Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BLaXx said:
bu ne yaw 267. im
baska server da acsak olmuomu burasi inanilmaz kalabalik yaw

şu an başlangıç bölgelerine aşırı yığılma olmaması için normalden az kişi girebiliyor, biraz zaman geçsin düzelir
Mesaj tarihi:
Pati olsun sade ve guzel bence.
Bu arada ismini register ettirmek isteyen yazsın buraya sonra benim nicki kapmışlar denmesin. Buraya yazında bizler o isimle char acalım siz girince sileriz kendi istediginiz isimle oynarsınız bla bla bla. ÖM değil buraya yazın birimiz açar charı ilerde silmek uzere iste.
Mesaj tarihi:
sıra baya uzun yaw :(

ob süresince empirer in heal karakterlerini denedigimden kararsız kalmıstım dok açtım umarım pişman etmez lvl 10 kadar begenmezsem

shmye doncem zaten

bi girebilsek 10 kişi var daha 10 dk diyor
Mesaj tarihi:
latince bişeyler olabilir kulağa hoş gelio

destruction kelimesini arattım şunlar çıktı:

ruina, pestis, periculum, perditio, occasus, internecio, interitus, exitium, eversio

bana ruina ile eversio güzel geldi sizce?
Mesaj tarihi:
Açıkcası charı yarattım lvl2 yaptım ve cıktım. Nasılsa akşama illaki bi şekilrde gireriz o zaman kasarız. Şimdi onemli olan olabildigince cok kisi girebilsin servera :)
Mesaj tarihi:
Quenas said:
latince bişeyler olabilir kulağa hoş gelio

destruction kelimesini arattım şunlar çıktı:

ruina, pestis, periculum, perditio, occasus, internecio, interitus, exitium, eversio

Şu listeden bişey olmasın. Lütfen olmasın. Latince rasgele kelimelerden gült ismi klişesinden uzak kalalım. Mujahid Graywolvesu cidden tercih ederim şuna.
  • Yeni Oluştur...