karpuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kazandı kazandı, 1. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aktiftablet said: Julia kazanmış bushman contesti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kazandi walla eauhuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bence şişman ama sempatik: allah sevdiğine bağışlasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 aquila said: abartmışsınız. sen de kırk yılda doğru bişi söylemişin dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 o kadar da kilolu değil dicektim ki şunu gördüm. http://www.youtube.com/watch?v=vHBIY5VEwYQ önemli olan müziği tabi, takip etmeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kararımı değiştirdim 10 değil 20 kilo vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hahah son video dan sonra herkez susmus.. ama ben biliorm siz onun ic guzelliklerine asik oldunuz dimi :P hahaha mr. brightside i da cok guzel ve icten solemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 THARKAS said: baya şişko:P cok tatlı harbiden eheh. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 mahmut tuncer zayıflatır diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Abi dün izledikten sonra o kadar gaza geldim ki, koştum bi tane ukulele aldım tünelden. Şimdi çalmaya çalışıyorum. Kafayı yedim resmen anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 KingOfLoss said: o kadar da kilolu değil dicektim ki şunu gördüm. http://www.youtube.com/watch?v=vHBIY5VEwYQ önemli olan müziği tabi, takip etmeye devam ediyoruz. fil gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Fil gibi de , bonep eritir onu bu aşkla sdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 karpuz said: Abi dün izledikten sonra o kadar gaza geldim ki, koştum bi tane ukulele aldım tünelden. Şimdi çalmaya çalışıyorum. Kafayı yedim resmen anasını satayım yok artık ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Abi final döneminde bünye istemsiz hareketler yapabiliyor... Kontrol edemiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Abi hatun süper şarkı çıkarmış yanlız. Şarkının adını daha belirlememiş. Cidden sözleri mözleri süper, hatun süper, ses süper. Harbiden mükemmel olmuş, 2-3 dakikanızı ayırın cidden çok iyi. İlk defa bir youtube videosuna yorum yaptım. Etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi tek merak ettigim sey war euauhehua kingofloss oturdun youttubeu mu arastirdin abi kizin obez videosunu bulmak icin eahueaueauhhea bu arada abicim bu sacmalik war bu hatunda yane bi insan kamera dibinde zayif gorunupte kameradan uzaklasinca bu adar obezlesemez ehuahhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sdf vidyo onun değil bi arkadaşının. tüm vidyolarına bakmak için hesabına girdim, orda favori vidyosuna bakayım dedim o çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu da saçmalık mesela o kadar beste yapmışsın harbi güzel de olmuş e otur gitarla çal abi ukalele nedir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hatun güzel bn etli butlu severim ): kilo verirse çirkin olur :) böle biraz ele avca gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bonepart şimdi başka yerlere çekme konuyu YUU AARR PWWNEEEDDD!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 KingOfLoss said: o kadar da kilolu değil dicektim ki şunu gördüm. http://www.youtube.com/watch?v=vHBIY5VEwYQ önemli olan müziği tabi, takip etmeye devam ediyoruz.OHA ! yani bu sinema sektörünün çok geliştiini iliodum ama BUKADAR DA kamera hilesi görmedim ben bilader !!!! bel üstü geçik mini mini şeker balık et görünmek de yeni moda demek -.-' ama sadece bel üstü bakınca da daş eheh bedon bedon vursan yere geçer vallahi çivi resmen (çene kafalardan alınıtıdır) neymiş, bel altına inmemek lazımmış =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bitirdin yeni filizlenen aşkımı king of loss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hatun da videolar da güzelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Greeny said: Abi hatun süper şarkı çıkarmış yanlız. Şarkının adını daha belirlememiş. Cidden sözleri mözleri süper, hatun süper, ses süper. Harbiden mükemmel olmuş, 2-3 dakikanızı ayırın cidden çok iyi. İlk defa bir youtube videosuna yorum yaptım. Etkilendim. Bi de adam gibi gitarla çalsa tam olucak. Ukelele nedir abicim yaa? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar