Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 dakka suren senaryo boyunda, 10 kişi aynı Ironbreaker'a daldı, arkdada 2 RUnepriest heallarıdı durdu bunu, 10 kişinin arasında hsmanlar disciple of khaineler var tek heal gormedim almadım. Blackorc halimle daldım daldım runepriestlere dotladılar öldüm.

komik yanı cok komik
Mesaj tarihi:
runepriestler olmuyor, shamanlar heallemiyor, insanlar hala yapmasi gerekeni bilmiyor, hala kamptaki butun goblinlerle ben konusuyorum gitsinler diye, millet disarda moba daliyo, hey allam.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
15 dakka suren senaryo boyunda, 10 kişi aynı Ironbreaker'a daldı, arkdada 2 RUnepriest heallarıdı durdu bunu, 10 kişinin arasında hsmanlar disciple of khaineler var tek heal gormedim almadım. Blackorc halimle daldım daldım runepriestlere dotladılar öldüm.

komik yanı cok komik

Yaw üzme canını sen cüce-can.
Akşam gel 3 healer takılırız arkanda :)
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
ya elden git meyen harita mı var
ipini koparan destroya gelmiş adam gibi pvp ci yok

Destruction facia gibi yalniz, hele K8P'de beter otesi, en basidinden scenariolarda teamworkun allahini yapiyor order, bizimkiler ayri ayri yerlere dagilmislar saldim cayira mevlam kayira modunda kafasina geleni yapiyor, healerlara saldiranlari gectim millet inadina 15 kisi shieldli ironbreakera focusluyor, illet oldum. RvR zone'da gank yapmaya gidiyorum tek basima, 10 saniye icinde mevzu var diye toplaniyorlar, bize gank geldimi millet retreat moduna giriyor direk.
  • Yeni Oluştur...