ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Aegean, 05 Şubat 2003 02:56 tarihinde demiş ki: biraz klişe ama donut+kahve harbi guzel oluyor Aegean ile Kötek' de iyi bir ikili olacak aslında. Bok vardı di mi bu saatte Donut+Kahveyi hatırlatacak. Zaten İzmir' de bir Dunkin olmamasından donut denen bir şey yok. Valla bir tarafım şişecek. Offff yaa.
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 DNR-Multimedya Multimedya-Alışveriş Alışveriş-Para Para-Çalışmak Çalışmak-Alışmak Alışmak-Sıkılmak Sıkılmak-Farklılıkaramak FarklılıkAramak-Belabulmak :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Order-Chaos Mc Donalds-Emperyalizm Tophane-Nargile Aşk-Shit[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mozaik + nescafe[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Aaaaa.... eksik kalmış bu liste. Bir yerde cidden görmüştüm düdükler menü olarak patates tava ayran satıyorlardı, hatırladıkça tüylerim diken diken olur. said: Prawler, 05 Şubat 2003 00:08 tarihinde demiş ki: Balık-Ayran Sucuk-Bira Çiğköfte-Şarap[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Sex + Sigara[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Buz gibi soğuk çubuk makarna + ketçap Yoğurt + Patates Kızartması Pepelek + müzik[hline]This Cat Scratches Free.
magecy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 uo + lagsız bir baglntı[hline]Image is everything, so play with it.
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 BaaL - edit darktemplar - corsair awm - deagle şeş - beş kara - kedi blaq - n00b sam - Mammoth zed - kazanova Gunn - 18 ay :) - :P[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bilmiorum daha önce yazıldımı ama.. ben ve gölgem
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Dralnu, 05 Şubat 2003 00:11 tarihinde demiş ki: margaret weis ve don perrin[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking takdir ettim :) ama margaret weis ve tracy hickman daha güzel gidio. we drizzt we scimitar ben we lightsaber. sly we one. hell we doggy. yazın : bodrum¶ bira&patates kızartması kola&cips kışın : sıcak bir ew we bilgisayar(geldi geldi ama yarın kendi ewimden bağlanıcam anca :) ) sıcak çikolata we sewgilim. seneye : ben we testler. nese uzattım eheh.
Craven Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ash & Pikachu[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Artemis - Gölge[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 RushHour 2+Twist Pepsi Tucker- Hey adamım ben bunlara ne dedim şimdi? Lee- Samuray kılıçlarınızı çekin ve kıçımı traşlayın... T- Diyosun! L- Ben demedim sen dedin. T- ... L- ...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: ascraeus, 03 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki: tespit - küheylan ahaha bence yanlış:) legend ilyas & küheylan olmalıydı:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 weis ve hickman diodum ben de kang's regiment a kadar ama sora yola geldim eheu[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 rakı+beyaz(peynir) akbil+paso saç+jöle[hline][i] viande ne yaa?
Öne çıkan mesajlar