glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Aaah finallerim başlıyor yarın, yılbaşı kutlamasından sonra eve gelip o gece 38.5 derece ateşlenmeyi başaran 3 gündür antibiyotik alıp bütün gün tv başında yatan biri olarak, critical thinking yarın ellerimden öpecek, gerildim yazayım dedim. Finale giren ali ne olur?, finally esprimide yapayım tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Medeni Hukuk finalim dün bitti, pazartesi Anayasa Hukuku finalim var. Çarşamba Roma Hukuku finalim var. Cinnet yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 finaller konusunu egitim bölümünde tartişalim hazir acilmiş konu varken kendim actim diye reklamını yapmıyorum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar