BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abicim bu durumda ben SIGARA ICILEBILIR bar acilmasini sitiyorum olay bu olcak nasil ki normalde icki satmak icin alkol satma ruhsati alinmasi gerkeiyor sigara satma ruhsatida alinsin bole gidip sigara icebileegimiz barlar olsun o zaman ki sigar aicmeyen tpler gelip ay dumanalti dediginde siktir git diyebiliriz ha su konudada iddaliyim bole bi bar acilsin her gun full cekmesse neyim
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 arkadaşlar ben sigara kullanmıyorum ve bence çok iyi oldu... yolda yürünmüyordu bile iki tane güzelim kabanım yandı yolda sigara içmesini bilmeyen iki dallama yüzünden ... bende çok güzel oldu umarım yasala uygulanır ve işlevsel hale getirilir ...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Başta itiraz edenler olucak ama sonuçta herkes uyacak başka yolu yok.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abso abicim kim nasil uycak eyvallah kapali mekanda uyulur ama turkiyede binlerce nargile kafe war oralarda nolcak onu gectim parkta nasil kontrol etcekler akp hukumeti her dakika devleti daha aciz ve komik hale getircek yasalar cikarmakta en iyi resmen kontrol edemeyecekleri yasalar cikarmak yerine ellerinde olan yasalari uygulasalar keske traifk yasalarindan baslayarak parkta sigara icilmicekmis hahahyt be kim kontrol etcek benden ates isteyen bekci mi
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 1 günde uygulanamayacak herşey ama 1 sene sonra parkta sigara yakarken düşüneceksin yaksam biri laf edermi diye sonuçta suç işlemiş durumda olacaksın. Olay bir zaman sonra otokontrole dönecek uçaktaki cep telefonları gibi insanların birbirini uyarması ile kontrol sağlanacak.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 neyi savundugunu bile bilmeyen arkadasim gencligine veriyorum bunlari bone sigara icilen bar mis vs ymis devletin en onemli gorevi halkinin sagligidir. Bu yuzden dir anayasada her genc spor yapacaktir denir.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 İyide sigara icenlerin hic bir yeri olmasin oylemi istiyorsunuz ? Yahu bir etrafiniza bakin.Bencillikte de sinir var. Tamam kapali alanlari gectim, haklisiniz , ancak nasil gay bar var, sigara icinde acalir pekala, ve full ceker evet.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ahaha neyi savundugunu bilmeyen arkadas? gencligime veriyosun? sen kimsin ki beni yargiliyosun nedir genel kulturun nedir alt yapin ki beni siniflandiriyosun sen once karsindakiyle tartismayi bil karsindakiyle konusmayi ogren ondan sonra gel benimle konus arkadasim bole kendini bi bok sanar triplerinde hava atma ayaklariyla forumda cocuk kandirmaca yapma cabalarin bosuna konuya gelirsek sigara icmekte icmemek kadar bir haktir devletin gorevi halkin sagliginida kapsiyorsa devlet fast food satislarinida yasaklasin ramazanda orucuda yasaklasin (ki bir cok yerde sagliksizligi gosterilmistir) benzinli araclarida yasaklasin hatta sigara uretimini yasaklasin cikarilan kanun gostermelikten ote bir sey deildir sadece avrupa yapyo bizde yapalim sirnasmasidir yoksa nasil ki her yerde sigara odasi wardir sigar aicilen bar fikride gayet somut ve mantiklidir
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Görücez bakalım full sigara içilen bar diye bir ayrım olacak mı olmayacak mı yasadan sonra yasal olarak. Nasılsa hepimiz burdayız :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi olmucak tabiki ama olsun istiyorum ben nasil ki alkolsuz mekan war ayni sekilde alkollu mekan war sigaralida olsun diyorum amerikada pennslyvania eyaletinde sigara clublarda barlarda serbest ama ona gore havalandirmasi war full dolu ust uste bi clubda ole essek gibi bi havalandirma vr ki bi gram duman olmuyodu orda daha kanun gelmemisti almanyada mesela havaalaninda sigara odasi yok sigara masalari war bole bar gibi bisi kulluk ustu havayi emip ionize edip dumani daitn bi sistemi war demek ki bole bi tekonolji war
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Parkta sigara yasağı ne absürd bir yasaktır.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Altyapim emin ol bayag saglam utanirsin bu dediklerine. Her ne kadar sosyoloji masteri kasan bir insan senin beynindeki bir insan icin fazla zorlayici olsada senin tabirinle senin gibi bir b.k olmadigima mutluyum, kendimi o sifata sokamam cunku. senin bir degisik versiyonunda uyusturucu icin aynisini diyor aslinda yadirgamamak lazim. Nicin marihuana icilen yerler yapmiyoruz veya nicin eroin serbest degil oldurursem kendimi oldururum. Yada daha iyisi intihar etme hakkim olmali kimse bunu alamaz. Ortada bir yasak varsa mantikli birsekilde savunsan birsey diyemiyecem, yasa uygulanamaz , yok sigara icmeyenler s.ktirsin gitsin. Neyse oylede boyle bu ulke senin gibilerden ariniyor.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Asteroth said: Parkta sigara yasağı ne absürd bir yasaktır. Ağaç, çocuklar, kuşlar, kızlar. Bunları da düşünmek lazım agali.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 parklara gelince cocuklarin en cok bulunduklari yerler, gerek izmaritlerin, gereksede cocuklarin en cok ozenecegi yerler. Kimsenin evinde sigara icilmesine karisilmiyor.
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Theridone said: Ağaç, çocuklar, kuşlar, kızlar. Bunları da düşünmek lazım agali. Pardon ben düşünemedim tabii.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kızları bold yapmış. Bak bak. Ben ortaya yeşillik olsun diye yazdım onu =)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 matama said: Altyapim emin ol bayag saglam utanirsin bu dediklerine. Her ne kadar sosyoloji masteri kasan bir insan senin beynindeki bir insan icin fazla zorlayici olsada senin tabirinle senin gibi bir b.k olmadigima mutluyum, kendimi o sifata sokamam cunku. senin bir degisik versiyonunda uyusturucu icin aynisini diyor aslinda yadirgamamak lazim. Nicin marihuana icilen yerler yapmiyoruz veya nicin eroin serbest degil oldurursem kendimi oldururum. Yada daha iyisi intihar etme hakkim olmali kimse bunu alamaz. Ortada bir yasak varsa mantikli birsekilde savunsan birsey diyemiyecem, yasa uygulanamaz , yok sigara icmeyenler s.ktirsin gitsin. Neyse oylede boyle bu ulke senin gibilerden ariniyor. Aeauheau. Egitim bisi deistirmez esseklik baki diye atasozumuz vardi guzel. Ne diyodum insannar istedigini yapmakta serbest olmali diyorum evet hatta evet legalize mariuhana diyorum. Eroinle dogal bir urun olan mariuhanayi ayirt edememende entresan. Eroin entetik bi urun oldugundan ve zararlari ve bagimlilik orani yuksek oldugundan yasal deil hollandada bile. Ama ot ve mantar yasal. Yane yapilsin deil zaten yapilmis ulkeler var.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 amsterdamdan baslamak uzere hollandada bir cok coffee shop ve red ligh district cok yakinda kapatiliyor, nette azicik arastirirsan gorursun. Kaldiki hollandanin ne durumda oldugunu orada ofisi olan biri olarak net soyleyebilirim, allah korusun.
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 esseklige gelince yoruma bile gerek oldugunu sanmiyorum, kibrista egitim sonucu boyle olabiliyorsunuzdur. Neyse ozel msj da devam edelim bu atismaya cunku konu cok guzel kapanmasini istemiyorum.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Biliyorum hatta mantarn yasaklamasi tartisiliyor. Onlarin basaramamis olmasi bisiyi kanitlamasada devletin gorevi sansur veya sinir deil minorlarin korunmasidir diyorum ben. Unutmadanda not dusulmeli ki Hollanda gormus biri olarak halleri bence enfes.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 matama said: esseklige gelince yoruma bile gerek oldugunu sanmiyorum, kibrista egitim sonucu boyle olabiliyorsunuzdur. Neyse ozel msj da devam edelim bu atismaya cunku konu cok guzel kapanmasini istemiyorum. kibrista egitilen kim? ha aban diyosan yildizda okuyorum elektrik muhendisligi okuyorum bu donem biticek gelecek sene amerikaya mastera gidiyorum unutmadanda koc ozel lisesi mezunuyum yane kibris yok arada
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 kibris essegi esprisi o hollanda uc gun icin super guzel ama bir aya ciktinmi ne dondugunu anliyorsun kusuyorsun istemiyorsun. neyse konu sigara
matama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 neyse en son okudugum kadariyla yeni bir bagimlilik teknigi olan elektronik sigarada yasaklanmis yani hukumet bu konuda tam gaz
Öne çıkan mesajlar