Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar Duymasının senaristi Birol Güveninde bulunduğu BJK Yönetim Kurulu listesi şöyle:

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deniz Atalay, Fikret Ercan, Hüsnü Güreli, Cengiz Kaptanoğlu, Gürol Kaymak, Haşmet Bedii Kürüm, Muzaffer Nasıroğlu, Erol Obdan, Emin Önal, İbrahim Özdoğan, Behçet Ümitlen, İsmail Ünal ve Televizyon dizisi ''Çocuklar Duymasın''ın senaristi Birol Güven[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
arkadaşım ben bjk'nin yeni yönetim kurulu listesini yazdım bir ek olarakta birol güveni söyledim... ayrıca gsli arkadaş bu konu seni ilgilendirmiyorsa(zaten ilgilendirmiyor) msg atma ''ne yapalım?'' diye msg atmaktan iyidir[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Mesaj tarihi:
Birol Güven neci olarak takılacak? basın sözcüsü mü? yoksa oyuncuların moralleriyle ilgilenen eleman mı olacak :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
evet diablo madem ilgilendirmiyo saçma sapan mesajlar atma

neyap söliyimmi browserın sağ üst köşesindeki çarpı işaretine bas mesela[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
Mesaj tarihi:
aslinda bide geleneksel forumlari kavga ortamlarina cevirme yarismasi version bilmem kac diye topic yarisma neyin yapsak ?[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!!
Almanya...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 22 January 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
Adam haklı "napsın?"
Gs yönetiminine alınıcak adam bulamıyorlar.Kimse girmek istemiyor yönetime

ne alakası var şimdi.ben spor bolumunde orda burda kıyıda koşede yazan bjk ile ilgili haberleri gormek zorundamıyım .noelbaba c/p yapıo gidio ne bi yorum ne bişi.[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
Diablo rahatsızmısın?
Bu yönetim kurulu haberi magazin haberi değil! Bende gs veya sporla ilgili haber görmek istemiyorum bu bölümde bünyem kaldırmıyor napıcaz?
antropozlumusun nesin be dediğin lafa bak saçmalık![signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 21 January 2004 20:36 tarihinde demiş ki:
napalım?

ağaca çık..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
fenerbahçe olsak televizyon kanalımıza dizi çekerdi lol[signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz?
zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root

• Yeni Oluştur...