_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 #sphereserver den ver.99zl yi indirdim fakat çalıştıramadım niye çalışmadığınıda anlamadım zaten... En ilginci indirdiğim zip dosyasına adamlar Save,log,account,sphere.ini filelarını bile koymaya üşnemişler.. Neyse Bunlar kolay işlerde... Serverı çalıştırınca daha ba$ta şu hata çıkıyor.. ERROR:Connect to '127.0.0.1:2592' FAIL 'Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı.' Sphere TEST Version 0.99zl [WIN32] by www.sphereserver.net Compiled on Dec 2 2003 (18:45:56) Dikkatinizi 127.0.0.1:2592 çekecem portuda değiştirdim 2592 yaptım bana mısın demedi... Sonra aklıma bi cinlik geldi 99zg nin sphereSvr sini çalıştırdım.. onda hata gitti fakat bu seferde karakteri locationa create etmiyor... İşin ilginci 99zg nin scriptlerinde az öncekinden daha fazla error çıkmış olması... Fazla birbirine girdi diğer yaptıklarımı anlatmayayım artık :-) Anladığım kadarıyla bu son 99zl nin SphereSVr compile'ında bişey war açmayada üşendim belki bi bilen wardır die yardımcı olursanız sevinirim... Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 save,account v.s dosyalarını koymaya üşenmek değil.Dosyanın boyutu küçük olsun daha hızlı indirirsin daha az band harcasın diyedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Dosyayı Koymayı Usenmemişler Daha Hızlı Download EdebilileliM Diye Ole Yapmışlar ama bence 99zL Yerine sphere 99x2 Yu Cek Client Olarakda 3.0.8o Clientı ve ustu gerekior Client Icin Sphere 99x2[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 99x2 AOS desteklemiyor yalniz onuda belirtelim. Asagiya sphere.ini icin ayarlari ekliyorum.Default haliyle localde sorunsuz calisiyor ( acilistaki script hatalari haric ) Version=0.99z8 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Connection Information /////////////////////////////////////////////////////////////// [SERVERS] Alkarin 127.0.0.1 2593 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// General Information /////////////////////////////////////////////////////////////// [SPHERE] ServName=Alkarin ServIP=127.0.0.1 ServPort=2593 [email protected] EmailGateway=smtp-myISP.com URL=www.elanrealms.com TimeZone=2 UseIRC=1 Lang=Turkish /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// File Locations /////////////////////////////////////////////////////////////// ScpFiles=scripts WorldSave=save AcctFiles=accounts MulFiles=D:gameUltima Online 2D Log=logs /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// World Save Information /////////////////////////////////////////////////////////////// SavePeriod=30 BackupLevels=3 SaveBackground=0 SaveNumIDs=0 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Account Management /////////////////////////////////////////////////////////////// AccApp=2 RequireEmail=0 MaxCharsPerAccount=3 MinCharDeleteTime=7*24*60 GuestsMax=0 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Client Management /////////////////////////////////////////////////////////////// ClientVersion=3.0.0l ClientsPerIP=10 ClientMax=512 ClientThrottleTime=1 ClientLinger=120 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Game Mechanics /////////////////////////////////////////////////////////////// MountHeight=0 ArcheryMinDist=0 ArmorEffect=100 StaminaLossAtWeight=150 RunningPenalty=50 AllowKeyLockDown=1 ArriveDepartMsg=0 AutoNewbieKeys=0 BankMaxItems=3000 BankMaxWeight=9000 NoWeather=1 DungeonLight=27 LightDay=0 LightNight=25 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// NPC/Item/Player Management /////////////////////////////////////////////////////////////// CorpseNPCDecay=7 CorpsePlayerDecay=15 DecayTimer=20 CharTags=0 CharTitles=1 FlipDroppedItems=1 MonsterFear=0 MonsterFight=1 PlayerGhostSounds=1 VendorMaxSell=999 NPCTrainMax=300 NPCTrainPercent=30 MaxBaseSkill=0 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Crime/Murder/Karma/Fame/Guard Settings /////////////////////////////////////////////////////////////// PlayerNeutral=-5000 CriminalTimer=15 SnoopCriminal=5 MurderDecayTime=8*60*60 MurderMinCount=5 LootingIsaCrime=1 HelpingCriminalsIsaCrime=1 GuardLinger=1 GuardsInstantKill=1 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Server Mechanics /////////////////////////////////////////////////////////////// MinPrivCommand=1 ProtectBaseStats=1 Verbose=0 HearAll=0 Profile=1 Secure=1 SectorSleep=7 DeadSocketTime=5 ForceGarbageCollect=1 FreezeRestartTime=0 GameMinuteLength=60 LogMask=03f00 LogLevel=0 MapCacheTime=120 MaxComplexity=96 DebugFlags=0 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Magic/Effects Settings /////////////////////////////////////////////////////////////// EquippedCast=0 WOPPlayer=1 WOPStaff=0 ReagentLossFail=1 ReagentsRequired=1 HitPointPercentOnRez=25 RezNPCs=0 MagicUnlockDoor=900 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Shardlist Settings /////////////////////////////////////////////////////////////// RegisterFlag=0 RegisterServer=list.sphereserver.net RegPass= Notes=Check out my new shard! PollServers=15 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Webpage Settings /////////////////////////////////////////////////////////////// [WEBPAGE 1] WebPageSrc=scriptswebspherestatus.htt WebPageFile=scriptswebstatus.html WebPageUpdate=60 PLevel=0 /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Abuse Control /////////////////////////////////////////////////////////////// [BlockIP] 123.34.45.56 123.45.56.78 [BlockEmail] @hotmail.com [eof][signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar