Mumu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yahu bişey sormak istiyorum bu anakart, işlemci sıcaklığı 90 derece falan olduğunda otomatik kapanmaya mı şartlanmış? biostan disable ediyorum ısı kontrolünü ama gel gör ki bilgisayar 90 derece falan olduğunda kapanıyor ve siren sesi gibi naa nii naa nii sesler çıkarmaya başlıyor. ağlamak üzereyim çare bilen varsa nolur bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 garip bi yöntem olcak ama eğer ki anakarta söz geçremiyosan al eline iki elinle sıkıca kavradıktan sonra tek ve sert bi darbe ile dizine (tercihen sağ) doğru indir.. tabi yan yüzeyini değil geni$ tarafı dizine gelecek $ekilde.. iki parça olsun.. ben bunu öneriyorum.. evet evet bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ehe o yakında, yenisini alınca yapıcaam ilk iş zaten. şimdilik çalışır vaziyette kalması için bi çözüm lazım hatta bu geceyi açık geçirsin yeter, yarın gider fan alırım işlemciye yeni napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 elektrik süpürgesiyle fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 biosta var health ayarları falan, ama 90 derecede kapanmazsa 150ye de çıkabilir yani sonra pc su kaynattı diye gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 işlemci üzerinde yumurta pişirilecek kıvama gelmiş. artık değişik amaçlar için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 90 derecede bilgisayarım kapanmasın diyen başka biri var mıdır acaba? bir de yarın fan alırım demişsin. gerek kalmaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar