geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 http://www.vimeo.com/465682 Efsane geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2 sene uğraşmışlar sözde, wcm yorumlarında da demişler zaten "disappointing" diye, al benden de o kadar :) 3/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oley be sonunda sagolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 indiremiyor muyuz bunu? ben göremedim de öyle bişey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 başarılı değilmiş o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 heh. 3/5 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahah acok gülerek izledim, ama cok belliki yarım kalmıslar, arada tbc cıkmasıda sorun aratmıstır, ama cok güzeldi, wow la böle bişi apan baska kimse yok, Thrallın ters takla tavşan ez tam THRALL OWNZ U olmuş, sonunda arcanite reaper'ın gelmeside guzel bence keşke ilk trailerlarki kacş sahneleri falanda olsaydı, dirty falan hep kaybolmuş gitmiş, yarım kalmış, üzücü bu kadar güzel bi serinin harcanmıs olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 tekrar izledim thrallın ortamındaki sahneler coook guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 video aşırı başarızı olmuş konu ve anlatım yöünden. grafikler çok güzel. müzikler über. ama bi daha izlemem mesela =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kötüydü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 zelda ve monty python göndermesi güzel olmuş :) onun dışında evet, ilkini aratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Editing harika ama ne biliyim pek karşık geldi yani biraz uçmuşlar. o yüzden ilki kadar sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yaım yamalak olduğu için, normalde zinwrath falan gelicektı druidle falan orgrimmara gidip kurtarıcaklardı falan filan,, işte yarım bırkamışlar erken kemsişle sonuda bitirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Başı süper, gittikçe düşüyor. 5/3 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 fikir çok iyi, kurgu çok iyi kasmışlar o kadar.. hikaye poktan. komikde değil sarıcı da değil böyle kötü amerikan komedi filmleri gibi olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Evet, Illegal Danish 1'den sonra hikaye anlatım açısından çok başarısız olmuş, çok kopuk olmuş. Ayrıca 1. filmin sonunda 2.de olacağı gösterilen sahnelerin çoğu yoktu. Artık heralde "Çıkartalım da nasıl olursa olsun" diyerek çıkarttılar. Ama hikayedeki kopukluğu saymazsak 10 numara olmuş kurgu, montaj ve efektler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar