behran Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 2008 sonu çıkcak nod gdi evrennde geçen fps ilk grafikleri çıktı sevmedm grafikleri.cryengine 2 ile olcak fln diolardı.yetersiz geldi.crysis nasıldı bu nası.2008 sonu çıkcak oyunlara o dönemki grafk kartlarına gitmez bu kalitede oyun! ss ler bu ea de kalitesizliğe hala devam edio ne zamana kadar sürdürcek bunu bıraksın da adam gibi oyun yapsın dünya para var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 c&c renegade yapmışlardı fos çıktı, yine deli gibi şişiricekler fos çıkıcak oyun bence. tutmayan bir fikri neden bu kadar zorluyorlar anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 renage cok zevkli ve akıcı bi oyunda, ayrıca baya baya rts içine girmiş hissi almıştım gecnelerde c&c paketiyle yükledim tekrar oynadım eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 c&c renegade C C adına yakışmadı bence inş sonu ona benzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 renegade güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 renegade multiplayer fpslerde bir mihenk taşıydı bana göre. csnin ortalığı süpürdüğü zamanlarda çıktığından değeri bilinemedi. edit: oyuna scrin i dahil etmeleri iyi olmadı. ss lerde nod la ilgili hiçbirşey yok neredeyse. C&C temasından uzaklaşmışlar. görüntüler dandik bir uzaylı avlama oyunundan farksız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ehem ztn cyrsis alienleri scyrin degilmiydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Harcamazlar inş güzelim c&c evrenini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyun iptal edildi arakadaşlar... http://pc.ign.com/articles/914/914836p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hadi ya? neyse sevindim bi bakıma. Ayrıca Renegade gayet güzeldi arkadaşlar haksızlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ea dan cıkıcağına hiç cıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cuce said: ea dan cıkıcağına hiç cıkmasın mass effect, battlefield, warhammer online.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 warhammer online'ı gec zaten, mass effect cok sığdı vaad ettiğini veremedi, Battle field'ın son oyunundada sıvadılar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mass Effect Bioware oyunu, toptancı neden sorumlu olsun? İptal haberini aldığımda bu konuyu aramıştım ama tabii Tiberium diye arattığım için bulamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ne bılıyım adamlar cuzzamlı gıbı, dokundukları bozuluyo. Raslantı olamaz bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar