Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

final tatilindeyiz. önümüzde ki 2 hafta finaller var. kitap yüzü açmadım. 2 hafta sonra 6-7 ay buralarda olamayacağım. staja çıkıyorum. kız mevzuları süper karışık. seviyor mu sevmiyor mu anlayamadım. ama daha çok sevdiğim ingiltereye gidiyor. diğerinin hareketleri karışık. evde tıkıldım kaldım. sigarayı bıraktım. o da ayrı bir sorun. sivilcelerim arttı. para olayı suyunu çekti alkol alamıyorum. sağlık belgemi kaybettim. gazeteye ilan verdim çıkmadı. çıksa bile limanda ki salak ötesi heriflerle kavga etmek gerekecek. veda eğlencesi organizasyonu süper ötesi kötü gidiyor. aileyle kavgalıyım. dert sürekli. ama anlattm rahatladım biraz:S
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum tek yol islam elbette ki Allah namazındaki adamı, abdest alan adamı yarı yolda bırakmaz.
Hatta bence paranın bitmesi Allah'ın ve Peygamber'imiz (S.A.V)'ın içki içmeni istememesinden kaynaklanıyor.
Umarım ki doğru yolu bulursun öyle ki Allah iyi kullarını sever, onlara çok para verir.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
yemek yapmıcam dedi, patlattım bi tane annemin kafasına! paşa paşa getirdi, bitince suyumu da getirdi. babamın 3 ayda bir kolunu kırıp dilenmeye gönderiyorum. kardeşimi tavana fırlatırken yanlışlıkla camdan aşağı düşürdüm 2 sene önce.

geçirdim kafasına ingiliz anahtarını...
hafuaehufaehufaehufhaeufahe:D
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin dini kendine, ilgilenmeyin milletin diniyle yahu =)

DoruK said:
yemek yapmıcam dedi, patlattım bi tane annemin kafasına! paşa paşa getirdi, bitince suyumu da getirdi. babamın 3 ayda bir kolunu kırıp dilenmeye gönderiyorum. kardeşimi tavana fırlatırken yanlışlıkla camdan aşağı düşürdüm 2 sene önce.

of ahahahahaahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...