Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yoklama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi bu 55 milyara tübitakın yapacağı zamlar ve banka faizleri dahil değil
sora belki master yaparım sora doktora
tübitak da para vermeye devam eder
oh mis
daha iyi bir bmw alabilirim
Mesaj tarihi:
Mastera devam edince 1.250 YTL (Bu bize 250 YTL verirken geçerliydi, bu da zamlanmış olabilir emin değilim), doktoraya devam edince de 1.500 YTL (Bu da aynı) veriyor aylık. Kültablalarının toplumumuza etkisini bile araştıracağım, şimdiden üzerinde araştırma yapabileceğim 158 konu buldum, ömrümün sonuna kadar okumayı planlıyorum.
Mesaj tarihi:
uludağ üni. turizm seyahat işletmeciliği okuyorum ayrıca bi acentada çalışıyorum.bu sene mezun olduktan sonra açık öğretim düşünüyorum. 1diploma yetmez bana:P
yarışmacı kişiliklere başarılar dilemiyorum X(
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
ZaugnaKhaldun said:

ayda 750 falan harcamayı nasıl becerdiğimi ise hala çözemedim

yuh o_O

eet ben de onu diyorum zaten,

kasım - aralık arasında 500 falan harcamışımdır da, aralık - ocak arasında kesin gördüm 750 yi
Mesaj tarihi:
istanbulda 750 harcanır tabi yahu.
istanbul orası.
istanbul ohş.

ulan tübitakın şu muhabbetinin iktisat için geçerli olduğunu bilsem, işletmenin üstüne yazardım iktisat. yazarmıydım lan? yazmazdım belkide? ya yazsaydım? yazmıorum lan. tüh. yok lan bölümümü seviorum. iktisatı sevmiorum. nalaka lan severdim belki. aman be sdfgsd
Mesaj tarihi:
abi millet 750milyona aile de geçindiriyor istanbulda -_-

gerçi ben de az harcamıyorum ayda 300ü buluyordur (dönem başlarında kitap falan aldığım zamanlar dışında tabi)
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
abi millet 750milyona aile de geçindiriyor istanbulda -_-

gerçi ben de az harcamıyorum ayda 300ü buluyordur (dönem başlarında kitap falan aldığım zamanlar dışında tabi)

barınma, ulaşım felan dahil 300mü? öyleyse takdir edecem
Mesaj tarihi:
yok barınma değil tabi ki barınma başlı başına 300+ eder zaten. o 750 milyona barınma dahilse normal tabi.

barınma masrfı dahil değil o paraya tamam tamam durun d:
Mesaj tarihi:
yerine bakar. misal boğaziçinin etrafında 1+1 evler 200-300
2+1 evler 400-600 aylık genelde ki dandik. ama beşiktaş'ın ücra köşeleri gibi yerlerde daha ucuza bulman mümkün belki 100-150ytl'ye 1+1 ev falan.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
2 oda 1 salon ev bul 400 ytl ye hisarüstünde, ilk tutan ben olucam lan

spidee falan 2+1 e kişi başı 250 - 280 kira vermekten bahsediyor, senin hesabında 150 ytl edio ehah

yok vardı bir ara bi arkadaş buldu. her sene başında 1-2 tane 400 milyona 2+1 ev ve 200 ytlye 1+1 ev çıkıyor. yanlız feci dandik oluyor o evler.
  • Yeni Oluştur...