Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Diyarbakır Diski-Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jedi said:
aytimania said:
bırakın beşiktaşı da milli takımda bile sol bek yok. sağ beke bakıyosun çok iyi isimler var ama solda yok kimi koyucan sola hayrettini mi baltayı mı deliyi mi? ergün formdaymış onu alır belki :D bu ülkede sol bitmiş hocam :P

Vederson

Vederson'un bunlardan fazlası yok azı var
Mesaj tarihi:
Evet haklısın hatta Hakan Ünsal'da tekrar futbola dönecek Hagi ile birlikte.

Abi yeter artık ya nedir bu Fenerbahçeliye karşı düşmanlığınız ayıp artık o takımı sevmeyebilirsiniz ama o takımda ter döken emek veren ve yeteneklerini kullanan adamlara laf edemezsiniz.

Luinir sen futboldan bi nebze anlıyorsan ben hiç birşey bilmiyorum sana Carlos'mu Hakan Balta mı desek Hakan Balta dersin çünkü ne objektifsin ne de futbol dan anlarsın ayıp artık.

Şu an Vederson babalar gibi oynar Milli takımda tabiki de bir Real Madrid'li Heinze ya da Man Utd li Evra değil ama şuan Türkiye liginde oynayan en iyi sol kanat oyuncularından biridir.

Ama sizin gibi adamlar hala Hakan Şükür'ü savunurlar.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
Evet haklısın hatta Hakan Ünsal'da tekrar futbola dönecek Hagi ile birlikte.

Abi yeter artık ya nedir bu Fenerbahçeliye karşı düşmanlığınız ayıp artık o takımı sevmeyebilirsiniz ama o takımda ter döken emek veren ve yeteneklerini kullanan adamlara laf edemezsiniz.

Luinir sen futboldan bi nebze anlıyorsan ben hiç birşey bilmiyorum sana Carlos'mu Hakan Balta mı desek Hakan Balta dersin çünkü ne objektifsin ne de futbol dan anlarsın ayıp artık.

Şu an Vederson babalar gibi oynar Milli takımda tabiki de bir Real Madrid'li Heinze ya da Man Utd li Evra değil ama şuan Türkiye liginde oynayan en iyi sol kanat oyuncularından biridir.

Ama sizin gibi adamlar hala Hakan Şükür'ü savunurlar.

Futbol bilgimi ben senden daha iyi biliyorum buna emin ol.

Solbek konusuna gelirsek. Türkiye'de Hakan Ünsal ve Ergün'den sonra ciddi bir solbek sıkıntısı çekiyoruz. İbrahim Üzülmez maalesef yeterli değil. Bu sene de Hakan Balta, Volkan Yaman ve Vederson gündeme geldi. Şimdi Vederson bu 2 oyuncudan iyi mi oynuyor ? Ben Fenerbahçe maçlarının neredeyse hepsini izledim sene başından beri. Sezon başlarında iyi denilebilirdi fakat ortalarda çok büyük bir düşüşe girdi. Zico'da farkına vardıki Uğur'u oynattı orada. Ayrıca Vederson madem o kadar iyiydi geçen sene Ankara'da iken neden adı geçmiyordu ? Fenerbahçe'ye gelince mi kıymete bindi. Ankaraspor'daki Vederson'dan hiç bir farkı yok şuan ki Vederson'un. Ve Hakan Balta'da oynasa Vederson'da oynasa pek birşey farketmez. Vederson'un hücum yönü biraz iyi ama Hakan'da defansif yönden ondan üstün.
Mesaj tarihi:
Hmmm madem Vederson'un geçen sene adı geçmiyordu peki Hakan Balta'nın geçiyormuydu?Galatasaray gelince mi kıymete bindi derim bende sana.

Vederson her 2sinden de iyi oynar emin ol...
Mesaj tarihi:
Ben Wederson'u hiç beğenmiyorum valla .. adamın kaç maçını izledim, olmadık yerlerden şutlar çekip sayısız atak harcadı ..

Ondan sonra defansif yönü ve defansif zekası bence çok çok az ..

Sol bek diyosan defansif yönünün ön planda olması gerektiğini düşünürüm ben ilk olarak .. Böyle de bakınca Volkan Yaman şu an bence Milli Takım için en iyisi ..
Mesaj tarihi:
tabı canım marco aurelıo vederson zaten formanın rengide değişti. İstemiyorum arkadaşım. İstemeyen milyonlarca insan var. Sonra vedersonada 10. yıl marsını soyletırler.
Ha bu fb ıle ılgı değil. Mesela nobre 98 gol atsa ikinci yarı onuda almasınlar.

Irkcımıyım fasıstmıyım bılmem ama boyle dusunuyorum.

Ayrıca vedersonu bende cok ızledım sırf turk statusu oldugu ıcın fbde adam yoksa ts bıle yuzune bakmaz o adamın.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
Hmmm madem Vederson'un geçen sene adı geçmiyordu peki Hakan Balta'nın geçiyormuydu?Galatasaray gelince mi kıymete bindi derim bende sana.

Vederson her 2sinden de iyi oynar emin ol...

De ben hepsinin birbirinden farkından olmadığını söylüyorum. Sen Vederson daha iyi diyorsun. Vederson solbek özelliklerine bile sahip değil, solaçık oynar o. Ayrıca sol açıkda da çok daha iyi isimler var.
Mesaj tarihi:
Şimdi şöle işi var arkadaşlar Aurelio'nun yerinde onun gibi performans gösterecek bi adam sölermisiniz bana maden Milli Takımdan oynamasın diyorsunuz.Aurelio şuan Türk taraftarının kalbinde çok iyi bir yer edindi misal en son oynanan Yunanistan maçı.Fatih Terim dahil ıslıklanan ve maçta alkışlanan tek adam Aurelio bi de öle düşünmek lazım.

Vederson hakkında ise dedikleriniz doğru olabilir ama Volkan Yaman hariç Hakan Balta'yı Volkan'ın yerine aldılar yeterli olmadığı için.
Mesaj tarihi:
A-R-E-S said:
Ben beşiktaş maçı diye topic'e giriştim,pardon yanlış girmişim8-)

İbrahim Üzülmezden geldi hocam buralara konu, sonra sakız gibi uzadı. Kusura bakma.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
Şimdi şöle işi var arkadaşlar Aurelio'nun yerinde onun gibi performans gösterecek bi adam sölermisiniz bana maden Milli Takımdan oynamasın diyorsunuz.Aurelio şuan Türk taraftarının kalbinde çok iyi bir yer edindi misal en son oynanan Yunanistan maçı.Fatih Terim dahil ıslıklanan ve maçta alkışlanan tek adam Aurelio bi de öle düşünmek lazım.

Vederson hakkında ise dedikleriniz doğru olabilir ama Volkan Yaman hariç Hakan Balta'yı Volkan'ın yerine aldılar yeterli olmadığı için.

Bu olay Marconun gösterdiği peformansla ilgili değil. İsterse dünya kupasını tek başına aldırsın genede istemem. O alkışlama olayıda Marco için değilde başka futbolculara gönderme yapmak için olmasın.

Ayrıca benim kalbimde hiç güzel bir yeri yok. Otoparkta millet Ricoyu tutarken saldırınca mı güzel yeri oluyor? Bu mu sportmenlik? Ben seneye öğretmen olacam. Okulda çocuklara kavga etmeyin diye nasıl anlatacam? Çocuklar bu adamı gördüyse bitti olay. Asla kavga etmeyin diye anlatamazsın.

Geçeceksin bunları adam emekli olunca paralarını alacak ülkesine gidecek oh mis. Bende oynamak isterim milli takımda yabancı olsam. Eşek yüküyle prim alıyorlar. Sonra reklamı var. Adam arabada oturarak Milli marş söylüyor. Türk Milli Marşı ayakta saygı duruşunda söylenir. O reklamı yapan zihniyete tüküreyim ben asıl.

Süper kahraman marco ayaklarını bırakın. Adam parasına bakar. Primler olmasa kılını kıpırdatmaz. Sonra milli takımda oynayınca pazar yapıyor falan. Bunlar profesyonel futbolcu. Zaten abisinin açıklaması var Marco daha fazla para kazanmak için Türk oldu diye.

Onun için marco oynayacağına Selçuk oynasın fenerden ya da Kemal olmadı Serkan var tsden.Serdar var bizim, gs den mehmet topal var anadoludan bir sürü oyuncu var.

Şimdi kalkıp gene ama marco hepsinden über diye mesaj atma olay o değil çünkü.
Mesaj tarihi:
Ya sizin Fenerbahçe ve Fenerbahçe'li oyuncuya karşı nefretiniz ırkçılığa dönmüş ya ne demek ben öğretmen olucam bu adamı izlediyseler ben nasıl kavga etmeyin derim demek senin milletvekiln kavga ediyor yumruk yumuruğa Marco yapınca mı kötü adam oluyor.

Rico kendi söledi anasına sövdüm diye ben senin annene sövsem sen beni diil dövmek hastanelik bile edersin lütfen arkadaşlar biraz gerçekci olalım bu ülkde mevkisinin en iyisi bu adam ve oynuyor bence sindirmek lazım.
Mesaj tarihi:
rico söylemedi öyle bişey. olay benim bildiim ırkçılıkla ilgili bişeydi. ricardinho maçtan sonra ben öyle şeyler söylemem ailem beni böyle yetiştirdi bilmemne falan tarzı şeyler söyledi.
Mesaj tarihi:
Lucifel okudugunu anlamak yeteneğinden yoksun musun? Nobreyıde almasınlar yazdım önceden arkadaşım. Yani Beşiktaşlı fenerli gsli sivaslı farketmez.

Doğru düzgün okuyup cevap yazacaksan yaz.
Mesaj tarihi:
ben anlamadım şimdi sen marco yumu istemiyorsun yoksa yabancı oyuncuların milli olmasınmı istemiyorsun

yabancıları istememe nedenini anlamadım o saydığın oyuncuların hic biri milli takımda marco kadar iyi oynayamaz milli marşına takıldıysan milli marşını doğru düzgün söyleyipte taraftarına el kol hareketi yapan oyuncularıda biliyoruz kavga eden cocukların marcoyu izlemesine gerek yok zaten televizyon izlemesi yeterli türkiye de heryerde kavga var zaten vekillerimiz sanatcılarımız bile kavga ediyor

sonuçta kupayı alırsak elin gavuru kupayı aldı demiyecez türkiye aldı diyicez
  • Yeni Oluştur...