adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ilk olarak belirtiyim 107 kiloydum spora başladım 104 kiloya düştüm rejimde yapıyorum ama neyin vücütta yağ yapıp neyin yapmıyacağını tam olarak bilmiyorum. mesela şekersiz çay içiyorum ama ben çayı zaten hep çok içerdim yine çok içiyorum çay kilo yapar mı? aburcuburların hepsini bıraktım(gofret,cips,çikolata,) ayriyeten kolayıda bıraktım. daha yapabilceğim bişi varsada benim aklıma gelmiyo tavsiye lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 öğünleri bölerek ye. yani günde 6 öğün ye ama azar azar. spora devam bol cardio, proteinden kısma, glisemik indeksi ve kalorisi düşük gıdalarla beslen. spora kesinlikle devam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 spora günde 2 saat gidebiliyorum okuldan dolayı üstüne bide vize haftam denk geldi günde sadece 2 saat spor yapabiliyorum ve nedense bana az geliyo sahilde koşiyim ediyim diyorum da vakit yok onada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 günde 2 saat spor iyi yani bence yeterli. 1 saat 15 dk cardio 45 dk ağırlık çalışsan yeter heralde. tabi onu hoca bilir bence iyi bir hocaya danış o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ORHAN BIZ SENI BÖYLE SEVDİK evine dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 zaten tam olarak öyle yapıyorum ağırlık yarım saat sürüyo ama 45 dk değil. @mike abi beni seeevv:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Çok yüksek kilolardan inse de insan pek güzel sonuc olmuyor genelde. Saglık acısından cok iyi tabi ama estetik acıdan büyük beklentilerde bulunmamak lazım. Ben 97 kilodan 73 e kadar cardio ve diet ile indim boyum 185 , vücüdumun diger yerleri somalili atletlere dönmesine rağmen üst beden kısmı ve göbekte hâlâ bol miktarda yağ kütlesi var, ve onlarin tamamen erimesi icin sanırım 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Sanırım bu yağ birikiminden çok derideki esnemeden oluşan deformasyon, bunun da caresi sadece estetik operasyon, konuyla ne alakasi var ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 gunde tek ogun yemek yiyorum o yuzden 8 kilo aldım 80 kiloyum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yo aslında alakalı çünkü o göbekteki yağları yakmanın çaresi var sürekli mide sıkılaştırıcı haraketeler yapıyosun ki bunlarda değişik şekillerdeki mekikler oluyo o yağı kasa çeviyolar ama haklısın belirli kilodan sonra gitmiyo o yağ sadece onu kasa çevirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yağ ile kasın yapısı tamamen farklı , yani yağın kasa dönüşmesi gibi bir olay mümkün değil malesef ayrıca uzun araştırmalarım ve çalışmalarım sayesinde lokal olarak yağ yakmanin ve zayıflamanın imkansız olduğunu öğrenmis bulunmkatayım. Aldığın kaloriden fazlasını harcarsan vücüt glikoz depolarini tükettikten sonra bir miktar yağ yakmaya basliyor fakat nerden yakicagini bize sormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 harbi ayıp etmiş yağlar ama düzenliyebilirsin gibime geliyo yani bilmiyorum :D ula bendeki göbek erimezse böle bacaklardan yağ giderse kürdana takılmış zeytin gibi dururum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 keşke sorsa göbekten al popoya ver belden al hiçbi yere verme orayı dolgunlaştır burayı sıkılaştır boyu biraz uzat gözleri koyu siyah saçları da koyu siyah yap cilt rengi iyi mid-termden yüksek al tamamdır. hadi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 önemli değil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ben vücuda demiştim saol diye emme sen de saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ivy sen söle bari ben üye olduğumdan beri rejimdesin neler yemem gerekiyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Peh boynum ve yüzüm zayıf yapılı olduğundan dışardan cok zayıf gözüküyorum ve cardio yapmaya çalıştığım zaman başta ailem olmak üzere insanlarda tepki alıyorum ama anlatamazsınki oturunca göbek kaçak kat çıkmakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hacım ozmn biraz kilo al ve vücüdundaki yağları kas yap ozaman daha düzgün bi vücüdun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sabah (7.30) avuç içi kadar beyaz yağsız peynir ince dilim ekmek 5 zeytin süt tercihe göre yeşillik bir porsiyon meyve ara (9.30) 4adet kuru kayısı ve 8 tane fındık ya da 1adet kuru incir ve 3 tane ceviz öğlen (12.30) 1 köfte kadar et 2 yemek kaşığı pilav 4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği salata (yağsız) 1 çaybardağı yoğurt 1 ince dilim ekmek 1 porsiyon meyve ara (16.30) avuç içi kadar peynir yarım ince dilim ekmek 1 porsiyon meyve ya da 1küçük kutu ayran 2 tane kepekli bisküvi 1 tane petibör kraker 1 tane galeta akşam (19.00) 2 köfte kadar et 4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt salata (yağsız) 1 porsiyon meyve 1 ince dilim ekmek gece (21.30) 1 su bardağı süt ya da yoğurt 2 tane galeta buyrun doktor hazırlaması diyet yalnız sorumluluk kabul etmiyorum ayrıca ben şimdiye kadar hiç diyet yapmadım/yapamadım 0 beden olmak gibi bir amacım var ehe onun için ıslak pamuk projem var =P not: bu da şaka inanmayın, denemeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 benim buna uymam imkansız ötesi sabah 7 bucukta kahvaltıya hazır olamam ki ben sabah 10 gibi anca bi tost yiyorum :d hadi 12 30 u okulda hallettik desek ohooo ben pizza sölüyorum hemşerim:P yiyeceklerine olmasada saatlerine uymaya çalişiyim bakim 1-2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pizza dedin kaybettin uğraşma ozaman hiç boşuna =) sen o verdiğin kiloları sudan veriyorsun ayrıca yağ yakmak için spor+sölediğim gibi beslenme şart bünyen kilo almaya uygunsa ki uygunmuş sen pizza ve benzeri şeyler yediğin sürece yağlarınla barışık ol sev onları bıngıl bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 rejime başladığım günden beri yemiyorum pizza ve fast food hatta evde pizza varken ben kabak yemeği yemiştim ama bkz:imzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 oo helal ozaman boşver o pizzaymış zart zurt şeyler anlık zevkler sora direk sana zarar hayır şimdi hamburger yiyorum ordan biliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Biraz acimasizca olacak ama hayatimda hic sunu yemiyim kilo alirim sorunu cekmedim :D Ama 10 kilo kadar eksigim var :( Bu tembellikle o 10 kiloyu alirsam direk gobek olusur gibi geliyo bi yandan tirsiyorum bi yandan kilo almak istiyorum .. Akisina biraktim biraz her sene 1 kilo aliyorum 10 sene sonra ideale ulasicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 al işte yemeyin öyle şeyler sırf zarar rejime girmeden önce big king xxl yemiştim bende ama zararlı işte artık yemem ayıp aslında göbeğim kat kat değil benim tek kat ama saray gibi. Asıl sorum şekersiz çay kilo yaparmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 paranız varsa iyi bi spor salonuna gidin.. senelik üyelikle tabii. onların doktorları diyetisyenleri vb var.. size kilo verdirir bana da kilo aldırırlar. win win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar