C3nK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bencede başka servera geçelim.Eğer geçersekte dengeli karakter paylaşimi olmasi lazim.Şuan 15 kişi varsa guildde 1 tane healer 5 6 tank geriside dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bence release'de oyuna girenler bizim servera girmeye çalışıp da sırayı görünce anında vazgeçecekler, o yüzden popülasyon çok artmaz, sonra işte insanlar serverlara yerleşince kapasiteyi arttırırlar. Ekmek demiş zaten şu anda 1/3'ünde diye, neresinden demiş bilmiyorum ama dediyse bir bildiği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Forumda açıkladılar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 E daha ne o zaman, gerek yok değiştirmeye, sabır az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gerçi açıklayan mark jacobs du ama server forumlarında gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 EUya kucuk server acmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 484 kişilik sıraya girdim hadi bakalım. guild kuruldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Gelin hadi order olalım ya!? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: Evet ne koydunuz ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Rütbeleri çavuş komutan felan yapayım mı 4.sınıf forumlardaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 de patitus sendikacılar rahatsız oldu the syndicate den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 DE PATİTUS die guild ismi olmaz allah aşkına . gelmiorum ben ahah cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi de patitus diye stikilemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ayrıca 3 kere arka arkaya hızlıca söylesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben yapmadım abi kaanın işleri onlar. irenç bi isim . VAY AK koyun daha ii ulan PATİ koysaydınız ya bvari veya PATİWAR ne öle DE PATİTUS NE patitus ne patates mi çok irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 1- DE PATİTUS İĞRENÇ 2-) Server iyi server güzel die kalıosunuz, 1 ay sonra ben geldiğimde sırayla karşılaşırsam sabancıya gelip ikinizi de dövücem kaan ve özgün. paçozlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 do9uz said: umarim bu aksam yeni char yaratmayi kapatmazlar bizim server da tum planlar bosa gider cildirabilirim. Adamlar 1.5 milyon pre-order satmislar daha cok sira beklicez galiba server a girerken yuh, kaynak verebilir misin, ciddi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dedik zamaninda, xaeyle ekmeke birakirsan boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kes be pipi. Ben istemedim zaten burda açmak millet tutturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gelince toplanın tekrar kuruoruz guildi cidden olmaz öle şey. İnsanlar nasılsa online. hazır guild ranki azken kuralım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 zart zurt rakam artıyor geriye attı 520. sıradayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oyuna girebilen girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Guildin adı ABI TAVUK GELDI uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oyun olmayanların girmesi pek mümkün değil sıra 5XX başlıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar