Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dev said: Sawer said: cidden bleach izlediğim en iyi seridir pokemon ve narutodan başka bir şey izlemediğini varsayıyorum o zaman. Valla Naruto,Death Note,Full Metal Alchemist,Claymore,Berserk,One Piece,Nigt Wizard,Devil May Cry,Hellsing ve daha adını hatırlamadığım birçok şey seyrettim kesinlikle en iyisi bleachdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Donita Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kyo mu? ben de tam onu alıcaktım son anda vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hack sign serial experiments lain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 samurai champloo beğeneni çok ama midemi bulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ascraeus said: hack sign serial experiments lain şaka mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şaka mı olmak zorunda? Adamın hoşuna gitmemiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benimde lain hoşuma gitmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 HackSign harbi feci dandirikti de SE:L herkese hitap etmiyen bir anime. Hoş görmek lazım tabi bütün anime bilgisi shounen olanları >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ssj4songoku said: Bleach başlarda gayet güzeldi bence. İlk 60 bölüm filan. Fakat sonradan Naruto gibi bozdular ya. Yazık oldu. buna katılabilirim. ama gene de çok standart bir konusu vardı o ayrı. Sawer said: Dev said: Sawer said: cidden bleach izlediğim en iyi seridir pokemon ve narutodan başka bir şey izlemediğini varsayıyorum o zaman. Valla Naruto,Death Note,Full Metal Alchemist,Claymore,Berserk,One Piece,Nigt Wizard,Devil May Cry,Hellsing ve daha adını hatırlamadığım birçok şey seyrettim kesinlikle en iyisi bleachdi. fma var bu listede, death note var, berserk var. bunların arasından da bleachi i seçiyorsan bu söz* sana. * Kaede said: Hoş görmek lazım tabi bütün anime bilgisi shounen olanları >: süper demişsin kaede. (tu) ------ bi de son olarak; Viktor Elfen Lied'e Viktor said: elfen lied rezalet her turden bir parca karistiralim corba olsun tadinda bisey, omrudne anime izlememis insanalra konsantre anime direk demişsin. üzüldüm valla. elfen lied bence güzel bir anime. amacı olan, verdiği mesaj çok anlamlı olmasa bile en azından amacı ve konusu olan bir anime. ha biraz fazla kan var, fazla slasher o ayrı konu. bu biraz daha tür animesi bence. Lain'i beğenmemiş adama veya ghost in the shell'e dünyanın en boktan animesi diyen adama anlatmak zor ama seni bu anime konusunda bilgili gördüğümden merak ediyorum; acaba elfen lied hakikatten çok mu beleş, çok mu dandik bir anime de ben göremiyorum, fark edemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim oyum da elfen lied a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Elfen Lied aşmış bir anime olmayabilir, bir dünya cheese kullanıyo olabilir ama piyasada çok çok çok daha dandirik animeler var. Elfen Lied bu sıfatı haketmiyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi acik ara onegai twins hayr ok kabul ediyorum ben bi bok yedim romantik komedi yazan anime dl ettimde 2 oglan bi kiz var ve bun kizlardan biri oglanin kardesi ama kizlarin ikiside oglana futursuz yaziyo abicim ne pis insanmis bu japonlar ya ensesti izletip normalize ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim oyum narutoya gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valal elfen lied cok sacma son derece basit bri hikaye evrim geyigi dunyayi yoketmek/elegecirmek/degsitirmek istiyen tipler kotu kiz kotu kizin hafiza kaybedip nyu nyu gezip saga sola sarilmasi harem geyikleri gore cocukluk aski/arkadasi okul komedi drama ciplaklik ucundan kenarindan polisiye kacirdigimda vardir kesin her turden biraz karistiralim konsantre anime olsun uber bi muzik bulup koyalim bide huzunlu ask temali hikaye cakalim filan cok amatorce yapilmis bir patchwork ve birazyeni basliyanlari hedef alan bisey ilk izledigimde bende begenmistim hatta sam in elestirilerini agir ve komik bulmsutum ama baska seyelr izledikce elfen lied in ne menem bisey oldugunu gordum yazdigim dvd yanmis gidip ikinciye cekmedim bile kasip mainstreamlerin mainstream i olmus direk ne ararsan var icinde he shounen geyigine gelelim burda bikac arkadas kendini caponyanin bir numarali elestirmeni yada anime konusunda otorite saniyor filan zevktir bu burda sanat olsun gozlerim kor olsun hayata bakisim degissin diye anime izliyen adam varmi? veya bu isten profesyonel oalrak apra akzanan sektorun icinde birielri? shounen dedigimiz sey gaza getirir surukler merak ettirir kimse nirvanaya ulasmak icin naruto izlemiyor sonucta zevk icin izlenen bsiey bu dilimde tuy kalmadi biri begenir biri begenmez ama begenen embesildir begenenin zevki yoktur begenmiyen salaktir geyikleri hic yakismiyor en tiksindigim seydir 3-4 sey fazla biliyor diye millete tepeden bakip kendi zevklerini dogru olan budur diye gizli gizli dikta etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Öyle ama. Hadi adam dese Trigun ı çok sevdim ama Cowboy Bebops sarmadı; onda beğenip beğenmeme hakkı var. Ama Berserk nerde, Bleach nerde. Sonra kendini beğenmiş oluyoruz. Gelse biri, ben Allahım dese, Ay'ı falan yarsa sonra da bence Bleach en güzel anime dese, gene ona hadi len, bi boktan anlamıyorsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abicim bleach denen anime super guc seven insannar icin iac resmen durmadan her adama yeni guc uyduruyolar evet repetatif ma karaterler olsun super gucler olsun cok elenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 süper güç seven insan ne abi skdfjsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: Öyle ama. Hadi adam dese Trigun ı çok sevdim ama Cowboy Bebops sarmadı; onda beğenip beğenmeme hakkı var. Ama Berserk nerde, Bleach nerde. ooooy oy :P nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şöyle; ha trigun ha cowboy bebop, birbirine yapı bakımından uyan animeler. İkisinde de her bölüm başka bir konu işleniyor, eğlence animesi, ama aksiyon ve ciddiyet de var, aynı zamanda bir de derinden işlenen ana konu var. Birini sevip birini sevmeme hakkın var yani. Konuları farklı çünkü. Ama bleach ne aga. Naruto da öyle. 350 bölüm ya. Bunu izleyen çocuklar ; "of süper güçlü elemanlar, çok karizma, ben de böyle olmalıyım" diye izliyorlar. Peki büyükler neden izliyorlar? Benim hayatımdan bi 60 bölümlük anime izleme süresi çaldı bleach resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi diger animeleri ne icin izliyorsun? ne faydasini gordunde bleach den fayda bekledin? para verip dvd sini almis olsan eyvallah maddi zarari olmustur diycemde deathnote hayatian ne katti yada oyle soralim cevirip eglence bu zaman oldurmek icin tercih edilen bir hobi bu kadar ciddiyete ne gerek var zamanim icaldi bana bisey katmadi geyikleri dedigim gibi animeden ne bekliyorsunuzki? ben daha anime izleyip levitasyonun sirrin icozen biriyel tanismadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: Birini sevip birini sevmeme hakkın var yani. geriye kaç hakkım kaldı? :P hak ne ya? bleach filan seyretmedim de mantığın absürd geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Death Note harbi eğlendirdi beni. Zekiceydi çünkü. Usual Suspectsde de o yüzden eğlenmiştim. Ama bleachte o da yok. Nesi eğlendiriyor bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi niye eylendirmesin ichigonun su seyle dovustugu sahne hmm 11inci squadronun basi miydi kilici uyanmamis olan hayvan gibi ruh gucu war ama kontrol edemiyo hah mesela o sahnede nasil elenmez bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bi animeyi izlemeden önce ondan (tarz olarak) ne beklediğini belirleyeceksin önce. Tabi bunu oturup konuya bakıp falan yapmicaksın. İlk iki bölümü izledikten sonra karar vericeksin. Komediyse komedi, bol aksiyonlu bi shounense shounen, kaliteyse kalite. Oturup ciddi ciddi izlenecek anime de var, saçma sapan aksiyonlu 100-200 bölümü vakit geçsin diye izlenecek anime de var, tüm bölümleri sabahtan akşama kadar izlenip gülmekten kalp krizi geçirtecek anime de var. Bu ayrımı yapıp, animeye karşı beklentilerini düzgün ayarlayabilirsen, o animeyi izlersin. Bu iş en çok tarafsızlık, biraz tecrübe (önceden izlenen anime sayısı), biraz zevk, biraz da seçicilik (kaliteliye yönelme diyelim) içeriyo. Bi animeye kötü diyebilmek için ana şart tarafsız olmak. Sonra, izlemeye önyargılı başlamamış olmak gerek. Çok reklamı yapılan, her sitede 10 üzerinden 50 alan, milletin daha 1 senesi dolmadan fanboyluğa yattığı bi animeyse ve beklentilerini yüksek tutup izlediysen, animeye kötü dediğinde doğru olma ihtimali daha yüksek. Ama duyulmamış bi animeden çok bi şey beklediysen, zaten pek hatalı, animeye kötü demek içten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 iste zevk meselesi misal akuma icinde robot olmiyan her animeye boktan kotu overrated der oyle bisey zevkler renkler sonucta ha death note ne kazandirdi dedim eglendim diyorsun eglence icin izliyoruz diyorum eglenceden baska ne kazandirdi onu soyliyceksin :3 bleach de abskasini eglendiriyor anliyamadiginiz sey o benim deathnote izleyip eglenmiyen cok bayik ilerlemek bilmiyor klise dolu diyen arkadasimda var baska bitanede deathnote almaya geldi 3 bolum onu izledi cekme dedi geass cektirdi gitti ama bu death note un boktan oldugu anlaminami gelir? isteyen begenir istiyen begenmez cirkin olan "bunu nasil begenirler" "bunu nasil begenmezler" "bunu begenenler zevksiz" "topunuz fanboysunuz" geyikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Donita Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kyo mu? ben de tam onu alıcaktım son anda vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hack sign serial experiments lain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 samurai champloo beğeneni çok ama midemi bulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ascraeus said: hack sign serial experiments lain şaka mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şaka mı olmak zorunda? Adamın hoşuna gitmemiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benimde lain hoşuma gitmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 HackSign harbi feci dandirikti de SE:L herkese hitap etmiyen bir anime. Hoş görmek lazım tabi bütün anime bilgisi shounen olanları >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ssj4songoku said: Bleach başlarda gayet güzeldi bence. İlk 60 bölüm filan. Fakat sonradan Naruto gibi bozdular ya. Yazık oldu. buna katılabilirim. ama gene de çok standart bir konusu vardı o ayrı. Sawer said: Dev said: Sawer said: cidden bleach izlediğim en iyi seridir pokemon ve narutodan başka bir şey izlemediğini varsayıyorum o zaman. Valla Naruto,Death Note,Full Metal Alchemist,Claymore,Berserk,One Piece,Nigt Wizard,Devil May Cry,Hellsing ve daha adını hatırlamadığım birçok şey seyrettim kesinlikle en iyisi bleachdi. fma var bu listede, death note var, berserk var. bunların arasından da bleachi i seçiyorsan bu söz* sana. * Kaede said: Hoş görmek lazım tabi bütün anime bilgisi shounen olanları >: süper demişsin kaede. (tu) ------ bi de son olarak; Viktor Elfen Lied'e Viktor said: elfen lied rezalet her turden bir parca karistiralim corba olsun tadinda bisey, omrudne anime izlememis insanalra konsantre anime direk demişsin. üzüldüm valla. elfen lied bence güzel bir anime. amacı olan, verdiği mesaj çok anlamlı olmasa bile en azından amacı ve konusu olan bir anime. ha biraz fazla kan var, fazla slasher o ayrı konu. bu biraz daha tür animesi bence. Lain'i beğenmemiş adama veya ghost in the shell'e dünyanın en boktan animesi diyen adama anlatmak zor ama seni bu anime konusunda bilgili gördüğümden merak ediyorum; acaba elfen lied hakikatten çok mu beleş, çok mu dandik bir anime de ben göremiyorum, fark edemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim oyum da elfen lied a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Elfen Lied aşmış bir anime olmayabilir, bir dünya cheese kullanıyo olabilir ama piyasada çok çok çok daha dandirik animeler var. Elfen Lied bu sıfatı haketmiyor >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi acik ara onegai twins hayr ok kabul ediyorum ben bi bok yedim romantik komedi yazan anime dl ettimde 2 oglan bi kiz var ve bun kizlardan biri oglanin kardesi ama kizlarin ikiside oglana futursuz yaziyo abicim ne pis insanmis bu japonlar ya ensesti izletip normalize ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim oyum narutoya gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valal elfen lied cok sacma son derece basit bri hikaye evrim geyigi dunyayi yoketmek/elegecirmek/degsitirmek istiyen tipler kotu kiz kotu kizin hafiza kaybedip nyu nyu gezip saga sola sarilmasi harem geyikleri gore cocukluk aski/arkadasi okul komedi drama ciplaklik ucundan kenarindan polisiye kacirdigimda vardir kesin her turden biraz karistiralim konsantre anime olsun uber bi muzik bulup koyalim bide huzunlu ask temali hikaye cakalim filan cok amatorce yapilmis bir patchwork ve birazyeni basliyanlari hedef alan bisey ilk izledigimde bende begenmistim hatta sam in elestirilerini agir ve komik bulmsutum ama baska seyelr izledikce elfen lied in ne menem bisey oldugunu gordum yazdigim dvd yanmis gidip ikinciye cekmedim bile kasip mainstreamlerin mainstream i olmus direk ne ararsan var icinde he shounen geyigine gelelim burda bikac arkadas kendini caponyanin bir numarali elestirmeni yada anime konusunda otorite saniyor filan zevktir bu burda sanat olsun gozlerim kor olsun hayata bakisim degissin diye anime izliyen adam varmi? veya bu isten profesyonel oalrak apra akzanan sektorun icinde birielri? shounen dedigimiz sey gaza getirir surukler merak ettirir kimse nirvanaya ulasmak icin naruto izlemiyor sonucta zevk icin izlenen bsiey bu dilimde tuy kalmadi biri begenir biri begenmez ama begenen embesildir begenenin zevki yoktur begenmiyen salaktir geyikleri hic yakismiyor en tiksindigim seydir 3-4 sey fazla biliyor diye millete tepeden bakip kendi zevklerini dogru olan budur diye gizli gizli dikta etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Öyle ama. Hadi adam dese Trigun ı çok sevdim ama Cowboy Bebops sarmadı; onda beğenip beğenmeme hakkı var. Ama Berserk nerde, Bleach nerde. Sonra kendini beğenmiş oluyoruz. Gelse biri, ben Allahım dese, Ay'ı falan yarsa sonra da bence Bleach en güzel anime dese, gene ona hadi len, bi boktan anlamıyorsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abicim bleach denen anime super guc seven insannar icin iac resmen durmadan her adama yeni guc uyduruyolar evet repetatif ma karaterler olsun super gucler olsun cok elenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 süper güç seven insan ne abi skdfjsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: Öyle ama. Hadi adam dese Trigun ı çok sevdim ama Cowboy Bebops sarmadı; onda beğenip beğenmeme hakkı var. Ama Berserk nerde, Bleach nerde. ooooy oy :P nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Şöyle; ha trigun ha cowboy bebop, birbirine yapı bakımından uyan animeler. İkisinde de her bölüm başka bir konu işleniyor, eğlence animesi, ama aksiyon ve ciddiyet de var, aynı zamanda bir de derinden işlenen ana konu var. Birini sevip birini sevmeme hakkın var yani. Konuları farklı çünkü. Ama bleach ne aga. Naruto da öyle. 350 bölüm ya. Bunu izleyen çocuklar ; "of süper güçlü elemanlar, çok karizma, ben de böyle olmalıyım" diye izliyorlar. Peki büyükler neden izliyorlar? Benim hayatımdan bi 60 bölümlük anime izleme süresi çaldı bleach resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi diger animeleri ne icin izliyorsun? ne faydasini gordunde bleach den fayda bekledin? para verip dvd sini almis olsan eyvallah maddi zarari olmustur diycemde deathnote hayatian ne katti yada oyle soralim cevirip eglence bu zaman oldurmek icin tercih edilen bir hobi bu kadar ciddiyete ne gerek var zamanim icaldi bana bisey katmadi geyikleri dedigim gibi animeden ne bekliyorsunuzki? ben daha anime izleyip levitasyonun sirrin icozen biriyel tanismadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 said: Birini sevip birini sevmeme hakkın var yani. geriye kaç hakkım kaldı? :P hak ne ya? bleach filan seyretmedim de mantığın absürd geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Death Note harbi eğlendirdi beni. Zekiceydi çünkü. Usual Suspectsde de o yüzden eğlenmiştim. Ama bleachte o da yok. Nesi eğlendiriyor bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi niye eylendirmesin ichigonun su seyle dovustugu sahne hmm 11inci squadronun basi miydi kilici uyanmamis olan hayvan gibi ruh gucu war ama kontrol edemiyo hah mesela o sahnede nasil elenmez bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bi animeyi izlemeden önce ondan (tarz olarak) ne beklediğini belirleyeceksin önce. Tabi bunu oturup konuya bakıp falan yapmicaksın. İlk iki bölümü izledikten sonra karar vericeksin. Komediyse komedi, bol aksiyonlu bi shounense shounen, kaliteyse kalite. Oturup ciddi ciddi izlenecek anime de var, saçma sapan aksiyonlu 100-200 bölümü vakit geçsin diye izlenecek anime de var, tüm bölümleri sabahtan akşama kadar izlenip gülmekten kalp krizi geçirtecek anime de var. Bu ayrımı yapıp, animeye karşı beklentilerini düzgün ayarlayabilirsen, o animeyi izlersin. Bu iş en çok tarafsızlık, biraz tecrübe (önceden izlenen anime sayısı), biraz zevk, biraz da seçicilik (kaliteliye yönelme diyelim) içeriyo. Bi animeye kötü diyebilmek için ana şart tarafsız olmak. Sonra, izlemeye önyargılı başlamamış olmak gerek. Çok reklamı yapılan, her sitede 10 üzerinden 50 alan, milletin daha 1 senesi dolmadan fanboyluğa yattığı bi animeyse ve beklentilerini yüksek tutup izlediysen, animeye kötü dediğinde doğru olma ihtimali daha yüksek. Ama duyulmamış bi animeden çok bi şey beklediysen, zaten pek hatalı, animeye kötü demek içten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 iste zevk meselesi misal akuma icinde robot olmiyan her animeye boktan kotu overrated der oyle bisey zevkler renkler sonucta ha death note ne kazandirdi dedim eglendim diyorsun eglence icin izliyoruz diyorum eglenceden baska ne kazandirdi onu soyliyceksin :3 bleach de abskasini eglendiriyor anliyamadiginiz sey o benim deathnote izleyip eglenmiyen cok bayik ilerlemek bilmiyor klise dolu diyen arkadasimda var baska bitanede deathnote almaya geldi 3 bolum onu izledi cekme dedi geass cektirdi gitti ama bu death note un boktan oldugu anlaminami gelir? isteyen begenir istiyen begenmez cirkin olan "bunu nasil begenirler" "bunu nasil begenmezler" "bunu begenenler zevksiz" "topunuz fanboysunuz" geyikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar