LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 final tatilindeyiz. önümüzde ki 2 hafta finaller var. kitap yüzü açmadım. 2 hafta sonra 6-7 ay buralarda olamayacağım. staja çıkıyorum. kız mevzuları süper karışık. seviyor mu sevmiyor mu anlayamadım. ama daha çok sevdiğim ingiltereye gidiyor. diğerinin hareketleri karışık. evde tıkıldım kaldım. sigarayı bıraktım. o da ayrı bir sorun. sivilcelerim arttı. para olayı suyunu çekti alkol alamıyorum. sağlık belgemi kaybettim. gazeteye ilan verdim çıkmadı. çıksa bile limanda ki salak ötesi heriflerle kavga etmek gerekecek. veda eğlencesi organizasyonu süper ötesi kötü gidiyor. aileyle kavgalıyım. dert sürekli. ama anlattm rahatladım biraz:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 intihar etmede ne yaparsan yap valla herkezin başına gelir bunlar geçer yakında merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dostum tek yol islam elbette ki Allah namazındaki adamı, abdest alan adamı yarı yolda bırakmaz. Hatta bence paranın bitmesi Allah'ın ve Peygamber'imiz (S.A.V)'ın içki içmeni istememesinden kaynaklanıyor. Umarım ki doğru yolu bulursun öyle ki Allah iyi kullarını sever, onlara çok para verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Tabi bide böyle bişi var artık seç beğen al daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eyv.o konuda merak etme. onlar aksatmadığım şeyler zaten. sağol yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ayrıca klirasil al, Allah sivilce ilacı kullanıp güzelleşen kullarını daha fazla sever, onları elinin üstünde tutar, ahirette bol bol ödüllendirir. Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V)'ın da hiç sivilcesi yoktu, o yüzden peygamber oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Dostum, sivilcelerim arttı demişsin. Gusül abdestine dikkat ediyorsun değil mi, bir yanlışlık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sıkıntıdan bi kere onlar. farklı yerlere çekmeyelim konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Aile kavgalarına garantili çözüm; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yarın cuma,namaza git,cumartesi sinogoğa git,pazar da kiliseye git artık hiç biri işe yaramazsa bi tibet yap gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya o olmadan da evdeki en iri kıyım, güçlü adam benim. ama sonuçta kardeşe bir yere kadar da, anaya babaya vurulmuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Nasıl vurulmuyor ya? Ben bizimkilerin beline beline iliştiriyorum haftada bi kere, sesleri çıkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Fotoğraftaki organlara çalış, oluyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yemek yapmıcam dedi, patlattım bi tane annemin kafasına! paşa paşa getirdi, bitince suyumu da getirdi. babamın 3 ayda bir kolunu kırıp dilenmeye gönderiyorum. kardeşimi tavana fırlatırken yanlışlıkla camdan aşağı düşürdüm 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 DoruK said: yemek yapmıcam dedi, patlattım bi tane annemin kafasına! paşa paşa getirdi, bitince suyumu da getirdi. babamın 3 ayda bir kolunu kırıp dilenmeye gönderiyorum. kardeşimi tavana fırlatırken yanlışlıkla camdan aşağı düşürdüm 2 sene önce. geçirdim kafasına ingiliz anahtarını... hafuaehufaehufaehufhaeufahe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Nedir bu sitede insanların Allah'la alıp veremedikleri ? En sonunda hepiniz çarpılıp yamulucaksınız.Dünyada kendi dinine bu kadar düşman olan başka bir millet yok.Avrupadan örnek alın biraz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kendi dinimiz derken? sen devam et hayat cözülür ya ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 topunuz ateistseniz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Herkesin dini kendine, ilgilenmeyin milletin diniyle yahu =) DoruK said: yemek yapmıcam dedi, patlattım bi tane annemin kafasına! paşa paşa getirdi, bitince suyumu da getirdi. babamın 3 ayda bir kolunu kırıp dilenmeye gönderiyorum. kardeşimi tavana fırlatırken yanlışlıkla camdan aşağı düşürdüm 2 sene önce. of ahahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar