Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi paylaşalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 tamam artık öldü vurmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yok yaşıyorum fotosunu isteyenler oldu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 consun fotosunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 caps koysaydin dicektim ben de tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BonePART said: bu arada pogodininde aradan girip bende varim orcun diye mesaj atmasi beni benden almadi deil pogodi o yanaklarinin talibi cok ama orcun herkese bakmaz çok teşekkür ederim dikkat çektiğin için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 az önce gördüm suatı. burdan kendisine msjım var, bebeim sçs aşkmsz mujax hastanım oh dear. demet üzülmesin diye dalga geçiom adamla. hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Sçs nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hazır kız boşta, üstüne ayrılmıs 2 kişiyle cıkmıs caktırmadan falan derken, bu bahaneyle bunları duyan kaç kişi msn'ini istedi acaba merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bahane super ama di mi direk atladik zaten agızda salyalar falan damlıyo yuksek libidom yuzunden annem zincirle bodruma kapattı zaten ordan yazıyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 KIM ISTICEK LAN MSNINI KIZ BI DEFA ORCUNUN YA ORCUNUN YA TOPRAGIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cendere cendere cendere +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: valla onun üstüne 2 kişiyle çıktım halaa haberi yok =) Bone su mesajin ustune... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 telefon aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 toprak kim lan ? hanasınıhıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya bırak suat da neymiş hey allam kogitsin bulmuş işte kendine denk birini bence ayrıca da demetten nah güzeldir o kız! heeyt dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivyde hatun di mi cons bak talipli artiyo kizlar yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 muhteşem iskeletimden bir kesit. http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v142/89/16/758008202/n758008202_392983_4457.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivy teşekkür ederim canım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Cons said: iskelet resmi blabla vs.. Kuyruk sokumu tarafındaki kemiklere bir şeyler olmuş..Acaba ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi topie gel lan hahahahah Huooğğğ!!1 Osmaaaaağğğnn!1! Gel la gel, çay da getir igi dane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 buraya bu konuyu açtığına göre psikolojik olarak kendini rahatlama ihtiyacı hissediyorsun gibi geldi bana. yani ayrılmanızı ya da onun yeni birini bulmuş olmasını henüz tam olarak kabullenememiş bir insanın sergileyeceği bir davranış biçimi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben çok güldüm acıktım doğal olarak bi yemek yiyiim =) sdsdfdfg kalın sağlıcakla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 @ardeth Ne cici sosyal bilimciler varmış aramızda gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 sosyal bilimci değil de psikolog belki... ondan değil ama yani aramızda muhtemelen çoğumuz en az bir kere terk edilmişizdir/veya ayrıldığımız kişi bizden önce çıkacak birini bulmuştur ve bunun içine sindirememişliğini yaşamışızdır, dolayısıyla böyle tahminler yapmak zor değil buna psikologluk değil empati kurmak denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar