Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 herşeyi sen öğrettin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yeni gelenlere gitsene orda bi ton 'hoşgeldin' denmeyi bekleyen başlık var ;) sdf böyle 3 mesaj art arda.. cık cık kızarlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Üzülmeyin beyler. Kaşar üyeler bile devamlı ayar yiyor, daha geçen gün forumdan atılmam için imza bile toplandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 benim kac yıl oldu hala düsündüklerimin bi kısmını yazabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paticik'in ayar verip, alma yeri olmadigini cozdugunde rahatlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Cuce said: Mortis said: bana kimse ayar vermedi lan 6 senedir , biri ayar versin bana ben verdim senın kafan basmadı hahahahahahahahah la juba bak burda post rekoru bende sanırım yada pwbot da o kısmı tam bilmiyorum ama sakın 1 ayda madalya alma çok laf yiyosun ahfuaehfuhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kızmazlar canım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 niye kızsınlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 böyle post kasmak için ardı ardına gereksiz msjlar atarsan kızarlar direkt zegna kızar siler o postcuklarını tekrar balonlu olursun dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ayar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 adam haklı abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 selam balonlu pati bu tur olasi durumlarla karsilasmaman icin ema aplamizin hazirladigi yeniler icin paticik kültürü topicini okumanı ve biraz da sakin olmani oneririm boyle ircdeki gibi surekli post atma olaylarini biz sevmiyoruz, oyle bi durumda olası "post kasma!" lafini isitebilirsin, o yuzden yapma. tekrar hosgeldin, paticikte sana iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Teşekkür ederim.Olur öyle arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar