ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Aegean, 05 Şubat 2003 02:56 tarihinde demiş ki: biraz klişe ama donut+kahve harbi guzel oluyor Aegean ile Kötek' de iyi bir ikili olacak aslında. Bok vardı di mi bu saatte Donut+Kahveyi hatırlatacak. Zaten İzmir' de bir Dunkin olmamasından donut denen bir şey yok. Valla bir tarafım şişecek. Offff yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 DNR-Multimedya Multimedya-Alışveriş Alışveriş-Para Para-Çalışmak Çalışmak-Alışmak Alışmak-Sıkılmak Sıkılmak-Farklılıkaramak FarklılıkAramak-Belabulmak :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Order-Chaos Mc Donalds-Emperyalizm Tophane-Nargile Aşk-Shit[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mozaik + nescafe[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Aaaaa.... eksik kalmış bu liste. Bir yerde cidden görmüştüm düdükler menü olarak patates tava ayran satıyorlardı, hatırladıkça tüylerim diken diken olur. said: Prawler, 05 Şubat 2003 00:08 tarihinde demiş ki: Balık-Ayran Sucuk-Bira Çiğköfte-Şarap[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Tiramisu - Capucchino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Sex + Sigara[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Buz gibi soğuk çubuk makarna + ketçap Yoğurt + Patates Kızartması Pepelek + müzik[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 uo + lagsız bir baglntı[hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 BaaL - edit darktemplar - corsair awm - deagle şeş - beş kara - kedi blaq - n00b sam - Mammoth zed - kazanova Gunn - 18 ay :) - :P[hline]barbie'nin apış-arası için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bilmiorum daha önce yazıldımı ama.. ben ve gölgem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Dralnu, 05 Şubat 2003 00:11 tarihinde demiş ki: margaret weis ve don perrin[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking takdir ettim :) ama margaret weis ve tracy hickman daha güzel gidio. we drizzt we scimitar ben we lightsaber. sly we one. hell we doggy. yazın : bodrum¶ bira&patates kızartması kola&cips kışın : sıcak bir ew we bilgisayar(geldi geldi ama yarın kendi ewimden bağlanıcam anca :) ) sıcak çikolata we sewgilim. seneye : ben we testler. nese uzattım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Ash & Pikachu[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Artemis - Gölge[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 RushHour 2+Twist Pepsi Tucker- Hey adamım ben bunlara ne dedim şimdi? Lee- Samuray kılıçlarınızı çekin ve kıçımı traşlayın... T- Diyosun! L- Ben demedim sen dedin. T- ... L- ...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: ascraeus, 03 Şubat 2003 22:23 tarihinde demiş ki: tespit - küheylan ahaha bence yanlış:) legend ilyas & küheylan olmalıydı:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 weis ve hickman diodum ben de kang's regiment a kadar ama sora yola geldim eheu[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 rakı+beyaz(peynir) akbil+paso saç+jöle[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar