Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptırım..


Astral

Öne çıkan mesajlar

Oynadığım realmda bir şerefsiz var bana sabah akşam küfür ediyor.. Tanımıyorum, kötü bir şey yapmadım edepli oynarım oyunu durmadan küfür yiyorum. Gear'ıma bakıyor sonra sövmeye başlıyor Türkçe kullanarak.
Bu bir kaç aydır bu böyle. Başka realma geçmiştim geri döndüm serseri hala sövüyor. Ignore etsem yell atıyor Orgrimmar da gene sövüyor vs.

Report ettim 2 defa bakıcaz edecez bla bla oyaladılar bir sonuç çıkmadı. Ne yapmalıyım ben bu playera? Blizzardın support hattına telefon açsam bir sonuç alabilir miyim?
Ya da başka karakterle kızım ayağına yatıp akabinde bulup gidip bayıltana kadar döveyim mi bu mudur yani?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

swg de player bounty diye bir siste vardı bounty hunter classları gider gorev terminallerinden bir playerin kafasına konan ödül için göre alır o adamı tracking device lar ile bulur keserlerdi kesince onlar paralarını alır kesilen de experience kaybederdi. baktın çok kafanı bozan bir eleman var tanıdık tüm bh lara adamın görevini alın deyip ekstradan para veriyodun adam evinden dısarı adam atamıyodu. boyle bir sistem lazım bu tür elemanlara
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haha yahu eleman bana level 61 den beri sövüyor. bunu ilk gördüğümü hatırlıyorum. geldi böyle dibime kadar girdi inspect etti baktı baktı. ananın.. diye başladı manyak mıdır sayko mudur nedir. saçma bir hasetlik duygusuyla sövüyor.
bu arada gmle konuştum yeniden dedim böyle böyle.. ignore çözüm değil genelden sövüyor ne anlamı var ben görmesem ne fark eder dedim. toplu page atın dedi. genelden rahatsız ettiğinde görenler ve siz türkçe ne dediğini ve ingilizce ne anlama geldiğini saatiyle birlikte report ederseniz yaptırım uygularız dedi. 40 kere sordum adama kesin yapacak mısınız vs diye evet dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe iyi fikir de level 1 report etsek de tınlamazlar heralde :) olmadı bütün guilde mass report ettiricem. gına geldi adamın küfürlerinden. eeheuh ama komik bir yanıda var geliyor böyle tamam mı inspect ediyor ezberlemiş gearı. oo pantolon değişmiş iyiymiş bu ananı avradını diye devam ediyor lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Astral said:
policy traş. bir kaç defa şikayet ettim warning bile vermiyorlar. zurnanın zırt dediği yere kadar bekliyorlar açıkcası.


adamlar para kazanıyor küfür edenden de edilenden de.niye banlasınlar ki.küfür etsin etmesin küfürü yiyenin elin lameri yüzünden oyunu bırakmicağını biliyolar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim öyle arkadaşlarım olmadığı için ve öyle tiplerden uzak durmak istediğim için zenedardayım.. türk popülasyonu 6 7 burada. bir de bu çıktı başımıza. neyse bakalım bir daha sövdüğünde public ortamda topluca ticket açtırıcam bakalım ne olcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...