Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bölmeye çalışıyorsan bu ülkeden burs alamazsın. Bu kadar basit.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yav said: adam birinci olmuş neticede, burs almasın mı sen de bi garipsin yahu haber garip zaten heh o da alsın bu da alsın,bize de versin o burstan o zaman..
xieon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 arkadaşım adam herhalde okulda öyle takılmıyordu ne kadar saçma konuşuyorsunuz adama hâla burs veriyorlar mi? Yani veriyorlarsa tamam haklısınızda geçmişte verilmesinden normal ne var anlamıyorum... Adam zamaninda birinci olmuş almış bursunu ve %99.99999999999 da bu adam ben bölücü örgüt üyesiyim dememiştir devlete yani biraz mantık lütfen...
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 şimdi gelelim asıl konuya bu kişi acaba hakkıyla mı diyarbakır birincisi oldu?????
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 öss birincisi dğeil be diyarbakır birincisi
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ideolojik inanç sahibi olduğunu düşünüyor,oysa bilmiyor ki gittiği örgütün ideolojisi kalmamış
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ne saçması, ne diyorsun ya? O kadar ihtiyacı olan varken burslar gide gide bölücüye gitmiş diyorum. Peşinide bırakmamak lazım ayrıca. Dikkate almayıp herife vermeye falan devam edebilirler.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 adam hapse girmeyecek mi ne diye burs verisnler hapisteki adama
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 A-R-E-S said: yav said: adam birinci olmuş neticede, burs almasın mı sen de bi garipsin yahu haber garip zaten heh o da alsın bu da alsın,bize de versin o burstan o zaman.. Allah versin abicim sana. ciddiyim anlamadım problemini herkes burs almalı diyosun yani? hmm Gönlün zengin valla, karın yaşadı (:D
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 iide devletin burs sisteminde yazıo mu ki bu adam hapiste diye ?
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mahmut tuncer said: adam hapse girmeyecek mi ne diye burs verisnler hapisteki adama +1
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 mahmut tuncer said: öss birincisi dğeil be diyarbakır birincisi +1 %99.9 falan değil yani.. zati başlığı değiştirme sebebim de bunun açıklığa kavumasıydı ancak belki de "diyarbakır ili birincisi" falan yazmam gerekiyordu
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 okumayan adama okul bursu mu verilir allahalla ne yapacak hapiste eğitim bursunu?
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 öğrenci olmadığını belirler se bursunu keserler sanırım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 eheh.. hapse girerse keserler tabi. okulla da ilişiği kesiliyor sanırım. avukat var mı avukat? bi bilene soralım.. harbi ya. pati de avukat yok mu?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ceza alanların bursları kesiliyor. ayrıca hala söylüyorum, üniversiteye girdikten sonra dönüyor dolapların büyük bir kısmı.
cs.a Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 adam bir de çok kuvvetli avukat falan bulup ta hapiste burs alıyomuş:) ya bu adam gerçekten diyarbakır birincisi mi ortada bir dümen yokmu ya ben inanmıyorum dbakır birincisi olduğuna. çünkü d bakır birincisi olsa evde ders çalışıyor olur du:)
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: ayrıca hala söylüyorum, üniversiteye girdikten sonra dönüyor dolapların büyük bir kısmı. +1milyar
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 cs.a said: adam bir de çok kuvvetli avukat falan bulup ta hapiste burs alıyomuş:) ya bu adam gerçekten diyarbakır birincisi mi ortada bir dümen yokmu ya ben inanmıyorum dbakır birincisi olduğuna. çünkü d bakır birincisi olsa evde ders çalışıyor olur du:)
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ekşide okudum hoşuma gitti said: aklıma gerçeklerle kesinlikle alakası olmayan, kimin uydurduğunu bile bilmediğim, saçma sapan bir masalı getirmiştir. ----- masal ----- çok uzak bir ülkede yaşayan fikir makinesi bir gün sevgilinin ofisine gider. masal bu ya, sevgilinin işi uzamıştır ve bir türlü çıkamaz. daha sonra sevgili, sıkılmasın diye ilginç bulduğu dava dosyalarından birini fikir makinesi'ne okusun diye verir. dava hakikaten çok ilginçtir. ülkenin en prestijli ve en yüksek puanla kazanılan üniversitesinde okuyan bir genç, o ülkenin sivil polisleri tarafından sokak ortasında kemikleri kırılana kadar dövülüp hapse atılmıştır. ne kadar ayıp! fikir makinesi şaşırır ama dosyayı okumaya devam eder. sonra sıra çocuğun ifadesine gelir. oldukça tutarsız saçma sapan bir savunmayla karşılaşır. güya çocuk okul dergisinde "duvar yazıları" ile ilgili bir kısmı yapacakmış. değişik duvar yazıları bulmak için "mazi mahallesi" denen yere gidip fotoğraf çekeyim demiş. sonra bir "düğün kalabalığı" görüp yaklaşmış ama bir de ne görsün. hain bir büyücü düğün kalabalığını aniden kkp örgütünün (masal ülkesindeki terör örgütü) militanlarına dönüştürmüş. korkuyla titreyen genç bir anda koşmaya başlamış. bu arada kötü kalpli sivil polisler de gelip onu yakalamış. direnince de bi güzel sopa atmış. dava dosyasını okuyan fikir makinesi sevgiliye "bence bu çocuk yalan söylüyo" demiş. sonra yatmışlar kalkmışlar ertesi gün olmuş. böyle bir kaç gün daha geçmiş. sonra bir gün sevgili gelip fikir makinesi'ne demiş ki "o tutuklanan genç var yaaaa, hakikaten teröristmiş. kkp'nin siyasi kanat için yetiştirdiği en önemli gençlerden biriymiş. ileride kendilerine bir ülke kursalar, üst düzey bir bürokrat olurmuş". sonra gökten 3 elma düşmüş. onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine. hadi herkes tumba yatağa ----- masal ----- son paragraftan önceki son 3-4 satır falan..
Öne çıkan mesajlar