adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 vallahi helal olsun ne gaz vermişim bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hastalık yalnız o göğüslerden gitmeyişi, operasyon filan gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 demise666 said: 4 ay önce adamınbiri sayesinde bi gaz geldi. Ulan dedim bi zayıflayayım. Çalıştım, ettim. Sonucu göstermek istedim, telefonun dandikliği, kötü foto oldu. Boy 1.85 Kilo 117'ydi 4 ay önce. Şimdi 98. Çalışmalara devam. Yalnız vücudun diğer kısımlarında gördüğüm ufalmayı göbek ve meme kısmında aynı oranda göremedim. Neyse. Bir miktar meme ihtiva eder. görememen normal. yağların ilk biriktiği kısımdan en son atılır yağ. yani genelde insanlarda ilk göbekte birikir, ama en son göbekten atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Vallaha saol adamınbiri. senin topik sayesinde giriştim işe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Marl0_on said: hastalık yalnız o göğüslerden gitmeyişi, operasyon filan gerektiriyor. iyice zayıfladıktan sonra hala kaldıysa öyle ama bu yağ oranında birşey denemez jinekomasti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 :)-D içelim ozaman 666'cığım:D:D bende 115dim 94'e düştüm valla ama ben 1 ayda düştüm şimdi 100'e tekrar çıktım sanırım en son yine çift haneliydim ama 100 olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Abi yine de azalması gerekmiyor mu vücudunun diğer bölgeleriyle birlikte? Hani hiç değişiklik görmemesi anormal gibi geldi bana, yanılıyor olabilirim tabii. edik; hoş göbekte azalmamış, şimdi doğru düzgün okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Eyvallah cons. Ege, ben de düşündüm onu. Bi sınavı atlatayım da, bakıcam işte. Devam etmeyi düşünüyorum spor olayına. 4 ay öncesine kadar sporla işim olmadı hiç ama anladım ki güzel şeymiş. Yaz geldi, düzenli bi şekilde yüzmeyi düşünüyorum. Yani toparlanmak lazım yavaşca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bu topic'i amerikada da kilo almak istememe sorunsalı olarak değiştirmek istiyorum. evet lütfen başlıyalım yaz boyunca ordayım fast food cennetine gidicem ama kilo almak istemiyorum yardım plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ege azalma var. Hem göğüste hem göbekte. Ama vücudun diğer kısımlarındaki azalmayı düşünürsem, göğüs ve göbekteki incelme biraz hafif kalıyor. İçelim adamınbiri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar