MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Diyarbakır Dedeman Oteli ve Galeria Alışveriş Merkezi'nin arkasından geçen Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir otobüs patladı. Diyarbakır şehir merkezinde saat 16.55 sularında meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Patlama sonrası çok sayıda itfaiye arabası ve ambulans olay yerine sevk edildi. Patlama ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Müdahale sırasında ara ara patlamalar oluyor 6-7 otomobil ve bir otobüs, hala yanıyor. Yaralılar ise alevlerin içinden çıkarılıyor. Patlama nedeniyle Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Dedeman Oteli’nin de aralarında bulunduğu çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı ve zarar gördü. Söndürülürken zaman zaman patlamalar meydana geliyor. İKİ PKK'LI ARANIYOR Diyarbakır'da askeri bir servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından Diyarbakır başta olmak üzere bölge illerindeki hastaneler alarma geçti. Olayla ilgisi bulunduğu öne sürülen iki PKK üyesinin arandığı belirtilirken, patlamanın meydana geldiği yerde ikinci bir bomba ihtimaline karşın güvenlik önlemleri alındı. İKİNCİ BOMBA ŞÜPHESİ Diyarbakır Dedeman Oteli ve Galeria Alışveriş Merkezi arasındaki meydana gelen patlamada yangını söndürme ve yaralıları kurtarma çalışmaları sürerken ikinci bomba şüphesi nedeniyle çevrede güvenlik önlemleri alındı. Patlamanın bulunduğu bölgedeki binalar ve yerleşim yerleri güvenlik gerekçesiyle boşaltılıyor. Patlamanın ardından bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yanan araçları söndürmeye çalışırken, Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Emniyet Müdürü'de bölgeye geldi. Kaynak: Hurriyet
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 istanbulda beceremediler yandaslarinin yaninda yapmaya kalkiyor serefsizler
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 en aci tarafida annemlerin bir sene once o bombanin patladigi yerin dibinde oturuyor olmalari.
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yandaşları ne demek ya? sen nasıl bütün diyarbakırı pkk yandaşı diye nitelendirirsin? senin bu yaptığındır bölücülük, cahillik.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kardesim yasadin mi sen orada ? uzaktan konusuyorsun evet sokaktaki insanin cogu ya yandasi , ya sempati duyor yada karsi degil. Oturup tek tek saymadim ama sole uc gun kalsan nufusun cogu boyle anlarsin.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Habertürk' göre 70 yaralı var 3 tane de şehit...
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 @matama; Yaşadım abicim ben orda,sıksıkta gidip yaşıyorum,DİYARBAKIRLIYIM Çünkü .. onun bu yaptığının çok daha farklı adlarıda var ama bence söylememek lazım. Ayrıca 70 yaralı varmış,3 erimizde şehit olmuş.K.Irak'ı bombalamakla bu işin çözülmeyeceğini geç olmadan anlarlar umarım
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 peki valeron dedigimde hata var mi? sokaga ciktiginda insanlarin cogu ya yandas ya sempati duyuyor yada karsi degil. yanlis mi dogru mu ?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Saldırı okuldan dönen asker çocuklarının bulunduğu servise yapılmış haberlere göre,bu yüzden de ölen cocuklarmış.Buda yetmezmiş gibi dersanenin dibinde gerçekleştirmişler.Şerefsizler ve işbirlikçileri biryerlerine kına yakıyorlardır artık .
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 matama said: peki valeron dedigimde hata var mi? sokaga ciktiginda insanlarin cogu ya yandas ya sempati duyuyor yada karsi degil. yanlis mi dogru mu ? Yanlış,sempatizanı olduğu doğru ama Diyarbakır'ın alayı diye genelleme yapamazsın,bundan 1.5 yıl önce çıkan olayların sebebi PKK nın kepenk kapatın demesi üstüne esnafın sizin lafınızla kepenk kapatmayız demesi üstüne çıkmıştı zaten
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Benim babamda Diyarbakırlı. Defalarca da gittim diyarbakıra. Son derece de memnun değil insanlar. Üniversitemdeki diyarbakırdan gelen öğrencilerimde PKK yı sevmeyen aksine son derece vatansever tek bayrakçı insanlar. Senin yaşadığın yer istediği kadar öyle olsun. hatta 1 tane bile PKK karşıtı vatandaş orada yaşadıkça kimseye de Diyarbakır PKK yandaşı hepsi PKK militanı dedirtmem.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Keşke geçen hafta sınırda canlı kalkan olalım diyen,sonra bi yerleri yemeyip tükürdüğünü yalayan mecliseten milyarlar alan teröristlerin kafasında patlasaydı bu bomba..
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 diyarbakirin hepsi yandasidir diye kelime cikmadi agzimdan yandaslarinin yaninda yapiyorlar dedim, ve orada oturanlarin cogunun sempatizan veya karsi cikmadigini soledim. Ama halada lafimin arkasindayim diyarbakir boyle bir yer kendimizi kandirmaya gerek yok, degisir mi degisebilir ama su an boyle
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu iş K.Irak'ı bombalamakla çözülemez arkadaşlar bunu işallah anlarlar.al kaç gündür geyik yapıyorlar yok terör yuvaları BBG gibi,yok bilmem kaç kişi öldü,bilmem kaç paralık hasar verildi şu bu .. gördüğümüz gibi hiç bi işe yaramadı,yaramaz,yaramayacak.Çözüm için farklı şeyler düşünmek lazım.Dağdakini vurdukça şehirlere inerler,ondan sonrada herkes o şehirleri PKK sempatizanı olarak görür
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 matama said: diyarbakirin hepsi yandasidir diye kelime cikmadi agzimdan yandaslarinin yaninda yapiyorlar dedim, ve orada oturanlarin cogunun sempatizan veya karsi cikmadigini soledim. Ama halada lafimin arkasindayim diyarbakir boyle bir yer kendimizi kandirmaya gerek yok, degisir mi degisebilir ama su an boyle bilmiyorum hayatında kaç sefer yaşadın gördün orayı o yüzden polemiğe girmek doğru değil,sadece yanlışsın bu kadar.
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hocam kuzey iraktaki operasyonlar cozumun hepsi degil parcasi. ve onemli bir parcasi. adamlar da bize vurur diye hicbirsey yapmadan bekleyelim mi yani?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 I luv demokrasi pkk bize saldırınca sivilleri hunharca katledince köyleri kadın çocuk bebek demeden katledince masum. biz kandil dağını vurunca " aman tanrımmm çözüm böyle olmazxzz" süpermiş
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bu da iyiymiş, "PKK saldırır diye biz onlara saldırmayalım, kendimizi onların insafına bırakalım, belki acırlar da saldırmazlar." Bu ne ya? Az önce ATV'de söyledi, Bingöl'de 8 şerefsizi daha temizlemiş mehmetçiğim. Keşke geçmelerine izin verseymiş, mazallah şimdi patlatırlar bir yerleri gene.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çözüm olmaz çözüm olmaz ee çözüm ne söyleyinde bilelim?? diyarbakır belediye başkanının dediği gibi eyaletlere mi bölünelim.kendi bayrağı mı olmalı diyarbakırın nedir?
Öne çıkan mesajlar