raider Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PAWN olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu ne yaw 267. im baska server da acsak olmuomu burasi inanilmaz kalabalik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 140 kişi vardı yaklaşık 20 dk dır beklıyorum hala 23 kısı var onumde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 BLaXx said: bu ne yaw 267. im baska server da acsak olmuomu burasi inanilmaz kalabalik yaw şu an başlangıç bölgelerine aşırı yığılma olmaması için normalden az kişi girebiliyor, biraz zaman geçsin düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 server a giremioruz, girsek kime tell atcez.. baska server mi yoktu yaw nie bunu sectik bohu.. giremioom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Pati olsun sade ve guzel bence. Bu arada ismini register ettirmek isteyen yazsın buraya sonra benim nicki kapmışlar denmesin. Buraya yazında bizler o isimle char acalım siz girince sileriz kendi istediginiz isimle oynarsınız bla bla bla. ÖM değil buraya yazın birimiz açar charı ilerde silmek uzere iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sıra baya uzun yaw :( ob süresince empirer in heal karakterlerini denedigimden kararsız kalmıstım dok açtım umarım pişman etmez lvl 10 kadar begenmezsem shmye doncem zaten bi girebilsek 10 kişi var daha 10 dk diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 insan düsmeye görsün bu sırada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 latince bişeyler olabilir kulağa hoş gelio destruction kelimesini arattım şunlar çıktı: ruina, pestis, periculum, perditio, occasus, internecio, interitus, exitium, eversio bana ruina ile eversio güzel geldi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Anticore olsun adımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben demin girdiğimde interrupt bugı olmuştu ability kullanamıyodum. bekleyince geçiyor mu illa relog mu olmak lazım var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Açıkcası charı yarattım lvl2 yaptım ve cıktım. Nasılsa akşama illaki bi şekilrde gireriz o zaman kasarız. Şimdi onemli olan olabildigince cok kisi girebilsin servera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Quenas said: latince bişeyler olabilir kulağa hoş gelio destruction kelimesini arattım şunlar çıktı: ruina, pestis, periculum, perditio, occasus, internecio, interitus, exitium, eversio Şu listeden bişey olmasın. Lütfen olmasın. Latince rasgele kelimelerden gült ismi klişesinden uzak kalalım. Mujahid Graywolvesu cidden tercih ederim şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eversio güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 rasgele deilki destructionın anlamları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Pati guild i için kimle temasa geçiyoruz bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 beğenmiosan senin önerini de duyalım, herkes bişey önerse en güzelini seçebilirz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benim nick kei dok actım :) inv lara hazırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pati olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 icinde pati olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Pati ya da Paw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben vazgeçtim haklı davamdan. Harika herifler olsun. Ayrıca oyun 18inde gelmiyor muydu siz hemen başladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 biz elitiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sen alt taraftaki binbeşyüz post a bakmayıp buraya mı odaklandın sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Patiwar olsun yine o zaman haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar