Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abicim bu durumda ben SIGARA ICILEBILIR bar acilmasini sitiyorum
olay bu olcak
nasil ki normalde icki satmak icin alkol satma ruhsati alinmasi gerkeiyor
sigara satma ruhsatida alinsin
bole gidip sigara icebileegimiz barlar olsun

o zaman ki sigar aicmeyen tpler gelip ay dumanalti dediginde siktir git diyebiliriz

ha su konudada iddaliyim bole bi bar acilsin
her gun full cekmesse neyim
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben sigara kullanmıyorum ve bence çok iyi oldu...

yolda yürünmüyordu bile iki tane güzelim kabanım yandı yolda sigara içmesini bilmeyen iki dallama yüzünden ... bende çok güzel oldu umarım yasala uygulanır ve işlevsel hale getirilir ...
Mesaj tarihi:
abso abicim
kim nasil uycak
eyvallah kapali mekanda uyulur

ama turkiyede binlerce nargile kafe war
oralarda nolcak
onu gectim parkta nasil kontrol etcekler

akp hukumeti her dakika devleti daha aciz ve komik hale getircek yasalar cikarmakta en iyi resmen

kontrol edemeyecekleri yasalar cikarmak yerine
ellerinde olan yasalari uygulasalar keske
traifk yasalarindan baslayarak

parkta sigara icilmicekmis
hahahyt be kim kontrol etcek
benden ates isteyen bekci mi
Mesaj tarihi:
1 günde uygulanamayacak herşey ama 1 sene sonra parkta sigara yakarken düşüneceksin yaksam biri laf edermi diye sonuçta suç işlemiş durumda olacaksın. Olay bir zaman sonra otokontrole dönecek uçaktaki cep telefonları gibi insanların birbirini uyarması ile kontrol sağlanacak.
Mesaj tarihi:
neyi savundugunu bile bilmeyen arkadasim

gencligine veriyorum bunlari bone

sigara icilen bar mis vs ymis

devletin en onemli gorevi halkinin sagligidir. Bu yuzden dir anayasada her genc spor yapacaktir denir.
Mesaj tarihi:
İyide sigara icenlerin hic bir yeri olmasin oylemi istiyorsunuz ? Yahu bir etrafiniza bakin.Bencillikte de sinir var. Tamam kapali alanlari gectim, haklisiniz , ancak nasil gay bar var, sigara icinde acalir pekala, ve full ceker evet.
Mesaj tarihi:
ahaha
neyi savundugunu bilmeyen arkadas?
gencligime veriyosun?
sen kimsin ki beni yargiliyosun
nedir genel kulturun nedir alt yapin ki beni siniflandiriyosun

sen once karsindakiyle tartismayi bil
karsindakiyle konusmayi ogren ondan sonra gel benimle konus arkadasim

bole kendini bi bok sanar triplerinde hava atma ayaklariyla forumda cocuk kandirmaca yapma cabalarin bosuna

konuya gelirsek sigara icmekte icmemek kadar bir haktir
devletin gorevi halkin sagliginida kapsiyorsa
devlet fast food satislarinida yasaklasin
ramazanda orucuda yasaklasin (ki bir cok yerde sagliksizligi gosterilmistir)
benzinli araclarida yasaklasin
hatta sigara uretimini yasaklasin

cikarilan kanun gostermelikten ote bir sey deildir
sadece avrupa yapyo bizde yapalim sirnasmasidir

yoksa nasil ki her yerde sigara odasi wardir
sigar aicilen bar fikride gayet somut ve mantiklidir
Mesaj tarihi:
abi olmucak tabiki
ama olsun istiyorum ben
nasil ki alkolsuz mekan war
ayni sekilde alkollu mekan war
sigaralida olsun diyorum

amerikada pennslyvania eyaletinde sigara clublarda barlarda serbest
ama ona gore havalandirmasi war
full dolu ust uste bi clubda ole essek gibi bi havalandirma vr ki bi gram duman olmuyodu
orda daha kanun gelmemisti

almanyada mesela havaalaninda sigara odasi yok
sigara masalari war
bole bar gibi bisi
kulluk ustu
havayi emip ionize edip dumani daitn bi sistemi war

demek ki bole bi tekonolji war
Mesaj tarihi:
Altyapim emin ol bayag saglam utanirsin bu dediklerine. Her ne kadar sosyoloji masteri kasan bir insan senin beynindeki bir insan icin fazla zorlayici olsada senin tabirinle senin gibi bir b.k olmadigima mutluyum, kendimi o sifata sokamam cunku.

senin bir degisik versiyonunda uyusturucu icin aynisini diyor aslinda yadirgamamak lazim. Nicin marihuana icilen yerler yapmiyoruz veya nicin eroin serbest degil oldurursem kendimi oldururum. Yada daha iyisi intihar etme hakkim olmali kimse bunu alamaz. Ortada bir yasak varsa mantikli birsekilde savunsan birsey diyemiyecem, yasa uygulanamaz , yok sigara icmeyenler s.ktirsin gitsin. Neyse oylede boyle bu ulke senin gibilerden ariniyor.
Mesaj tarihi:
parklara gelince cocuklarin en cok bulunduklari yerler, gerek izmaritlerin, gereksede cocuklarin en cok ozenecegi yerler. Kimsenin evinde sigara icilmesine karisilmiyor.
Mesaj tarihi:
matama said:
Altyapim emin ol bayag saglam utanirsin bu dediklerine. Her ne kadar sosyoloji masteri kasan bir insan senin beynindeki bir insan icin fazla zorlayici olsada senin tabirinle senin gibi bir b.k olmadigima mutluyum, kendimi o sifata sokamam cunku.

senin bir degisik versiyonunda uyusturucu icin aynisini diyor aslinda yadirgamamak lazim. Nicin marihuana icilen yerler yapmiyoruz veya nicin eroin serbest degil oldurursem kendimi oldururum. Yada daha iyisi intihar etme hakkim olmali kimse bunu alamaz. Ortada bir yasak varsa mantikli birsekilde savunsan birsey diyemiyecem, yasa uygulanamaz , yok sigara icmeyenler s.ktirsin gitsin. Neyse oylede boyle bu ulke senin
gibilerden ariniyor.

Aeauheau. Egitim bisi deistirmez esseklik baki diye atasozumuz vardi guzel.

Ne diyodum insannar istedigini yapmakta serbest olmali diyorum evet hatta evet legalize mariuhana diyorum.
Eroinle dogal bir urun olan mariuhanayi ayirt edememende entresan. Eroin entetik bi urun oldugundan ve zararlari ve bagimlilik orani yuksek oldugundan yasal deil hollandada bile. Ama ot ve mantar yasal.

Yane yapilsin deil zaten yapilmis ulkeler var.
Mesaj tarihi:
amsterdamdan baslamak uzere hollandada bir cok coffee shop ve red ligh district cok yakinda kapatiliyor, nette azicik arastirirsan gorursun. Kaldiki hollandanin ne durumda oldugunu orada ofisi olan biri olarak net soyleyebilirim, allah korusun.
Mesaj tarihi:
esseklige gelince yoruma bile gerek oldugunu sanmiyorum, kibrista egitim sonucu boyle olabiliyorsunuzdur. Neyse ozel msj da devam edelim bu atismaya cunku konu cok guzel kapanmasini istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Biliyorum hatta mantarn yasaklamasi tartisiliyor.

Onlarin basaramamis olmasi bisiyi kanitlamasada devletin gorevi sansur veya sinir deil minorlarin korunmasidir diyorum ben.

Unutmadanda not dusulmeli ki Hollanda gormus biri olarak halleri bence enfes.
Mesaj tarihi:
matama said:
esseklige gelince yoruma bile gerek oldugunu sanmiyorum, kibrista egitim sonucu boyle olabiliyorsunuzdur. Neyse ozel msj da devam edelim bu atismaya cunku konu cok guzel kapanmasini istemiyorum.

kibrista egitilen kim?
ha aban diyosan yildizda okuyorum elektrik muhendisligi okuyorum bu donem biticek
gelecek sene amerikaya mastera gidiyorum
unutmadanda koc ozel lisesi mezunuyum

yane kibris yok arada
  • Yeni Oluştur...