilmiyorum zincir taksa durabilir mi ama yine de hatalı :P kar yağacağını ben bile biliyordum kaç gündür verio haberler kar gelio diye bi taksinin zincirinin olmaması düşünülemez zaten :P adam üşenmiş takmaya :P
Mesaj tarihi:
amerikan filmi gibi valla..

kadın bağırmadan ciddi ve kararlı bi yüz ifadesi ile sürüklense imiş taurus'tan yılın dublörü ödülünü kaparmış valla
Mesaj tarihi:
Ayrica sofor; araci on tekerlerle yonlendirerek kadinin kaldirimda ezilmesini engelledigi gibi, el freniyle araci mumkun mertebe yavaslatiyor, el freni cekili olmasa zincir dahi olsa yokus asagi o kadar kaygan bir yolda aracin burnunu bu derece kolay yonlendiremez.

Ayni sey baska birinin basina gelse bunu dusunup, ona gore davranabilirmiydi bilmiyorum.
Kadin hatali oldugu kadar sansliymis da, gecmis olsun.
  • Yeni Oluştur...