Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

ilk olarak belirtiyim 107 kiloydum spora başladım 104 kiloya düştüm rejimde yapıyorum ama neyin vücütta yağ yapıp neyin yapmıyacağını tam olarak bilmiyorum.
mesela şekersiz çay içiyorum ama ben çayı zaten hep çok içerdim yine çok içiyorum çay kilo yapar mı?

aburcuburların hepsini bıraktım(gofret,cips,çikolata,)
ayriyeten kolayıda bıraktım.

daha yapabilceğim bişi varsada benim aklıma gelmiyo tavsiye lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yüksek kilolardan inse de insan pek güzel sonuc olmuyor genelde. Saglık acısından cok iyi tabi ama estetik acıdan büyük beklentilerde bulunmamak lazım.
Ben 97 kilodan 73 e kadar cardio ve diet ile indim boyum 185 , vücüdumun diger yerleri somalili atletlere dönmesine rağmen üst beden kısmı ve göbekte hâlâ bol miktarda yağ kütlesi var, ve onlarin tamamen erimesi icin sanırım 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Sanırım bu yağ birikiminden çok derideki esnemeden oluşan deformasyon, bunun da caresi sadece estetik operasyon, konuyla ne alakasi var ben de bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yo aslında alakalı çünkü o göbekteki yağları yakmanın çaresi var sürekli mide sıkılaştırıcı haraketeler yapıyosun ki bunlarda değişik şekillerdeki mekikler oluyo o yağı kasa çeviyolar ama haklısın belirli kilodan sonra gitmiyo o yağ sadece onu kasa çevirebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

Yağ ile kasın yapısı tamamen farklı , yani yağın kasa dönüşmesi gibi bir olay mümkün değil malesef ayrıca uzun araştırmalarım ve çalışmalarım sayesinde lokal olarak yağ yakmanin ve zayıflamanın imkansız olduğunu öğrenmis bulunmkatayım.

Aldığın kaloriden fazlasını harcarsan vücüt glikoz depolarini tükettikten sonra bir miktar yağ yakmaya basliyor fakat nerden yakicagini bize sormuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah (7.30)
avuç içi kadar beyaz yağsız peynir
ince dilim ekmek
5 zeytin
süt
tercihe göre yeşillik
bir porsiyon meyve

ara (9.30)
4adet kuru kayısı ve 8 tane fındık
ya da
1adet kuru incir ve 3 tane ceviz

öğlen (12.30)
1 köfte kadar et
2 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
salata (yağsız)
1 çaybardağı yoğurt
1 ince dilim ekmek
1 porsiyon meyve

ara (16.30)
avuç içi kadar peynir
yarım ince dilim ekmek
1 porsiyon meyve
ya da
1küçük kutu ayran
2 tane kepekli bisküvi
1 tane petibör kraker
1 tane galeta

akşam (19.00)
2 köfte kadar et
4 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
1 çay bardağı yoğurt
salata (yağsız)
1 porsiyon meyve
1 ince dilim ekmek

gece (21.30)
1 su bardağı süt ya da yoğurt
2 tane galeta

buyrun doktor hazırlaması diyet
yalnız sorumluluk kabul etmiyorum

ayrıca ben şimdiye kadar hiç diyet yapmadım/yapamadım
0 beden olmak gibi bir amacım var ehe
onun için ıslak pamuk projem var =P
not: bu da şaka inanmayın, denemeyin!
Sosyal ağlarda paylaş

pizza dedin kaybettin
uğraşma ozaman hiç boşuna =)
sen o verdiğin kiloları sudan veriyorsun ayrıca
yağ yakmak için spor+sölediğim gibi beslenme şart
bünyen kilo almaya uygunsa ki uygunmuş sen pizza ve benzeri şeyler yediğin sürece yağlarınla barışık ol
sev onları
bıngıl bıngıl
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz acimasizca olacak ama hayatimda hic sunu yemiyim kilo alirim sorunu cekmedim :D

Ama 10 kilo kadar eksigim var :(

Bu tembellikle o 10 kiloyu alirsam direk gobek olusur gibi geliyo bi yandan tirsiyorum bi yandan kilo almak istiyorum .. Akisina biraktim biraz her sene 1 kilo aliyorum 10 sene sonra ideale ulasicam :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...